NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI Ediția I (Iași)

December 12, 2015

December 12, 2015

20:00 To 06:10

Grand Hotel Traian Iasi Piaţa Uniri, nr.1, Iasi, Romania

are you going to attend NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI Ediția I (Iași)?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, Ediția I (Iași)

GRAND HOTEL TRAIAN, de la ora 20.00

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.
Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj. SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri 🙂

CÂND ȘI UNDE?
Sâmbătă, pe 12 Decembrie, de la ora 20.00. Ne vedem la Grand Hotel Traian pentru un maraton de discursuri de câte 5 minute fiecare. Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

CUM ȘI DE CE?
Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker.
Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu.
http://speakersclub.eu/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-discursuri-editia-i-iasi/

Participarea are un preț super accesibil (35 de lei), așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu!
Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie decât de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pierzi ceva? Nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foarte mult pentru că ești deja la alt nivel!

Ca să ții prezentare te înscrii cu un simplu e-mail la: evolution@speakersclub.eu, până la data de 30 Noiembrie. Menționează în subiectul mesajului doar: Speaker la Noaptea devoratorilor de discursuri, lasă-ne numărul tău de telefon și o să te contactăm ca să îți oferim toate detaliile.

Cumpără bilete!
http://goo.gl/kvVtaq

Indiferent că ești doar în public sau ai ales să urci și pe scenă, așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să țină un discurs noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui.
Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegere pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!
Te așteptăm Sâmbătă, 12 Decembrie, de la ora 20.00, la Grand Hotel Traian, pentru a descoperi plăcerea de a devora discursuri! O experiență LIVE, marca SPEAKERS CLUB.

Cumpără bilete!
http://goo.gl/kvVtaq

Ne vedem acolo!
Suntem de fiecare dată bucuroși să vorbim cu cei interesați de inițiativele noastre, așa că… te așteptăm cu mesaje și telefoane!

Roxana Vițelaru, Events Manager
roxana.vitelaru@speakersclub.eu
+ 4 0745 140 487

Le mulțumim partenerilor noștri, care vor asigura o logistică și imagine de top acestui eveniment:

GRAND HOTEL TRAIAN
www.grandhoteltraian.ro
+40 232 266 666
reservation@grandhoteltraian.ro

GALAXY DESIGN
Soluții de promovare offline
www.galaxydesign.ro
+40 232 27 44 40 / +40 364 41 89 59
comercial@galaxydesign.ro

Organizers

Visited 321 times, 1 Visit today

Related Event

October 9, 2014

Cea de-a XV-a ediție a Body Mind Spirit Expo va fi organizată în perioada 10-12 Octombrie 2014

Avem o abordare integrativa a dezvoltarii inteligentei emotionale: evaluarea inteligentei emotionale folosind evaluarea Hogan Assessments (raportul EQ) impreuna cu antrenarea competentelor specifice inteligentei emotionale in 4 ateliere de cate 4 ore (10 martie, 17 martie, 24 martie si 31 martie 2015 in intervalul 14:00 – 18:30 la sediul HART Consulting)…

July 26, 2014

20:30 To 21:30

Casa de licitatii Artmark prezinta Licitatia Eleganta & Vanitas pe 27 iulie la Hotel Vega. In aceeasi seara evenimentul va fi intregit de Licitatia de Marine si marinarit. Colectionarii de arta sunt invitati pe www.artmark.ro pentru informatii suplimentare si detalii legate de participare. Licitația Eleganță și Vanitas, aflată deja la… Read more…

Atrage Abundenta in Viata Ta – Seminar Gratuit Bucuresti, 16 martie 2015Imaginează-ți cum ar fi să nu mai cauţi prin zeci de cărţi şi cursuri răspunsuri la întrebările care te frământă. Informaţii simple şi practice îți sunt prezentate clar și concis în doar 3 ore. Economiseşti ani de stres şi… Read more…

Specialist in Activitatea de Coaching„COACH pentru Campioni”– program de specializare pentru ocupaţiaSPECIALIST ÎN ACTIVITATEA DE COACHING – cod COR 242 412Dacă eşti:• persoană interesată să-şi dezvolte o carieră în domeniul coaching-ului• specialist în Resurse Umane și vrei să-ți dezvolți competențe care îi sprijină pe colaboratorii tăi să-și adâncească procesul de… Read more…