Mastermind GRATUIT online: Legile Leadeshipului

August 17, 2015

August 17, 2015

10:06 To 10:06

are you going to attend Mastermind GRATUIT online: Legile Leadeshipului?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cred cu tarie ca , indiferent de domeniul de activitate, daca vrem sa avem rezultate mai bune, avem nevoie sa devenim LIDERI mai buni. Si mai cred ca leadershipul autentic nu este legat de nici un fel de FUNCTIE, TITLU sau POZITIE. Mai mult decat atat, orice persoana ar trebui sa DEVINA lider, INAINTE de a avea o functie. Iar daca are deja o functie de conducere, ar trebui sa inteleaga ca asta nu-l transforma automat intr-un LIDER. Leadershipul este mai mult despre CINE ESTI decat despre CE esti. De modul in care ne conducem pe noi insine, APOI pe ceilalti, vor depinde toate rezultatele noastre.

Am facut cunostinta cu LEGILE LEADERSHIPULUI in urma cu 9 ani prin intermediul cartii lui John Maxwell „Cele 21 de legi supreme ale liderului”. Le-am citit si mi s-au parut interesante. 🙂 Le-am recitit si am inceput sa le inteleg. Nu mai tin minte de cate ori am citit aceasta carte pana cand am inceput sa le VAD in viata mea. Pot sa spun ca am avut ocazia de nenumarate ori sa le VERIFIC.
Exista doua moduri de a le verifica:
1.Nu tii cont de ele si vei SIMTI efectele incalcarii acestora in viata ta, in ORICE domeniu. Partea buna este ca, daca incepi sa le CUNOSTI din punct de vedere teoretic, vei incepe sa le RECUNOSTI efectele practice.
2.Tii cont de ele, le RESPECTI si vei SIMTI din plin efectele acestora pentru ca vei reusi sa-ti cresti influenta asupra TA si asupra CELORLATI iar asta iti va aduce CRESTERE pe toate planurile.
Pot sa spun ca le-am verificat mai ales prin prima metoda la inceput. Am destul de multe povesti de spus despre experientele negative prin care am trecut din cauza nerespectarii legilor. In ultimii doi ani insa, de cand am inceput, ca trainer JMT , sa transfer si catre ceilalti puterea acestor legi, am reusit sa imi construiesc un business la nivel national DOAR punandu-le in practica, fiind un exemplu a ceea ce predau. Am ramas , binenteles, o eterna studenta a acestora si, periodic, cand ceva nu functioneaza, ma duc cu gandul la urmatoarele intrebari: Ce lege am incalcat? Cum as putea, data viitoare, sa o aplic mai bine?
Acest mastermind GRATUIT reprezinta modul meu de a adauga valoare. Legea aditiei spune: Liderii adauga valoare SERVINDU-I pe ceilalti. Sunt bucuroasa sa te servesc, asadar, prin impartasirea celor 21 de legi ale leadershipului.
Daca esti hotarat sa faci o schimbare reala a rezultatelor tale, te astept! Iti voi face cunostinta cu legile leadershipului! Va depinde de tine apoi sa continui procesul, aplicandu-le in viata ta si trecand la urmatorul tau nivel!

“TOTUL INCEPE SI SE SFARSESTE CU LEADERSHIPUL” – John C. Maxwell.
Aceste legi atrag consecinte. Aplica-le si oamenii te vor urma. Ignora-le si nu vei putea sa-i conduci pe altii. Vestea bună este că oricare dintre legi poate fi invățată. Cu cât este mai mare numărul de legi pe care îl învăţaţi, cu atât veți urca mai usor pe un nou nivel de leadership.

==>> Ce este un Grup Mastermind?
Grupul MASTERMIND oferă o combinație de brainstorming, educație, responsabilitate și sprijin într-un grup foarte restrans de oameni unde îți vei ascuți abilitățile personale și de business. Un grup Mastermind te va ajuta pe tine și membrii grupului de minți potrivite să atingeți succesul.
Participanții se provoacă reciproc pentru a-și stabili obiective importante, și cel mai important, pentru a le realiza. Grupul necesită angajament, confidențialitate, dorința de a fi creativi și fiecare să vină cu idei / soluții, si să se sprijine reciproc cu sinceritate totală, respect și compasiune. Membrii grupului Mastermind acționeaza ca un catalizator pentru creștere si dezvoltare, ei te mențin focusat și te ajută să te deplasezi constant către lucrurile importante din viața personală și profesională. Într-un grup mastermind, agenda unei întâlniri aparține grupului și participarea și angajamentul fiecărei persoane este cheia.

==>> Durata: grupul se desfășoara în 7 întâlniri săptămânale a câte 90 de minute fiecare pe o platformă online, începând de luni, 17 august.

