Managementul Echipei 05 Iunie 2015

June 5, 2015

June 5, 2015

09:00 To 17:00

Bucuresti, Hotel Howard Johnson Grand Plaza

are you going to attend Managementul Echipei 05 Iunie 2015?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

 

 

Introducere

La intersecția dintre execuția strategiei organizaționale și valorificarea resurselor umane se află necesitatea dezvoltării competențelor de managementul echipelor. Acest curs vă pregătește pentru construirea și conducerea echipelor cu scopul obținerii performanțelor dorite.

 

 

 

Cursul își propune să dezvolte competențe specifice managementului echipelor. Acesta cuprinde elemente de comunicare, leadership și urmărire a performanței în contextul managementului echipelor. Cursul Managementul Echipelor pune accentul asupra proceselor de învățare experiențială.

 

 

 

 

Obiective de învățare

La finalul cursului, veți putea să:

• aplicați tehnici de stabilire a țintelor, obiectivelor și standardelor de performanță a echipei;

• conturați cadrul pentru feedback și delegare;

• identificați oportunitățile de îmbunătățire a performanțelor echipei;

• depășiți obstacolele ce împiedică angajamentul și cooperarea;

• creați cadrul comunicării eficiente între membrii echipei;

• identificați potențialul de dezvoltare a abilităților membrilor de echipă.

 

 

Agenda

Înțelegerea managementului echipei

Exercițiu: Etapele formării unei echipe

• Identificarea și măsurarea competențelor

Exercițiu: Setarea de obiective

• Stabilirea țintelor, obiectivelor și standardelor de performanță a echipei

Studiu de caz: Alinierea activității cu obiectivele organizației

 

Utilizarea elementelor de managementul echipei

Exercițiu: comunicarea în echipă

• Construirea comunicării eficiente

Exercițiu: Tehnici de oferire a feedback-ului

• Managementul conflictelor în echipă

• Stiluri de leadership

Exercițiu: Leadership personal

 

Valoarea generată și evaluarea performanței echipei

Studiu de caz: Gamification

• Instrumente de măsurare a performanței echipei

• Performanța echipei si evaluarea rezultatelor

• Coaching și mentoring

• Ședința de revizuirea performanței

Template: planul de dezvoltare

 

 

Cui se adreseaza?

 

Persoane interesate de managementul echipelor

Persoanele cu preocupări și interes pentru îmbunătățirea performanțelor de lucru în echipă vor dobândi cunoștințele necesare înțelegerii managementului echipelor. Dincolo de cunoasterea domeniului, acestia au oportunitatea e a aplica imediat aspectele invatate, impreuna cu restul participantilor. Principalele componente de invatare pentru persoanele interesate de managementul echipelor tin de cunoastere si aplicare.

Persoane din middle / top / low management

Participantii care ocupa in organizatii pozitii ce presupun managementul unei echipe, indiferent de expertiza, vor descoperi noi modalitati de imbunatatire a propriei activitatii, precum si performantei echipei. Oportunitatea de networking și împărtășirea de bune practici atât din partea participanților cât și a trainerului poate oferi soluții la provocările existente în companii. Componenta de invatare pentru acest grup de persoane este reprezentata in principal de aspecte ale evaluarii si masurarii performantei.

Specialiști în managementului echipelor

Persoanele care utilizeaza anumite practici de managementul echipelor vor cunoaște noi perspective în domeniu, cursul reprezentand un bun prilej de a-si extinde pregatirea. Aceștia deja dețin cunoștinte și abilități specifice, insa este necesar sa evalueze sustenabilitatea practicilor utilizate si sa identifice oportunitatile de imbunatatire a acestora.

 

Beneficii                                             

• Ințelegerea rolului de manager de echipă prin prisma exercițiilor și studiilor de caz analizate;

• Participanții interacționează și identifică soluții pentru provocările comune;

• Mediul de învățare  încurajează participanții să contribuie cu propriile idei, experiențe și bune practici       identificate.

 

Experiența de învățare

Cursul presupune un nivel ridicat al interactivității, fiind concentrat asupra învățării bazate pe realitatea și interacțiunile organizaționale:

• include exerciții, studii de caz și simulări relevante;

• angajează participanții în discuții tematice;

• oferă contextul învățării experiențiale.

