NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI Ediția I (Iași)

December 12, 2015

December 12, 2015

20:00 To 18:39

Grand Hotel Traian Iasi Piaţa Uniri, nr.1, Iasi, Romania

are you going to attend NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI Ediția I (Iași)?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, Ediția I (Iași)

GRAND HOTEL TRAIAN, de la ora 20.00

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.
Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj. SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri 🙂

CÂND ȘI UNDE?
Sâmbătă, pe 12 Decembrie, de la ora 20.00. Ne vedem la Grand Hotel Traian pentru un maraton de discursuri de câte 5 minute fiecare. Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

CUM ȘI DE CE?
Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker.
Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu.
http://speakersclub.eu/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-discursuri-editia-i-iasi/

Participarea are un preț super accesibil (35 de lei), așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu!
Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie decât de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pierzi ceva? Nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foarte mult pentru că ești deja la alt nivel!

Ca să ții prezentare te înscrii cu un simplu e-mail la: evolution@speakersclub.eu, până la data de 30 Noiembrie. Menționează în subiectul mesajului doar: Speaker la Noaptea devoratorilor de discursuri, lasă-ne numărul tău de telefon și o să te contactăm ca să îți oferim toate detaliile.

Cumpără bilete!
http://goo.gl/kvVtaq

Indiferent că ești doar în public sau ai ales să urci și pe scenă, așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să țină un discurs noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui.
Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegere pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!
Te așteptăm Sâmbătă, 12 Decembrie, de la ora 20.00, la Grand Hotel Traian, pentru a descoperi plăcerea de a devora discursuri! O experiență LIVE, marca SPEAKERS CLUB.

Cumpără bilete!
http://goo.gl/kvVtaq

Ne vedem acolo!
Suntem de fiecare dată bucuroși să vorbim cu cei interesați de inițiativele noastre, așa că… te așteptăm cu mesaje și telefoane!

Roxana Vițelaru, Events Manager
roxana.vitelaru@speakersclub.eu
+ 4 0745 140 487

Le mulțumim partenerilor noștri, care vor asigura o logistică și imagine de top acestui eveniment:

GRAND HOTEL TRAIAN
www.grandhoteltraian.ro
+40 232 266 666
reservation@grandhoteltraian.ro

GALAXY DESIGN
Soluții de promovare offline
www.galaxydesign.ro
+40 232 27 44 40 / +40 364 41 89 59
comercial@galaxydesign.ro

Organizers

Visited 337 times, 1 Visit today

Related Event

February 25, 2015

15:00 To 18:30

The Symphony of Leadership: un eveniment cu și despre leadership! Luna aceasta pe data de 26 la Cluj, în incinta Grand Hotel Italia, între orele 17:00 – 20:30, cunoașterea se îmbină cu sunetul muzicii. Vino să descoperi importanța leadership-ului pentru succesul tău personal și profesional Află cum să-ți responsabilizezi și… Read more…

Vă invităm vineri, 2 octombrie, la ora 11.00 la dezbaterile ”Tineretul reprezintă viitorul” și “Oferte educaționale pentru tineri în Cluj-Napoca”, precedate de o conferință de presă. Acestea vor avea loc în Aula Magna, Clădirea Centrală a Universității ”Babeș-Bolyai”, strada M. Kogălniceanu nr. 1. Dezbaterile fac parte din programul Festivalului de… Read more…

August 13, 2016 To August 27, 2016

Bucharest Summer University is a world class event which focuses mainly on economic issues and aims to promote common academic values ​​to students from all around the world and the development prospects of participants through dialogue and debates with specialists from the academic, and the business environment. Benefiting from an… Read more…

January 9, 2015 To January 10, 2015

În Aprilie 2014 a avut loc prima dată Atelierul de Life Speaking.  De atunci, 61 de oameni minunați s-au redescoperit pe ei înșiși: au devenit mult mai încrezători în propriile forțe, au învățat să creeze și să livreze discursuri inspiraționale din experiențele lor de viață, au învățat cum să își gestioneze… Read more…

Esti antreprenor? Esti director sau responsabil de resurse umane? Conduci o echipa? Vrei sa cunosti nivelul la care se situeaza angajatii tai? Vrei sa stii cum poti imbunatati performantele echipei pe care o conduci? Atunci acest training intensiv ti se potriveste perfect!   Inscrie-te pana pe 05.10.2015 si vei investi in acest training… Read more…