NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI Ediția I (Iași)

December 12, 2015

December 12, 2015

20:00 To 10:51

Grand Hotel Traian Iasi Piaţa Uniri, nr.1, Iasi, Romania

are you going to attend NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI Ediția I (Iași)?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, Ediția I (Iași)

GRAND HOTEL TRAIAN, de la ora 20.00

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.
Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj. SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri 🙂

CÂND ȘI UNDE?
Sâmbătă, pe 12 Decembrie, de la ora 20.00. Ne vedem la Grand Hotel Traian pentru un maraton de discursuri de câte 5 minute fiecare. Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

CUM ȘI DE CE?
Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker.
Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu.
http://speakersclub.eu/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-discursuri-editia-i-iasi/

Participarea are un preț super accesibil (35 de lei), așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu!
Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie decât de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pierzi ceva? Nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foarte mult pentru că ești deja la alt nivel!

Ca să ții prezentare te înscrii cu un simplu e-mail la: evolution@speakersclub.eu, până la data de 30 Noiembrie. Menționează în subiectul mesajului doar: Speaker la Noaptea devoratorilor de discursuri, lasă-ne numărul tău de telefon și o să te contactăm ca să îți oferim toate detaliile.

Cumpără bilete!
http://goo.gl/kvVtaq

Indiferent că ești doar în public sau ai ales să urci și pe scenă, așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să țină un discurs noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui.
Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegere pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!
Te așteptăm Sâmbătă, 12 Decembrie, de la ora 20.00, la Grand Hotel Traian, pentru a descoperi plăcerea de a devora discursuri! O experiență LIVE, marca SPEAKERS CLUB.

Cumpără bilete!
http://goo.gl/kvVtaq

Ne vedem acolo!
Suntem de fiecare dată bucuroși să vorbim cu cei interesați de inițiativele noastre, așa că… te așteptăm cu mesaje și telefoane!

Roxana Vițelaru, Events Manager
roxana.vitelaru@speakersclub.eu
+ 4 0745 140 487

Le mulțumim partenerilor noștri, care vor asigura o logistică și imagine de top acestui eveniment:

GRAND HOTEL TRAIAN
www.grandhoteltraian.ro
+40 232 266 666
reservation@grandhoteltraian.ro

GALAXY DESIGN
Soluții de promovare offline
www.galaxydesign.ro
+40 232 27 44 40 / +40 364 41 89 59
comercial@galaxydesign.ro

Organizers

Visited 288 times, 1 Visit today

Related Event

July 22, 2016 To July 23, 2016

Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati. Formular de inregistrare training Descrierea programului Cine detine informatia detine puterea. Cine detine informatia poate lua decizii corecte si oportune. Aceste… Read more…

March 11, 2014 To May 13, 2014

14:00 To 16:00

PsyHealth vine în întâmpinarea studenților cu un nou program care să îi ajute să își îmbunătățească și să își dezvolte abilități necesare pentru a face față cu succes mediului academic, dar și celui de la un loc de muncă, pentru a avea o relație mai bună cu cei din jur,… Read more…

December 7, 2014 To December 8, 2014

16:45 To 19:30

Luni, 08.12.2014 la ora 19.00 va avea loc intalnirea bilunara Speakers Club, la Connect HUB (Bvd. Dacia, nr 99) Ce este Speakers Club? Speakers Club este o comunitate dedicata dezvoltarii abilitatii de a prezenta, in special in fata unui public. Asa cum unele persoane merg la sala de mai multe…

July 4, 2015 To July 5, 2015

20:00 To 03:00

Bass Calling își începe activitatea pe scenele underground din Vaslui începand cu aceast eveniment. Susține și tu mișcare și vino pe 05/07/2015, pentru vibe-ul pozitiv transmis de dj-ii ieșeni Sunkarter și Dynamite.INTRAREA ESTE GRATUITA !! (FREE ENTRY)Eveniment recomandat de SmileFM Vaslui:http://www.smilefm.ro/ LINE-UP:/// SUNKARTER ///https://www.youtube.com/channel/UChT-ae5qwQiP7MyzNmWn6JAhttps://soundcloud.com/sunkarterhttps://www.facebook.com/Silvianderhttps://www.facebook.com/pages/Sunkarter/230487007059659?fref=tshttps://www.mixcloud.com/BERKteen//// DYNAMITE ///https://www.facebook.com/armand.iulian?fref=ts/// Varu Mihai /// https://www.facebook.com/varu.mihai.7?fref=tshttps://www.youtube.com/channel/UCbcDqeaDISEqTZd8pYYq_RAhttps://www.youtube.com/watch?v=wv2nY7fZESchttps://www.youtube.com/watch?v=jPWWl76p0c8 Read more…

November 10, 2015

08:00 To 12:00

Revenind din vacanță cu forțe proaspete, vă invităm la cea de-a doua ediție a evenimentului Business Ladies Conference. Pe 11 Noiembrie aducem pe scenă femei de succes ale căror povești se bazează pe succesul obținut într-o lume a “bărbaților”. Idei și afaceri care le determină motivația fiecărei zile. Completează formularul… Read more…