Live2Lead CLUJ-NAPOCA

November 11, 2015

November 11, 2015

16:00 To 21:00

Hotel Opera Plaza 10 Traian Mosoiu Street, Cluj-Napoca

http://live2lead.ro/cluj

are you going to attend Live2Lead CLUJ-NAPOCA?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.
Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Castiga?
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participa.
NETWORKING Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Bilete: http://live2lead.ro/cluj/

Early Bird -89 lei(pana pe 30 septembrie sau pana la epuizarea biletelor Early Bird).
– loc rezervat in sala
– mapa de prezentare
– experienta “World class event”
– cofee break

VIP – 229 lei
– loc rezervat pe scaunele din fata
– mapa de prezentare
– experienta “World class event”
– cofee break
– una din ultimele carti ale lui John Maxwell sau Patrick Lencioni
– 3 sesiuni mastermind pe tema “Legile leadershipului”
– cupon reducere program “Today Matters”

Inscrieri pe http://live2lead.ro/cluj/

Speakeri:

John Maxwell
Fondatorul John Maxwell Company, John Maxwell Team și EQUIP. John este un autor de best-seller-uri, expert în leadership și coach. Recent a fost numit cel mai influent expert în leadership de către Inc. Magazine, și de către American Management Association and Business Insider.

Pat Lencioni
Fondatorul și președintele Table Group, o companie a cărei menire este să furnizeze organizațiilor idei, produse și servicii care să le îmbunătățească munca în echipă, claritatea obiectivelor și nivelul de angajament al oamenilor. Pat a fost numit de revista Fortune „unul din cei zece guru pe care ar trebui să-i cunoști”.

Kevin Turner
Într-o înregistrare video specială, John Maxwell îi ia un interviu lui Kevin Turner, Chief Operating Officer la Microsoft. John îl roagă pe Kevin să împărtășească sfaturi de leadership care l-au ajutat pe el. Care sunt cele mai importante trăsături ale unui lider? Care sunt lucrurile la care a trebuit să renunțe pentru a crește?

Valorie Burton
Fondatoarea CaPP Institute,care furnizează unelte și training menite să crească nivelul optimismului, starea de bine și productivitatea în viață și la locul de muncă. Este o autoare renumită și un executiv și personal coach certificat. Valorie este o prezență obișnuită la Today Show, CNN și HLN.

Agenda evenimentului
16.00 – 16.30 – Primirea invitatilor
16.30 – 17.00 – Introducere – Urare de bun venit din partea sponsorilor principali
17.00 – 17.45 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea I)
17.45 – 18.00 – Kevin Turner – Lectii de leadership
18.00 – 18.30 – Valorie Burton – Perseverent si pregatit -Cum sa prosperi printre provocari si schimbare
18.30 – 19.00 – Pauza de cafea si networking
19.00 – 19.45 – Patrick Lencioni- Avantajul neexploatat al sanatatii organizationale
19.45 – 20.30 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea a II-a)
20.30 – 20.45 – Incheiere – Concluzii si invitatie spre a trai intentionat in fiecare zi – “Today Matters”
20.45 – 21.00 – Multumiri sponsorilor, oportunitati poze, discutii, ne revedem la L2L 2016!

Detalii si inscrieri pe http://live2lead.ro/cluj/

Organizers

Visited 381 times, 1 Visit today

Related Event

Cercetările arată că oamenii se tem mai mult de vorbitul în public decât de moarte! Adică, unii mai degrabă ar muri decât să vorbească în fața a sute de oameni. Învingeți-vă frica și veniți la Cursul de Vorbire și Prezentare în Public! Scopul cursului este de a vă ajuta să… Read more…

Acest seminar este pentru tine daca:– esti coplesit(a) de informatiile despre dezvoltare personala pe care le-ai intalnit in carti si seminarii si vrei sa pui ordine in ele– cauti solutii pentru imbunatatirea situatiei financiare, imbunatatirea relatiei in care te afli sau imbunatatirea starii de sanatate (sau greutatea corporala)– solutiile pe… Read more…

April 9, 2014 To April 11, 2014

08:00 To 16:00

AVALON MANAGEMENT inparteneiat cu BUSINESS DEVELOPMENT FACTORYorganizează şi te invită săparticipi la: „ProiectABIL”– program de specializare pentru ocupaţia Manager Proiect – Am întrebat de multe ori oamenii ce ar face cu 1.000.000 de euro dacă i-ar avea la dispoziţie. Răspunsurile au fost variate. Imaginea unui „sac de bani”, cu care… Read more…

Aaaarrr Matey! Come if ye dare to be part of the most rebellious pirate event in Europe, and its voyage to Bucharest organised together with TechHub Bucharest!     The European Pirate Summit (www.piratesummit.com), one of the most authentic startup conferences, which unites the true pirates from the European startup community and… Read more…

March 17, 2014

BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti… Read more…