Learning Network Festival pentru specialistii in Learning & Development

September 24, 2014

September 25, 2014

09:00 To 17:30

Crystall Palace Ballrooms

//www.learningnetwork.ro

0746258719

are you going to attend Learning Network Festival pentru specialistii in Learning & Development?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Esti specialist in Learning & Development? Te pasioneaza tot ce tine de invatare si dezvoltare organizationala? Atunci, vino la Learning Network Festival pe 24 si 25 septembrie 2014, la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti!

 

Toamna aceasta, Learning Network a pregatit un adevarat festival de 2 zile dedicat exclusiv profesionistilor in invatare si  dezvoltarea organizationala, un concept unic de  eveniment ce imbina paneluri si workshopuri.

 

Learning Network Festival se va concentra pe subiecte ce ii preocupa pe profesionistii din L&D si promite sa aduca solutii originale care sa inspire actiuni!

 

In fiecare din cele doua zile se vor succeda cate doua paneluri de discutii si cate doua workshop-uri la care vor participa toti cei prezenti in sala.

In cadrul panelurilor, aproximativ 20 de speakeri de renume – consultanti si specialisti din HR – vor dezbate impreuna cu tine teme precum:

  • Alinierea strategiei de learning & development la  obiectivele de business
  • Evaluarea programelor de learning & development
  • Talent Management si programele de invatare
  • Invatarea colaborativa si performanta

 

Cele 4 workshop-uri pe care vei avea sansa sa le experimentezi sunt:

  • Sociodrama ca instrument de setare a obiectivelor
  • Folosirea tehnicilor teatrale pentru implicarea angajatilor in programele de invatare.
  • TBA
  • Broaste si Printi – o metafora despre stilurile de invatare

 

Pe tot parcursul evenimentului, interactivitatea si networking-ul de calitate sunt asigurate!

 

 

Mai multe detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere gasesti pe site-ul LearningNetwork.ro sau o poti contacta pe Andreea Ristache

Telefon: 0746258719

Email: andreea.ristache@learningnetwork.ro

 

Te asteptam!

 

Despre Learning Network

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor.

 

Portalul (http://www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning & development sub forma de stiri, articole si review-uri, precum si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la Calendarul evenimentelor de invatare si la Catalogul furnizorilor.

In fiecare zi gasesti informatii interesante din domenii precum Cariera, HR, Coaching, Dezvoltare Personala, Vanzari, Leadership&Management etc.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile publicate pe site, ne poti urmari si pe Facebook sau te poti abona la oricare din Newletterele Learning Network.

Organizers

Event Information

andreea.ristache@learningnetwork.ro

Visited 376 times, 1 Visit today

Related Event

Avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la prima parte a unui proiect organizat de către Rotaract Club Timișoara Ripensis, vizat să investească în oameni prin punerea la dispoziție a unor cursuri de dezvoltare a abilităților oratorice și de comunicare. Primul din cele două ateliere va avea… Read more…

February 9, 2014

08:00 To 08:00

Sustinut de Irina KUHLMANN si Cristian NICOLAE Certified Members of The  John Maxwell Team www.irinakuhlmann.com SUCCESUL, indiferent de forma pe care o are, nu este rezultatul faptului că suntem norocosi sau că suntem un talent înnăscut. Ține foarte mult de strategii si tehnici pe care le folosim pentru dezvoltarea noastră… Read more…

September 23, 2015 To September 26, 2015

Salonul de Carte Bookfest revine cu a patra ediție la Cluj-Napoca între 24-27 septembrie, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”. Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele din cadrul Bookfest. Programul zilnic de vizitare va fi în intervalul 10:00 – 20:00. În cele patru… Read more…

April 6, 2015

16:00 To 19:00

Inscrieri la:http://bizzclubtm.ro/inscrie-te-acum-la-acest-eveniment/ Vrei să ai relaţii de succes în afaceri? „Se spune că cei mai bogați oameni din lume caută să construiască relații, iar ceilalți caută să muncească” – Robert Kiyosaki Pe baza acestor premise, te invităm să îți petreci seara de 07 aprilie 2015, alături de oameni de afaceri… Read more…

Workshop-ul de cunoaștere experimentală care va avea loc pe 29 martie, la Iași, vă invită să accesați o experiență inedită și să priviți cele mai importante momente din viața personală din perspective diferite cu scopul de a anula tiparele de gândire existente și se a găsi noi oportunități de dezvoltare… Read more…