Mastermind GRATUIT online: Legile Leadeshipului

August 17, 2015

August 17, 2015

20:02 To 20:02

are you going to attend Mastermind GRATUIT online: Legile Leadeshipului?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cred cu tarie ca , indiferent de domeniul de activitate, daca vrem sa avem rezultate mai bune, avem nevoie sa devenim LIDERI mai buni. Si mai cred ca leadershipul autentic nu este legat de nici un fel de FUNCTIE, TITLU sau POZITIE. Mai mult decat atat, orice persoana ar trebui sa DEVINA lider, INAINTE de a avea o functie. Iar daca are deja o functie de conducere, ar trebui sa inteleaga ca asta nu-l transforma automat intr-un LIDER. Leadershipul este mai mult despre CINE ESTI decat despre CE esti. De modul in care ne conducem pe noi insine, APOI pe ceilalti, vor depinde toate rezultatele noastre.

Am facut cunostinta cu LEGILE LEADERSHIPULUI in urma cu 9 ani prin intermediul cartii lui John Maxwell „Cele 21 de legi supreme ale liderului”. Le-am citit si mi s-au parut interesante. 🙂 Le-am recitit si am inceput sa le inteleg. Nu mai tin minte de cate ori am citit aceasta carte pana cand am inceput sa le VAD in viata mea. Pot sa spun ca am avut ocazia de nenumarate ori sa le VERIFIC.
Exista doua moduri de a le verifica:
1.Nu tii cont de ele si vei SIMTI efectele incalcarii acestora in viata ta, in ORICE domeniu. Partea buna este ca, daca incepi sa le CUNOSTI din punct de vedere teoretic, vei incepe sa le RECUNOSTI efectele practice.
2.Tii cont de ele, le RESPECTI si vei SIMTI din plin efectele acestora pentru ca vei reusi sa-ti cresti influenta asupra TA si asupra CELORLATI iar asta iti va aduce CRESTERE pe toate planurile.
Pot sa spun ca le-am verificat mai ales prin prima metoda la inceput. Am destul de multe povesti de spus despre experientele negative prin care am trecut din cauza nerespectarii legilor. In ultimii doi ani insa, de cand am inceput, ca trainer JMT , sa transfer si catre ceilalti puterea acestor legi, am reusit sa imi construiesc un business la nivel national DOAR punandu-le in practica, fiind un exemplu a ceea ce predau. Am ramas , binenteles, o eterna studenta a acestora si, periodic, cand ceva nu functioneaza, ma duc cu gandul la urmatoarele intrebari: Ce lege am incalcat? Cum as putea, data viitoare, sa o aplic mai bine?
Acest mastermind GRATUIT reprezinta modul meu de a adauga valoare. Legea aditiei spune: Liderii adauga valoare SERVINDU-I pe ceilalti. Sunt bucuroasa sa te servesc, asadar, prin impartasirea celor 21 de legi ale leadershipului.
Daca esti hotarat sa faci o schimbare reala a rezultatelor tale, te astept! Iti voi face cunostinta cu legile leadershipului! Va depinde de tine apoi sa continui procesul, aplicandu-le in viata ta si trecand la urmatorul tau nivel!

“TOTUL INCEPE SI SE SFARSESTE CU LEADERSHIPUL” – John C. Maxwell.
Aceste legi atrag consecinte. Aplica-le si oamenii te vor urma. Ignora-le si nu vei putea sa-i conduci pe altii. Vestea bună este că oricare dintre legi poate fi invățată. Cu cât este mai mare numărul de legi pe care îl învăţaţi, cu atât veți urca mai usor pe un nou nivel de leadership.

==>> Ce este un Grup Mastermind?
Grupul MASTERMIND oferă o combinație de brainstorming, educație, responsabilitate și sprijin într-un grup foarte restrans de oameni unde îți vei ascuți abilitățile personale și de business. Un grup Mastermind te va ajuta pe tine și membrii grupului de minți potrivite să atingeți succesul.
Participanții se provoacă reciproc pentru a-și stabili obiective importante, și cel mai important, pentru a le realiza. Grupul necesită angajament, confidențialitate, dorința de a fi creativi și fiecare să vină cu idei / soluții, si să se sprijine reciproc cu sinceritate totală, respect și compasiune. Membrii grupului Mastermind acționeaza ca un catalizator pentru creștere si dezvoltare, ei te mențin focusat și te ajută să te deplasezi constant către lucrurile importante din viața personală și profesională. Într-un grup mastermind, agenda unei întâlniri aparține grupului și participarea și angajamentul fiecărei persoane este cheia.

==>> Durata: grupul se desfășoara în 7 întâlniri săptămânale a câte 90 de minute fiecare pe o platformă online, începând de luni, 17 august.

