NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, eveniment GRATUIT

May 30, 2015

May 30, 2015

21:58 To 21:58

Hotel Royal Bucharest

are you going to attend NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, eveniment GRATUIT?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakeri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.
Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj. 

SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri 🙂

CÂND ȘI UNDE?
Sâmbătă, pe 30 Mai, de la ora 21.30. 
Ne vedem la Hotel Royal pentru un maraton de discursuri de 5-7 minute. Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

CUM ȘI DE CE?
Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker.
Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu. 

Doar înscrie-te aici:
https://goo.gl/HZlYdg

Participarea este GRATUITĂ, așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite și le-ai spus peste ce eveniment tare ai dat? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. 

Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu! 

Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie de nicio taxă, de niciun bilet ca să fii speaker. Doar de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pune-ți întrebarea: pierd ceva? Îți spunem noi: nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foaaaaaaaaarte mult! 
Și ca să ții prezentare te înscrii tot pe același formular, doar că… deja ești la alt nivel! Ești speaker, înscrie-te aici și bifează această alegere:

https://goo.gl/HZlYdg

Așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să vorbească noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui. 

Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegerea pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!

Te așteptăm Sâmbătă, 30 Mai, de la ora 21.30, la HOTEL ROYAL, pentru a descoperi plăcerea de a devora discursuri! 🙂

O experiență LIVE marca SPEAKERS CLUB.

www.speakersclub.eu

https://www.facebook.com/speakersclub.eu

Suntem de fiecare dată bucuroși să vorbim cu cei interesați de inițiativele noastre, așa că… te așteptăm cu mesaje și telefoane!

Gabriela Oprea, Community Manager
0755.828.731, gabriela.oprea@speakersclub.eu

Eliza Nițescu, Managing Partner 
0722.44.63.52, eliza.nitescu@speakersclub.eu

Paul Ardeleanu, Managing Partner 
0743.011.444, paul.ardeleanu@speakersclub.eu

Ne vedem acolo!

Organizers

Visited 479 times, 1 Visit today

Related Event

Sâmbătă, 29 martie 2014, în ciclul ”Marketingul dezvoltării personale: strategii cotidiene”, Smart Change organizează un workshop cu tema: ”Harta decizională și busola dezvoltării personale” avându-l ca trainer pe Cornel-Constantin Bișa.Cornel-Constantin Bișa, psiholog și Doctor în Sociologie și Științe Politice, specializat în comportament decizional și managementul riscurilor, are o practică de… Read more…

20 septembrie 2014, Bucureşti   Eşti Project Manager junior sau vrei să îţi dezvolţi cariera în acest domeniu? Coordonezi unul sau mai multe proiecte la locul de muncă? Te ocupi de un proiect în viaţa personală (organizarea unui eveniment important pentru familia ta, construcţia unei case etc.)?   Vino la… Read more…

October 6, 2014

Forbes România organizează cea de-a treia serie de conferințe Successful Me, în luna octombrie, într-un nou format. Aflate deja la a treia ediție, conferințele Successful Me le vor aduce participanților o doză proaspătă de motivație. Încurajând în continuare inițiativa și urmarea pasiunilor, conferințele le vor oferi participanților impulsul de care… Read more…

September 16, 2015 To September 17, 2015

Specialistii si managerii de HR din corporatii, precum si companiile de consultanta si training utilizeaza solutiile de evaluare Hogan pentru a se asigura ca selecteaza oamenii potriviti, dezvolta talentele si prezic corect potentialul de leadership. Organizatiile vor reduce astfel fluctuatia de personal, crescand performata si angajamentul. Beneficiile utilizarii instrumentelor Hogan… Read more…

Editia a 15-a a „Serilor de Leadership” il are ca invitat pe antreprenorul Sergiu Biris, fondatorul Trilulilu.ro si LiveRail. Vineri 30 octombrie, incepand cu orele 18.00, participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu cel care a redefinit mediul online romanesc prin exit-urile sale. Serile de Leadership au la baza intalniri… Read more…