MAKE IT ACADEMY – Cursuri marketing digital

July 2, 2016

July 31, 2016

10:00 To 18:00

Str. Stirbei Voda 4, Bucuresti

http://www.rezistenta-online.ro

0749073057

are you going to attend MAKE IT ACADEMY - Cursuri marketing digital?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Make It Academy, academia de cursuri de marketing digital, isi redeschide portile pe 2 iulie 2016, fiind gata sa pregateasca marketeri pentru joburile din cele mai bune companii si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit.

Ce este Make It Academy?

Make It Academy este un program de pregatire dedicat celor care vor sa isi construiasca o cariera in marketing, celor care conduc business-uri si profesionistilor din departamente de marketing si publicitate.

Academia este un produs marca Rezistenta Online. Am inceput sa predam cursuri despre promovarea online acum mai bine de 4 ani si am continuat sa le imbuntatim si sa ne crestem oferta, in urma feedback-ului primit de la cei peste 700 de cursanti.

Programa

Academia contine 8 cursuri practice. Primul curs, “Marketing online”, contine notiuni de baza despre marketing, canalele cuprinse intr-un plan de marketing digital si cum interactioneaza ele, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute.

Academia continua apoi cu sapte cursuri ce aprofundeaza fiecarei tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing: SEO, Google AdWords, Google Analytics, Social Media, Email Marketing, Optimizarea Ratei de Conversie si tehnici de promovare a site-urilor E-commerce.

Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate de pe site-ul Rezistenta Online.

Mai mult decat o diploma

Absolventii Make It Academy vor primi certificate de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate.

Mai mult decat atat insa, absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, lucru ce ajuta cursantii sa vada cat de aproape sunt si de obtinerea certificarilor internationale.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.

Traineri

Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta: Gabriela Ciocan – Gardenpedia (Marketing online si Email marketing), Ela Iliesi – Rezistenta Online (SEO), Bogdan Zaharia (E-commerce), Dragos Dragusin – Marketizator (Google Analytics), Andrei Baloleanu – Retargeting (Social Media si Optimizarea Ratei de conversie), Catalina Maruster – Publicis (Google AdWords).

Inscrieri

Inscrierile se realizeaza prin formularul de pe site0ul Rezistenta Online, au inceput pe data de 2 iunie si se inchid la ocuparea tuturor celor 10 locuri disponibile, sau pe 1 iulie.

Cursurile vor fi sustinute de-a lungul celor 5 weekenduri din luna iunie la sediul din Bucuresti.

Durata totala a academiei este de 56 de ore de curs.

Data: 02 – 31 iulie

Pretul urmarii academiei este de 2650 de lei (redus de la 3300 de lei).

Organizers

http://www.rezistenta-online.ro/p/make-it-academy.html

0749073057

http://www.rezistenta-online.ro

Event Information

office@rezistenta-online.ro

Visited 18 times, 1 Visit today

Related Event

January 25, 2015 To January 26, 2015

Comunicarea în Organizaţii Curs oferit de oameni dedicaţi psihologiei motivaţionale 26 – 27.02.2015 Bucureşti Scurtă prezentare: Oamenii sunt diferiţi şi comunică diferit. Unii au o uşurinţă înăscută în a vorbi în medii deschise, în a gesticula, alţii preferă să o facă la telefon, iar altii se exprimă cel mai bine… Read more…

April 9, 2014

08:00 To 17:00

Practic, dupa acest curs de vanzari vei obtine: Strategii practice de crestere a valorii vanzarilor efectuate; Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienti; Tehnici de prezentare eficienta a produselor si serviciilor oferite; Pasi concreti pentru definirea unui set de argumente de vanzare convingatoare; Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vanzarii;… Read more…

În cadrul Conferinței Afaceri.ro Târnave vor veni specialiști care vor discuta pe baza următoarelor subiecte: – Solutii online pentru vanzari si marketing;– Noile finantari active 2014-2020;– Dezvoltare personala;– Managementul banilor. Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina web a evenimentului:http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-tarnaveni-2016/

February 11, 2014 To February 12, 2014

08:30 To 17:30

Cui se adreseaza? Workshopul se adresează specialiștilor de marketing, companiilor care vor să-și dezvolte specialiștii de marketing sau antreprenorilor care vor să își crească business-urile folosind puterea online-ului. Este un program pentru cei care doresc să învețe care sunt cele mai noi și utile instrumente digitale și cum să le… Read more…

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…