Metode de castig prin marketingul digital

January 9, 2016

January 10, 2016

11:14 To 11:14

Sediu Rezistenta Online, Bucuresti

are you going to attend Metode de castig prin marketingul digital?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

In ianuarie 2016 sarbatorim 4 ani de cursuri cu doua zile de prezentari ale oportunitatilor aduse de specializarea in marketingul digital pentru cariere si afaceri.

Vom vorbi despre metode de castig, afaceri online, freelancing, afiliere, avantajele cursurilor si exemple de succes. Participantii cu cele mai bune rezultate la testul de la finalul prezentarii vor castiga premii carti si reduceri.

Poti participa in doua feluri: daca locuiesti in Bucuresti sau poti ajunge aici sambata 9 ianuarie 2016, te asteptam la sediul Rezistenta Online. Daca locuiesti in alt oras sau in alta tara, poti participa live pe Skype duminica, 10 ianuarie.

ACTUALIZARE: Toate locurile la acest eveniment au fost ocupate. Va multumim!

Accesul la eveniment este gratuit si se realizeaza doar pe baza de rezervare, in limita locurilor disponibile, completand formularul de inscriere:

https://docs.google.com/forms/d/1fP-H0S-1IJ73Z_RMh86oEoz0Qv2MY4x1v0tfGS-G34U/viewform?usp=send_form

Dupa inscrierea prin formular participantii vor primi confirmarea rezervarii si mai multe detalii despre desfasurarea evenimentelor.

Te asteptam sa ne cunosti si sa discutam despre lucrurile care te intereseaza.

Organizers

Visited 313 times, 1 Visit today

Related Event

Nu rata Evenimentul Anului in E-Commerce 2 in 1: GPeC Summit si Gala Premiilor E-Commerce.  Ziua o petreci alaturi de cei mai buni specialisti la nivel mondial si national in optimizarea conversiilor si marketing online, iar seara urmeaza a 9-a editie a Galei Premiilor E-Commerce, in cadrul careia desemnam castigatorii…

July 28, 2014

12:00 To 17:00

Data: 29.07.2014 Localitate: Cluj-Napoca Ora: 14:00-19:00 Locaţie: Hotel Golden Tulip Ana Dome – Str. Observatorului, nr. 129 Preţ: 917.6 RON (TVA inclus)/participant     Cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de şase luni?Dacă eşti agent de vânzări sau director de vânzări, dacă eşti proprietarul unui IMM şi eşti implicat în vânzări, în acest… Read more…

February 24, 2016 To February 25, 2016

Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni vorbitori locali si internationali din domeniu, care vor prezenta cele mai noi tendinte, solutii de optimizare a campaniilor online si studii de caz relevante.

July 20, 2014

08:00 To 15:00

GEYC organizează în cadrul Campaniei SMARTER un workshop gratuit pe tema: Communication & social media, 21 iulie 2014 #BeSMARTER14 FOCUS: Facebook Communication – Introduction (types of communication, PR & communication strategy features, social media communication features, advertising, tips and tricks);– Communication campaign planning (setting objectives, content, target audiences, choosing channels, adapting…

Acum te poti inscrie la evenimentul care va genera fidelizarea clientilor tai si cresterea profiturilor: iAntreprenor. Daca ai un magazin online sau intentionezi sa deschizi o afacere in mediul online, seria evenimentelor iAntreprenor iti este dedicata, deoarece sunt concepute sa vina in sprijinul tau si al afacerii tale! Ce o… Read more…