NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, eveniment GRATUIT

May 30, 2015

May 30, 2015

02:40 To 02:40

Hotel Royal Bucharest

are you going to attend NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, eveniment GRATUIT?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakeri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.
Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj. 

SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri 🙂

CÂND ȘI UNDE?
Sâmbătă, pe 30 Mai, de la ora 21.30. 
Ne vedem la Hotel Royal pentru un maraton de discursuri de 5-7 minute. Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

CUM ȘI DE CE?
Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker.
Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu. 

Doar înscrie-te aici:
https://goo.gl/HZlYdg

Participarea este GRATUITĂ, așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite și le-ai spus peste ce eveniment tare ai dat? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. 

Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu! 

Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie de nicio taxă, de niciun bilet ca să fii speaker. Doar de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pune-ți întrebarea: pierd ceva? Îți spunem noi: nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foaaaaaaaaarte mult! 
Și ca să ții prezentare te înscrii tot pe același formular, doar că… deja ești la alt nivel! Ești speaker, înscrie-te aici și bifează această alegere:

https://goo.gl/HZlYdg

Așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să vorbească noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui. 

Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegerea pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!

Te așteptăm Sâmbătă, 30 Mai, de la ora 21.30, la HOTEL ROYAL, pentru a descoperi plăcerea de a devora discursuri! 🙂

O experiență LIVE marca SPEAKERS CLUB.

www.speakersclub.eu

https://www.facebook.com/speakersclub.eu

Suntem de fiecare dată bucuroși să vorbim cu cei interesați de inițiativele noastre, așa că… te așteptăm cu mesaje și telefoane!

Gabriela Oprea, Community Manager
0755.828.731, gabriela.oprea@speakersclub.eu

Eliza Nițescu, Managing Partner 
0722.44.63.52, eliza.nitescu@speakersclub.eu

Paul Ardeleanu, Managing Partner 
0743.011.444, paul.ardeleanu@speakersclub.eu

Ne vedem acolo!

Organizers

Visited 221 times, 1 Visit today

Related Event

In ce putem investi astfel incat sa nu ne pierdem banii si totusi sa castigam cat mai mult? O intrebare la care fiecare dintre noi am cautat sau mai cautam inca raspunsul corect. Workshop-ul Investitii si plasamente inteligente iti va oferi un ghid clar in privinta oportunitatilor si riscurilor de… Read more…

May 21, 2014

08:00 To 16:30

Suntem fiinte emotionale. Inteligenta emotionala cuprinde ca elemente esențiale: intelegerea mai buna a propriilor emotii, gestionarea eficienta a emotiilor si cresterea calitatii vietii, intelegerea mai buna a celor din jur si un confort ridicat in relatiile interumane, precum si crearea de relatii mai bune la toate nivelele cu cei din… Read more…

Cum ar fi ca fiecare client cu care intri în contact să termine conversaţia cu tine cu un zâmbet sincer pe faţă? Modul în care interacţionezi cu clienţii este crucial pentru succesul tău personal şi al companiei tale. Serviciile excelente oferite clienților reprezintă cea mai eficientă cale către reuşită ale… Read more…

January 13, 2016

Go International este un proiect inițiat de organizația studențească ESN ASE Bucharest în colaborare cu Direcția de Relații Internaționale A.S.E, scopul principal al acestui proiect fiind promovarea programului ERASMUS+. Ce este ERASMUS+ ? Erasmus+ reunește șapte programe ale U.E. în domeniul educației, formării și tineretului și susține, pentru prima dată,… Read more…

Cum sa ne aducem angajatii la nivelul de performanta dorit de catre organizatie? Afla la cel mai solicitat curs de management:‪#‎MENTORTraining‬ va invita la un curs consacrat de management proactiv aplicat, curs intensiv care promovează metode eficace de revenire, prin antrenare, a angajaţilor nesituaţi la nivelul de performanţă dorit de… Read more…