==>> Înscrierile se fac în format electronic aici: http://goo.gl/VYdtgZ

==>> Programa întâlnirilor săptămânale:
Saptamana 1
INTRODUCERE
LEGEA PRAGULUI LIMITATIV: Aptitudinea de a fi lider determină nivelul de eficiență al unei persoane.
LEGEA INFLUENTEI: Adevărata măsură a știintei conducerii este influența – nici mai mult, nici mai puțin.
LEGEA PROCESULUIi: Știința conducerii se invață zilnic și nu intr-o zi.

Saptamana 2
LEGEA NAVIGATIEIi: Oricine poate să țină cârma unei nave, dar numai un lider cunoaște cursul.
LEGEA ADITIEI: Liderii adaugă valoare servindu-i pe ceilalți.
LEGEA BAZEI SOLIDE: Încrederea stă la baza științei conducerii.

Saptamana 3:
LEGEA RESPECTULUI: Oamenii îi urmează în mod natural pe liderii care sunt mai puternici decât ei.
LEGEA INTUITIEI: Liderii evaluează totul prin înclinația către știința conducerii.
LEGEA MAGNETISMULUI: Cine se aseamănă, se adună.

Saptamana 4
LEGEA CONECTARII: Liderii ating inima înainte de a întinde mâna.
LEGEA CERCULUI INTERN: Potențialul unui lider este determinat de cei care îi sunt apropiați.
LEGEA DELEGARII: Numai liderii încrezători pot oferi forță și altora

Saptamana 5
LEGEA MULTIPLICARII: Este nevoie de un lider pentru a promova alt lider
LEGEA ACEPTĂRII: Oamenii acceptă mai întâi liderul și de-abia apoi viziunea acestuia
LEGEA VICTORIEI: Liderii găsesc întotdeauna o cale prin care echipa lor să câștige.

Saptamana 6
LEGEA AVANTULUI: Avântul este cel mai bun prieten al liderului.
LEGEA PRIORITATILOR: Liderii înțeleg că activitatea nu înseamnă neapărat și rezultate.
LEGEA SACRIFICIULUI: Un lider trebuie să renunțe întotdeauna la ceva pentru a merge mai departe.

Saptamana 7
LEGEA SINCRONIZĂRII: Momentul în care preiei conducerea este la fel de important ca direcția în care mergi și ca modalitățile prin care faci un anumit lucru
LEGEA CRESTERII EXPLOZIVE: Pentru a crește formează-ți susținători – pentru a te multiplica formează lideri
LEGEA MOȘTENIRII: Valoarea permanentă a unui Lider se măsoară prin intermediul succesorilor lui

==>> Înscrierile se fac în format electronic aici: http://goo.gl/VYdtgZ

În urma completării formularului veți fi contactat telefonic pentru o scurtă discuție (5 minute) in care vom stabili daca interesele dvs. de dezvoltare se potrivesc cu tema evenimentului. (ca si valori, deschidere, atitudine, dorinta de crestere personala, interese etc.)

https://www.facebook.com/events/1452441291728828/

Organizers

Visited 586 times, 1 Visit today

Related Event

November 9, 2015

Această sesiune este un mix între meditaţie şi tehnici de trezire a conştiinţei care îmbină modernul cu anticul într-un mod plăcut şi practic.Poate fi lafel de simpliucă şi umblatul sau la fel de complex că şi când ai savura o ciocolată finăMindfulness poate ajută să va îmbunătăţiţi claritatea, relaxare şi… Read more…

Miercuri, 22 aprilie, începând cu orele 16, 2 profesioniști în audit și consultanță, angajați Deloitte ne vor găzdui în Aula pentru a elucida misterele unei cariere în consultanță. Vor împărtăși celor interesați câteva lucruri despre Deloitte, despre serviciile lor de audit și consultanță fiscală și despre modul în care acestea… Read more…

Ai o functie de conducere si vrei sa iti eficientizezi relatia asupra echipei?   Vrei sa inveti cum sa iti conduci echipa si mai bine si sa obtii, alaturi de ea, rezultate remarcabile?   Vrei sa inveti sa fii un lider pentru cei din jurul tau, chiar daca nu lucrezi… Read more…

July 24, 2015 To July 28, 2015

13:00 To 18:00

We warmly invite you to the sixth edition of Cluj-Napoca International Model United Nations! Held between the 25th and the 29th of July 2015, this year’s edition will bring experienced and beginner delegates from all over the world in the heart of Transylvania! We are honored to announce that this… Read more…

Odată cu sosirea primăverii vom începe să facem “ordine” in toate aspectele vietii noastre printr-un grup de life coaching care va cuprinde tehnici de coaching, metode de dezvoltare personală și multă PRACTICĂ. Pe durata celor 3 luni de zile cât va dura programul vom avea intâlniri de 2 ori pe saptamană,… Read more…