==>> Înscrierile se fac în format electronic aici: http://goo.gl/VYdtgZ

==>> Programa întâlnirilor săptămânale:
Saptamana 1
INTRODUCERE
LEGEA PRAGULUI LIMITATIV: Aptitudinea de a fi lider determină nivelul de eficiență al unei persoane.
LEGEA INFLUENTEI: Adevărata măsură a știintei conducerii este influența – nici mai mult, nici mai puțin.
LEGEA PROCESULUIi: Știința conducerii se invață zilnic și nu intr-o zi.

Saptamana 2
LEGEA NAVIGATIEIi: Oricine poate să țină cârma unei nave, dar numai un lider cunoaște cursul.
LEGEA ADITIEI: Liderii adaugă valoare servindu-i pe ceilalți.
LEGEA BAZEI SOLIDE: Încrederea stă la baza științei conducerii.

Saptamana 3:
LEGEA RESPECTULUI: Oamenii îi urmează în mod natural pe liderii care sunt mai puternici decât ei.
LEGEA INTUITIEI: Liderii evaluează totul prin înclinația către știința conducerii.
LEGEA MAGNETISMULUI: Cine se aseamănă, se adună.

Saptamana 4
LEGEA CONECTARII: Liderii ating inima înainte de a întinde mâna.
LEGEA CERCULUI INTERN: Potențialul unui lider este determinat de cei care îi sunt apropiați.
LEGEA DELEGARII: Numai liderii încrezători pot oferi forță și altora

Saptamana 5
LEGEA MULTIPLICARII: Este nevoie de un lider pentru a promova alt lider
LEGEA ACEPTĂRII: Oamenii acceptă mai întâi liderul și de-abia apoi viziunea acestuia
LEGEA VICTORIEI: Liderii găsesc întotdeauna o cale prin care echipa lor să câștige.

Saptamana 6
LEGEA AVANTULUI: Avântul este cel mai bun prieten al liderului.
LEGEA PRIORITATILOR: Liderii înțeleg că activitatea nu înseamnă neapărat și rezultate.
LEGEA SACRIFICIULUI: Un lider trebuie să renunțe întotdeauna la ceva pentru a merge mai departe.

Saptamana 7
LEGEA SINCRONIZĂRII: Momentul în care preiei conducerea este la fel de important ca direcția în care mergi și ca modalitățile prin care faci un anumit lucru
LEGEA CRESTERII EXPLOZIVE: Pentru a crește formează-ți susținători – pentru a te multiplica formează lideri
LEGEA MOȘTENIRII: Valoarea permanentă a unui Lider se măsoară prin intermediul succesorilor lui

==>> Înscrierile se fac în format electronic aici: http://goo.gl/VYdtgZ

În urma completării formularului veți fi contactat telefonic pentru o scurtă discuție (5 minute) in care vom stabili daca interesele dvs. de dezvoltare se potrivesc cu tema evenimentului. (ca si valori, deschidere, atitudine, dorinta de crestere personala, interese etc.)

https://www.facebook.com/events/1452441291728828/

Organizers

Visited 557 times, 1 Visit today

Related Event

Sarbatoarea Luminii Trezeste iubirea din inima ta! Te invit sa celebram impreuna sfarsitul unui an care, pentru multi dintre noi, a fost trait cu o deosebita intensitate. Este o invitatie la rasfat si in acelasi timp la deschidere. Este luna cu cele mai frumoase sarbatori, iar invitatia mea este aceea… Read more…

May 14, 2015 To May 16, 2015

08:00 To 16:00

Cursul „Formator” pentru persoane cu studii medii este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia Formator – Instructor/preparator formare, cod  COR 333309. Cursul este echivalentul cursului de formator pentru persoanele cu studii medii. Acest curs va da posibilitatea de a sustine instruirea la cursurile de calificare, perfectionare si specializare. Acest… Read more…

Îţi doreşti ca relaţia ta de cuplu să fie mai armonioasă şi împlinitoare?Ai fost rănit în relaţiile de cuplu anterioare?Te regăseşti făcând aceleaşi greşeli în relaţia de cuplu?Sau nu ai o relaţie de cuplu dar îţi doreşti una? Dacă răspunsul la una din aceste întrebări este “DA”, această conferinţă este… Read more…

Conferința The Power of Storytelling revine la Cluj. Construită în jurul ideii că poveștile ne pot schimba lumea, PoS aduce unii dintre cei mai experimentați și inovatori povestitori într-un eveniment care-ți va umple tolba cu unelte, sfaturi practice și inspirație. Fie că ești jurnalist sau om de comunicare, marketer sau… Read more…

January 28, 2015

17:00 To 20:00

We are more than eager to release the second event after the first one which was sealed with our participants excitement and appreciation! We welcome you to the second edition of TEDxTarguMuresSalon! We welcome those who are interested in challenging themselves and are eager to pass through their comfort zone.… Read more…