MAKE IT ACADEMY – Cursuri marketing digital

July 2, 2016

July 31, 2016

10:00 To 18:00

Str. Stirbei Voda 4, Bucuresti

http://www.rezistenta-online.ro

0749073057

are you going to attend MAKE IT ACADEMY - Cursuri marketing digital?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Make It Academy, academia de cursuri de marketing digital, isi redeschide portile pe 2 iulie 2016, fiind gata sa pregateasca marketeri pentru joburile din cele mai bune companii si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit.

Ce este Make It Academy?

Make It Academy este un program de pregatire dedicat celor care vor sa isi construiasca o cariera in marketing, celor care conduc business-uri si profesionistilor din departamente de marketing si publicitate.

Academia este un produs marca Rezistenta Online. Am inceput sa predam cursuri despre promovarea online acum mai bine de 4 ani si am continuat sa le imbuntatim si sa ne crestem oferta, in urma feedback-ului primit de la cei peste 700 de cursanti.

Programa

Academia contine 8 cursuri practice. Primul curs, “Marketing online”, contine notiuni de baza despre marketing, canalele cuprinse intr-un plan de marketing digital si cum interactioneaza ele, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute.

Academia continua apoi cu sapte cursuri ce aprofundeaza fiecarei tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing: SEO, Google AdWords, Google Analytics, Social Media, Email Marketing, Optimizarea Ratei de Conversie si tehnici de promovare a site-urilor E-commerce.

Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate de pe site-ul Rezistenta Online.

Mai mult decat o diploma

Absolventii Make It Academy vor primi certificate de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate.

Mai mult decat atat insa, absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, lucru ce ajuta cursantii sa vada cat de aproape sunt si de obtinerea certificarilor internationale.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.

Traineri

Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta: Gabriela Ciocan – Gardenpedia (Marketing online si Email marketing), Ela Iliesi – Rezistenta Online (SEO), Bogdan Zaharia (E-commerce), Dragos Dragusin – Marketizator (Google Analytics), Andrei Baloleanu – Retargeting (Social Media si Optimizarea Ratei de conversie), Catalina Maruster – Publicis (Google AdWords).

Inscrieri

Inscrierile se realizeaza prin formularul de pe site0ul Rezistenta Online, au inceput pe data de 2 iunie si se inchid la ocuparea tuturor celor 10 locuri disponibile, sau pe 1 iulie.

Cursurile vor fi sustinute de-a lungul celor 5 weekenduri din luna iunie la sediul din Bucuresti.

Durata totala a academiei este de 56 de ore de curs.

Data: 02 – 31 iulie

Pretul urmarii academiei este de 2650 de lei (redus de la 3300 de lei).

Organizers

http://www.rezistenta-online.ro/p/make-it-academy.html

0749073057

http://www.rezistenta-online.ro

Event Information

office@rezistenta-online.ro

Visited 380 times, 2 Visits today

Related Event

September 21, 2016 To September 22, 2016

08:00 To 16:00

Institutul de Studii Financiare organizează în București, în perioada 22-23 septembrie 2016, cursul ”Subscrierea în asigurările de viață”, trainer Laura Staiu. Programul se adresează persoanelor care doresc dezvoltarea unei cariere în domeniul underwritingului/evaluării riscului în asigurările de viață. Obiectivul cursului este de a înțelege scopul evaluării riscului în activitatea de asigurare, de… Read more…

  Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO). Între a obține influență în mediul online și a avea un site optimizat   Descriere Interesul pentru formare în domeniul SEO a luat avânt în ultimii cinci ani, odată cu creșterea cererii pentru cunoștințe în domeniu de către angajatori. Astfel, o abilitate dorită… Read more…

February 26, 2015 To February 27, 2015

Practic, dupa acest curs de marketing vei obtine: Parghii pentru atragerea clientilor potentiali din segmentul tinta urmarit; Un plan de marketing eficient pentru produsele/serviciile oferite; Tactici de promovare cu bugete reduse; Abordarea “7P” in vremuri dificile; Strategii pentru optimizarea portofoliului de produse/servicii; Politici de crestere a cotei de piata; Actiuni concrete pentru… Read more…

November 9, 2014 To November 13, 2014

Aflat la a 13-a editie, Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business din Romania. Eveniment de referinta in mediul de afaceri romanesc, Zilele Biz se adreseaza in fiecare dintre cele cinci zile cate unui domeniu de business: Ziua 1- Antreprenoriat, Ziua 2- Inovatie, Ziua 3 – Management, Ziua 4-…

October 14, 2014

Meet Magento Belarus 2014 Highlight October 15th in your 2014 calendar, because that’s the day Magento e-commerce platform is officially visiting Belarus. Meet Magento Belarus 2014 international event is organized by Amasty, one of the leading Magento extensions developers. The conference will be devoted to e-commerce and various aspects of…