 

Incluziuni

Suport de curs: Participanții vor primi suportul de curs în format fizic și electronic, însoțit de fișele de lucru ale exercițiilor.

Abonament Premium 1 lună: Participanții vor putea să caute in peste 7000 de exemple KPIs, să acceseze 38 de câmpuri de documentare și să exporte 500 de KPIs documentați. De asemenea, aceștia vor avea acces la raportul „Top 20 KPIs în 2010” și, la alegere, un raport „Top 25 KPIs în 2010”.

Literatura de specialitate recomandată: Participanților li se oferă un document cu lista resurselor suplimentare ce pot fi accesate pentru a asigura un proces de învățare continuă.

 

 

Evaluare                                             

La începutul și la finalul fiecărei sesiuni participanții își vor evalua cunoștințele prin intermediul întrebărilor de verificare. Pentru o abordare integrată, la finalul cursului aceștia își vor evalua cunoștințele acumulate prin intermediul unui test ce conține 40 de întrebări.  Pentru a primi diploma de recunoaștere a competențelor în acest domeniu, punctajul minim este de 20 puncte.

 

 

Detalii curs si investitie

Data desfasurare 05 iunie 2015
Loc Bucuresti, Hotel Howard Johnson Grand Plaza
Ore curs 09:00 – 17:00
Taxa participare 185 Euro + TVA
Reduceri
  • 160 Euro + TVA – inscrierea si plata realizate cu doua saptamani inainte de curs – 22 mai 2015
  • 140 Euro + TVA – inscrierea a doi sau mai multi participanti din aceeasi organizatie / clienti Acumen Integrat
Data limita inscriere 29 mai 2015
Cazare La curs se asigura toate materialele necesare, pranzul si pauzele de cafea, dar cazarea nu este inclusa in taxa de participare. Pentru tarife preferentiale la cazare, va rugam sa ne contactati.
Persoana de contact Anca Andrieș, Marketing & Customer Engagement Specialist, Acumen Integrat 
E.: Anca.Andries@acumen.ro, T.: +40 369 801 650

 

Modalitati de inscriere

Inscrierea la curs se poate face online, via email sau prin telefon.

 

Organizers

Visited 281 times, 1 Visit today

Related Event

Poti sa te inscrii aici:http://next-level-in-real-estate-bucuresti-noiembrie.eventbrite.com/?aff=efbevent Depaseste obiectiile clientilor, semneaza contracte exclusive si incheie rapid tranzactii noi Participa la Next Level in Real Estate 2 Bucuresti – cel mai complet training imobiliar sustinut vreodata in Romania.  Afla cum poti convinge clientii sa-ti dea comisioanele pe care le meriti 4 strategii fundamentale… Read more…

Photo Romania Festival, in collaboration with Cluj Hub and Edge Academy, will host the “Entrepreneurship in the creative industry” conference held by the highly experienced management professional Peter Barta. The access to the event is free of charge. You can find detailed information about the event here: http://www.photoromaniafestival.ro/academia/antreprenoriat-in-industrii-creative/ Read more…

July 28, 2014

13:00 To 18:00

Data: 29.07.2014 Localitate: Cluj-Napoca Ora: 14:00-19:00 Locaţie: Hotel Golden Tulip Ana Dome – Str. Observatorului, nr. 129 Preţ: 917.6 RON (TVA inclus)/participant     Cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de şase luni?Dacă eşti agent de vânzări sau director de vânzări, dacă eşti proprietarul unui IMM şi eşti implicat în vânzări, în acest… Read more…

June 20, 2014 To June 21, 2014

In comunitatea JCI nu este loc de limite si conventional. Asa ca am luat conceptul de networking si l-am dus la urmatorul nivel. Te invitam sa iei parte la primul eveniment de networking outdoor, la editia a 7-a a Innovate Networking! La Rafting.Devine o traditie ca alaturi de noi sa… Read more…

June 29, 2015

EcomMornings este un concept care reunește comunitatea magazinelor online și a furnizorilor din domeniu într-un cadru informal, fără cravată, oferind participanților posibilitatea de a dezbate diferite teme de eCommerce împreună cu specialiști din domeniu. EcomMornings, aduce în același loc 40 de participanți care doresc să își împărtășească experiențele, care vor… Read more…