Live2Lead ORADEA

January 26, 2016

January 26, 2016

16:30 To 21:48

Oradea

are you going to attend Live2Lead ORADEA?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.
Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Castiga?
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participa.
NETWORKING Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Inscrieri pe http://goo.gl/rJUk2m

Early Bird – 99 lei (pana pe 20 decembrie sau pana la epuizarea biletelor Early Bird).
– loc rezervat in sala
– mapa de prezentare
– experienta “World class event”
– cofee break

VIP – 229 lei
– loc rezervat pe scaunele din fata
– mapa de prezentare
– experienta “World class event”
– cofee break
– una din ultimele carti ale lui John Maxwell sau Patrick Lencioni
– 3 sesiuni mastermind pe tema “Legile leadershipului”
– o sesiune de coaching personal

Speakeri:

John Maxwell
Fondatorul John Maxwell Company, John Maxwell Team și EQUIP. John este un autor de best-seller-uri, expert în leadership și coach. Recent a fost numit cel mai influent expert în leadership de către Inc. Magazine, și de către American Management Association and Business Insider.

Pat Lencioni
Fondatorul și președintele Table Group, o companie a cărei menire este să furnizeze organizațiilor idei, produse și servicii care să le îmbunătățească munca în echipă, claritatea obiectivelor și nivelul de angajament al oamenilor. Pat a fost numit de revista Fortune „unul din cei zece guru pe care ar trebui să-i cunoști”.

Kevin Turner
Într-o înregistrare video specială, John Maxwell îi ia un interviu lui Kevin Turner, Chief Operating Officer la Microsoft. John îl roagă pe Kevin să împărtășească sfaturi de leadership care l-au ajutat pe el. Care sunt cele mai importante trăsături ale unui lider? Care sunt lucrurile la care a trebuit să renunțe pentru a crește?

Valorie Burton
Fondatoarea CaPP Institute,care furnizează unelte și training menite să crească nivelul optimismului, starea de bine și productivitatea în viață și la locul de muncă. Este o autoare renumită și un executiv și personal coach certificat. Valorie este o prezență obișnuită la Today Show, CNN și HLN.

Agenda evenimentului
16.00 – 16.30 – Primirea invitatilor
16.30 – 17.00 – Introducere – Urare de bun venit din partea sponsorilor principali
17.00 – 17.45 – Patrick Lencioni- Avantajul neexploatat al sanatatii organizationale
17.45 – 18.40 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea I)
18.40 – 19.00 – Pauza de cafea si networking
19.00 – 19.30 – Valorie Burton – Perseverent si pregatit -Cum sa prosperi printre provocari si schimbare
19.30 – 19.45 – Kevin Turner – Lectii de leadership
19.45 – 20.30 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea a II-a)
20.30 – 21.00 – Incheiere – Concluzii, oportunitati poze, discutii

Detalii si inscrieri pe http://goo.gl/rJUk2m
Locatia va fi stabilita ulterior

Organizers

Visited 479 times, 1 Visit today

Related Event

Cel mai consistent si intensiv program de transformare personala si certificare: 8 zile, 4 diplome certificate de TAD JAMES (SUA) – NLP Practitioner, Time Line Therapy, Hipnoza si NLP Coaching. Acest curs este o Experienta care iti va schimba viata! CELE 4 CERTIFICARI pe care le vei obtine in cele…

January 11, 2015

Luni, 12.01.2015 la ora 19.00 va avea loc intalnirea bilunara Speakers Club, la Connect HUB (Bvd. Dacia, nr 99) Ce este Speakers Club? Speakers Club este o comunitate dedicata dezvoltarii abilitatii de a prezenta, in special in fata unui public. Asa cum unele persoane merg la sala de mai multe…

March 24, 2014 To March 25, 2014

Cursul pe care vi-l propunem sparge bariera politicoasa a scuzelor pe care ni le gasim atunci cand refuzam sa vorbim in public. Sparge tiparele comportamentelor consacrate la nivel de societate si aduce in prim plan emotia transmisa prin discurs. Nu este un curs tipic si de aceea este un curs… Read more…

Sibiu – 17 iunie, Cluj – 18 iunie, Timisoara – 19 iunie, Iasi – 24 iunie, Bacau – 25 iunie, Bucuresti – 26 iunie, Constanta – 1 iulie, Brasov – 3 iulie Fiecare dintre noi am venit pe această lume atât cu daruri și talente unice, cât și cu vulnerabilități,…

Vino alaturi de CODECS pe 15 septembrie la Workshopul Gratuit – Lectii de Project Management sustinut de Marian Oprea. Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala. Totalizand un numar de aproximativ 530.000 profesionisti certificati in…