Learning Network Festival pentru specialistii in Learning & Development

September 24, 2014

September 25, 2014

09:00 To 17:30

Crystall Palace Ballrooms

//www.learningnetwork.ro

0746258719

are you going to attend Learning Network Festival pentru specialistii in Learning & Development?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Esti specialist in Learning & Development? Te pasioneaza tot ce tine de invatare si dezvoltare organizationala? Atunci, vino la Learning Network Festival pe 24 si 25 septembrie 2014, la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti!

 

Toamna aceasta, Learning Network a pregatit un adevarat festival de 2 zile dedicat exclusiv profesionistilor in invatare si  dezvoltarea organizationala, un concept unic de  eveniment ce imbina paneluri si workshopuri.

 

Learning Network Festival se va concentra pe subiecte ce ii preocupa pe profesionistii din L&D si promite sa aduca solutii originale care sa inspire actiuni!

 

In fiecare din cele doua zile se vor succeda cate doua paneluri de discutii si cate doua workshop-uri la care vor participa toti cei prezenti in sala.

In cadrul panelurilor, aproximativ 20 de speakeri de renume – consultanti si specialisti din HR – vor dezbate impreuna cu tine teme precum:

  • Alinierea strategiei de learning & development la  obiectivele de business
  • Evaluarea programelor de learning & development
  • Talent Management si programele de invatare
  • Invatarea colaborativa si performanta

 

Cele 4 workshop-uri pe care vei avea sansa sa le experimentezi sunt:

  • Sociodrama ca instrument de setare a obiectivelor
  • Folosirea tehnicilor teatrale pentru implicarea angajatilor in programele de invatare.
  • TBA
  • Broaste si Printi – o metafora despre stilurile de invatare

 

Pe tot parcursul evenimentului, interactivitatea si networking-ul de calitate sunt asigurate!

 

 

Mai multe detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere gasesti pe site-ul LearningNetwork.ro sau o poti contacta pe Andreea Ristache

Telefon: 0746258719

Email: andreea.ristache@learningnetwork.ro

 

Te asteptam!

 

Despre Learning Network

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor.

 

Portalul (http://www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning & development sub forma de stiri, articole si review-uri, precum si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la Calendarul evenimentelor de invatare si la Catalogul furnizorilor.

In fiecare zi gasesti informatii interesante din domenii precum Cariera, HR, Coaching, Dezvoltare Personala, Vanzari, Leadership&Management etc.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile publicate pe site, ne poti urmari si pe Facebook sau te poti abona la oricare din Newletterele Learning Network.

Organizers

Event Information

andreea.ristache@learningnetwork.ro

Visited 560 times, 1 Visit today

Related Event

May 25, 2014 To May 29, 2014

14:00 To 19:00

Cursuri intensive de: BIOTERORISM – Food Security Defense & Nutrition 26 mai 2014 – Lect. univ. dr. Mihai Marcoci (Academia de Poliţie Al.I.Cuza) – Vulnerabilităţi şi factori de risc care permit manifestarea fenomenului bioterorist. Specificul activităţilor de prevenire şi combatere a bioterorismului. 27 mai 2014 – Expert securitate alimentară, dr.…

March 16, 2016

Joi dimineață, 17 Martie 2016, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție Speakers Club Runners, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo. Speakers Club Runners este o inițiativă dedicată celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate… Read more…

Vă invităm să participaţi la lucrările conferinţei pentru a explora împreună căile de continuare a procesului de promovare a unei educaţii de calitate în România prin democrație participativă și advocacy prin rețele educaționale. Cu participarea unor personalităţi din România şi din afara ţării, care vor susține prelegeri în plen/mese rotunde/wokshopuri:–… Read more…

June 13, 2016

Gata?! Te-ai hotărât să pornești spre un nou drum sau să faci primul pas către o carieră de excepție? Felicitările noastre! Primul pas este făcut. Următorul constă în redactarea unui CV care să te ajute să faci diferența. Dacă ai dubii, nu știi exact ce informații trebuie să incluzi în… Read more…

Ai auzit? VIPul a pornit în căutare de oameni excepționali! Și ca să ne asigurăm că te găsim, pe 13 octombrie, facem un popas în Q Caffe și îți povestim în stilul caracteristic VIPsteresc, cu mult drag și voie bună, ce înseamnă Voluntari pentru Idei și Proiecte Cluj. Hai să… Read more…