Neuromarketing

September 26, 2014

September 26, 2014

04:54 To 04:54

Bucuresti

http://www.bizforum.ro/neuromarketing/

are you going to attend Neuromarketing?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Dr. Christophe Morin, specialistul Nr 1 in lume in neuromarketing vine pe 26 septembrie la Bucuresti! (www.bizforum.ro/neuromaketing) 

Oferim ultimele locuri la un pret special: 120 euro + TVA, pentru inscrieri efectuate pana marti 23 septembrie folosind codul “BIZlinkedin” 

Neuromarketing, cel mai popular workshop de introducere in bazele neuromarketingului este un training antrenant, bazat pe cercetari stiintifice solide si, cel mai important, livreaza rezultate concrete. 

Vino sa inveti cum sa folosesti corect cele mai noi metode de marketing si vanzari. Vei afla cum sa construiesti mesaje de impact care vor ajunge direct la aceea parte a creierului responsabila cu luarea deciziilor de cumparare. 

Cu peste 30 de ani de experienta in management si psihologia consumatorului, Dr. Christophe Morin a dezvoltat o pasiune din a intelege ce ii determina pe oameni sa cumpere, invatand de-a lungul timpului sute de companii sa atinga un nou nivel de performanta aplicand stiinte cognitive. 

In 2002 a fondat compania SalesBrain, unul dintre pionierii cercetarii in domeniul neurostiintei si prima agentie de neuromarketing din lume care a folosit aceste cunostinte pentru a prezice comportamentul consumatorilor. De la infiintarea companiei SalesBrain, Christophe a sustinut peste 1.000 de workshopuri si a pregatit manageri din 19 tari diferite, incluzand si 6000 de CEO. 

Este detinatorul a numeroase premii internationale printre care “Great Mind Innovation Award 2014” si “Great Mind Award 2011” acordate de Advertising Research Foundation si autorul a numeroase articole de specialitate si carti printre care si:”Neuromarketing: Understanding the Buy Buttons in Your Customer’s Brain”. 

Daca esti specialist in marketing, comunicare sau vanzari, sau vrei sa afli ce anume te determina sa alegi un produs in detrimentul altuia, atunci Neuromarketing este evenimentul la care trebuie sa fiti prezent! 

http://www.bizforum.ro/neuromarketing/
.

Organizers

Visited 707 times, 1 Visit today

Related Event

E oficial, 17 Martie e notată în calendar ca fiind cea de-a patra ediție Lady today, business lady tomorrow. Tema principală în acest an face trimitere la trendurile din sfera Marketingului Online. Speakeri și profesioniști în domeniu vor fi alături de noi aducând în discuție noțiuni atât de SEO, CPC,… Read more…

June 10, 2015

07:00 To 15:00

  Marketing pe Internet. Ai un mesaj de zis? Cum să îl transmiți? Cum faci să fii auzit în online?   Descriere   Tehnologia influențează geografia, marketingul de tip „word of mouth” părăsește spațiul fizic pentru social media, Google și mediile sociale deschid mereu noi frontiere, iar un nou mix… Read more…

October 18, 2016 To October 19, 2016

Building Health Bucharest International Forum 2016 este un eveniment dedicat calității spațiului medical, organizat de BORO PR & COMMUNICATION și ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA, pe 19 și 20 octombrie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel. Forumul prezintă bune practici ale proiectării spațiilor medicale, reunind peste 300 de arhitecți și investitori… Read more…

May 22, 2016 To May 24, 2016

Asociația Studenților secției de Marketing (ASM) de la FSEGA, are onoarea de a vă invita între 23 și 25 mai 2016 să luați parte la cea de-a XI-a ediție a evenimentului Zilele Marketingului. Zilele Marketingului este un eveniment care are tradiție în viața studenților clujeni, iar anul acesta va aduce… Read more…

Mastermind Communications organizează cea de-a şasea ediţie a Cursului de Tehnici de Vânzări Eficiente pe 30-31 martie la Bucureşti. Crezi că tăierea costului nu e cea mai bună cale de progres şi dezvoltare? Atunci sporeşte vânzările! Vino să discutăm cum poţi face asta eficient.       Creșterea vânzărilor este… Read more…