Live2Lead BISTRITA

November 4, 2015

November 4, 2015

16:00 To 21:00

Hotel Metropolis Str Parcului, nr 19, Bistrita

http://live2lead.ro

are you going to attend Live2Lead BISTRITA?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.
Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Castiga?
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participa.
NETWORKING Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Bilete Early Bird -79 lei(pana pe 20 septembrie sau pana la epuizarea biletelor Early Bird).

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri gasiti pe www.live2lead.ro

Speakeri:

John Maxwell
Fondatorul John Maxwell Company, John Maxwell Team și EQUIP. John este un autor de best-seller-uri, expert în leadership și coach. Recent a fost numit cel mai influent expert în leadership de către Inc. Magazine, și de către American Management Association and Business Insider.

Pat Lencioni
Fondatorul și președintele Table Group, o companie a cărei menire este să furnizeze organizațiilor idei, produse și servicii care să le îmbunătățească munca în echipă, claritatea obiectivelor și nivelul de angajament al oamenilor. Pat a fost numit de revista Fortune „unul din cei zece guru pe care ar trebui să-i cunoști”.

Kevin Turner
Într-o înregistrare video specială, John Maxwell îi ia un interviu lui Kevin Turner, Chief Operating Officer la Microsoft. John îl roagă pe Kevin să împărtășească sfaturi de leadership care l-au ajutat pe el. Care sunt cele mai importante trăsături ale unui lider? Care sunt lucrurile la care a trebuit să renunțe pentru a crește?

Valorie Burton
Fondatoarea CaPP Institute,care furnizează unelte și training menite să crească nivelul optimismului, starea de bine și productivitatea în viață și la locul de muncă. Este o autoare renumită și un executiv și personal coach certificat. Valorie este o prezență obișnuită la Today Show, CNN și HLN.

Agenda evenimentului
16.00 – 16.30 – Primirea invitatilor
16.30 – 17.00 – Introducere– Daniela Nica – Urare de bun venit din partea sponsorilor principali
17.00 – 17.45 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea I)
17.45 – 18.00 – Kevin Turner – Lectii de leadership
18.00 – 18.30 – Valorie Burton – Perseverent si pregatit -Cum sa prosperi printre provocari si schimbare
18.30 – 19.00 – Pauza de cafea si networking
19.00 – 19.45 – Patrick Lencioni- Avantajul neexploatat al sanatatii organizationale
19.45 – 20.30 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea a II-a)
20.30 – 20.45 – Incheiere – Concluzii si invitatie spre a trai intentionat in fiecare zi – “Today Matters”
20.45 – 21.00 – Multumiri sponsorilor, oportunitati poze, discutii, ne revedem la L2L 2016!

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri pe www.live2lead.ro

https://www.facebook.com/events/1649534228594299/

Organizers

Visited 350 times, 1 Visit today

Related Event

3 antreprenori, 3 sfaturi practice in antreprenoriat, a cate 30 de minute. Vorbim despre lucruri concrete, aplicabile in activitatea ta. Vino miercuri, 25 mai 2016 la un eveniment interactiv cu, despre si pentru antreprenori. Vei avea ocazia sa discuti cu un panel de antreprenori consacrati, care vorbesc din propria experienta…

Vom discuta despre urmatoarele teme din capitolul competente de baza: Analytical Thinking and Problem Solving Behavioral Characteristics Business Knowledge Communication Skills Interaction Skills Software Applications Accesul se face pe baza prezentarii “biletului de acces” (printat) obtinut in urma inregistrarii http://www.eventbrite.com/e/study-group-sesiunea-8-underlying-competencies-tickets-14908069437?aff=es2&rank=5 Read more…

Conferința Districtuală de Toamnă – Rotaract District 2241 – România și Republica Moldova. Save the date! În perioada 18 – 20 septembrie 2015, toate cluburile din districtul nostru sunt invitate la Cluj – Capitala Europeană a Tineretului 2015. MORE INFO COMING SOON 😀 Powered by: Rotaract Club Cluj-Napoca, Rotaract Club…

October 23, 2014 To October 30, 2014

THE ENTREPRENEURIAL EXPERIENCE Startup Pirates is not an event. It is a whole experience for life. In this one-week program, our pirates dive in the startup world and have the opportunity and the tools to develop a business idea from scratch. But if you think Startup Pirates is only about… Read more…

Intalneste-l pe Cristian Onetiu si află toate secretele şi mecanismele care generează succesul în afaceri şi fericirea in viaţă. Simplu, practic, sustenabil, dovedit. De la ŞTII la AI, spre DEVII, reprezinta călătoria antreprenorului care evoluează natural spre succes şi fericire. Cristian Oneţiu este antreprenor cu o experienţă de peste 15… Read more…