NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, Ediția a III-a

October 24, 2015

October 24, 2015

02:51 To 02:51

Connect Hub Dacia 99, etajele 4 si 5, Bucharest, Romania

are you going to attend NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, Ediția a III-a?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakeri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.
Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj. SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri 🙂

CÂND ȘI UNDE?
Sâmbătă, pe 24 Octombrie, de la ora 21.00. Ne vedem la Connect HUB pentru un maraton de discursuri de câte 5 minute fiecare. Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

CUM ȘI DE CE?
Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker.
Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu.
http://speakersclub.eu/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-discursuri-iii/

Participarea are un preț super accesibil (29 de lei până pe 4 Octombrie inclusiv; după această dată, prețul devine 49 de lei), așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu!
Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie decât de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pierzi ceva? Nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foarte mult pentru că ești deja la alt nivel!
Ca să ții prezentare te înscrii cu un simplu e-mail la: contact@speakersclub.eu, până la data de 4 Octombrie. Menționează în titlul doar: Speaker la Noaptea devoratorilor de discursuri, lasă-ne numărul tău de telefon și o să te contactăm ca să îți oferim toate detaliile.
http://speakersclub.eu/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-discursuri-iii/

Indiferent că ești doar în public, sau ai ales să urci și pe scenă, așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să țină un discurs noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui.
Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegerea pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!
Te așteptăm Sâmbătă, 24 Octombrie, de la ora 21.00, la Connect HUB, pentru a descoperi plăcerea de a devora discursuri! O experiență LIVE, marca SPEAKERS CLUB.
http://speakersclub.eu/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-discursuri-iii/

Ne vedem acolo!

Suntem de fiecare dată bucuroși să vorbim cu cei interesați de inițiativele noastre, așa că… te așteptăm cu mesaje și telefoane!

Livia Soare, Events Manager
livia.soare@speakersclub.eu
+ 4 756 433 608

Le mulțumim partenerilor noștri, care vor asigura o logistică și imagine de top acestui eveniment:
CONNECT HUB
Spaţiu lucru în comun, birouri personale, comunitate, evenimente corporate, săli de întâlniri
+ 40 745 873 766
www.connecthub.ro
alexandru@connecthub.ro
Alexandru K. Kelerman

NCA Corporation
Agenție de Web Design
+ 40 762 609 233
www.ncacorporation.ro
office@ncacorporation.ro
Cosmin Neagu

Tipografia Direct Print
Tipografie Digitală, Offset
+ 40 729 881 118
www.tipografiadirectprint.ro
contact@tipografiadirectprint.ro
Oana Pugliese

Organizers

Visited 166 times, 1 Visit today

Related Event

Ai un job Interview, sau o prezentare de proiect, un pitch sau doar trebuie sa vorbesti liber in fata unei audiente…. Cum elimini blocajul care iiti opreste respiratia? Cum depasesti frica de….? scrie tu aici ce e. Cum ai fluenta si forta? Cum identifici grupurile si leaderii de grup? Cum… Read more…

Si povestea continua 🙂 Pentru ca exista un continuu “razboi” intre feminin si masculin, deschidem sezonul de toamna cu o noua conferinta pe aceasta tema, practic o a doua parte a conferintei din luna Iunie. Cand vine vorba despre interactiunea cu masculinul, lucrurile par sa ni se complice 🙂Aparent insa,… Read more…

Vă invităm la un eveniment nou la Cluj-Napoca: Think / Ask / Ponder. Pe 17 aprilie 2015, cu muzică bună – Rebecca Dragomir Trio – și un vorbitor de excepție – Michael Ramsden – pe tema: IDENTITATE, INTEGRITATE, INCREDERE.  

March 24, 2015 To March 26, 2015

09:00 To 15:00

Business Ladies Club pregăteşte o a treia ediţie a proiectului Lady today, business lady tomorrow. Proiect dedicat în întregime femeilor care-şi doresc mai mult de la propria persoană, începând prin a-şi lărgi orizonturile, până la a deveni independente şi a-şi creea o imagine puternică în domeniul afacerilor. Proiectul se va… Read more…

MEN Circle~ Unde ne aflam pe drumul vietii noastre și încotro ne îndreptăm? Salut! După întâlnirea de săptămâna trecută am stabilit ca la următoarea revedere să discutăm despre poziția în care ne aflăm ca bărbați pe drumul vieții noastre. După o scurtă meditație activă ghidată de Iulian (pe a cărui… Read more…