Mobilpro – concurs de aplicatii mobile

STARTING DATEJanuary 30, 2014

ENDING DATEJanuary 30, 2014

TIME 22:00 - 22:00

WEBSITEhttp://mobilpro.lse.org.ro/

are you going to attend Mobilpro - concurs de aplicatii mobile ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

În autobuz, în restaurante, pe stradă, la semafor… cât privești cu ochii, vezi doar smartphone-uri și oameni de toate vârstele utilizând cele mai recente aplicații mobile. Viața noastră a devenit mai ușoară și mai frumoasă datorită tehnologiei evoluate și chiar pe vârf de munte putem fi in legatură cu prietenii utilizând un telefon “deștept” (Ciobanul Ghiță e deja un nume pentru toți). Tocmai de aceea UPB, prin intermediul ETTI, și LSE încurajează toți tinerii dezvoltatori să își pună în aplicare cele mai bune idei. Așadar, dacă ești elev sau student (licența sau master) și ai o idee interesantă cu privire la dezvoltarea unei aplicații noi sau îmbunătățirea performanțelor uneia deja existente, nu rata șansa de a participa și tu la cel mai tare concurs de aplicații mobile, MobilPRO!

Înscrie-ți ideea în perioada 6-31 ianuarie 2014 (am prelungit perioada de inscrieri la solicitarea unora dintre sponsori și potențiali concurenți), urmând ca, dacă ideea ta se va încadra în criteriile din regulament, în perioada 10 februarie 2014 – 14 martie 2014 să iți dezvolți  aplicația.

Pentru a putea desfașura faza finală de jurizare și într-o zi de sâmbată (facilitând participarea echipelor care nu sunt din București), am prelungit această perioada la 17 – 22 martie 2014.

Înscriere: http://mobilpro.lse.org.ro/participanti/inscrieri/

REGISTRATION INFORMATION

Event Categories:

Related Events