Lean Startup Workshop

STARTING DATEJanuary 31, 2014

ENDING DATEJanuary 31, 2014

TIME 08:00 - 15:00

WEBSITEhttp://www.clujhub.ro

LOCATIONCluj Hub, Strada Pitesti, Cluj-Napoca, RO

are you going to attend Lean Startup Workshop ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Why Lean Startup?

Metodologia Lean Startup vine cu o abordare științifică asupra modului în care poate fi creat și administrat un start-up. Scopul acestei metode este de a lansa mai rapid un produs care să fie dorit de către clienți. Metoda Lean Startup te învață cum să conduci, cum să schimbi direcția și când este momentul să fii perseverent și să crești un business cu piciorul pe accelerație. Metoda reprezintă o altfel de abordare a new product development-ului.

Prea multe start-up-uri încep cu o idee de produs, pe care ei cred că lumea o dorește. Și petrec astfel luni, poate chiar ani pentru a perfecționa acel produs, fără a-l arăta, nici măcar într-o formă rudimentară, nișei de clienți. Când aceste start-up-uri nu reușesc să ajungă la un reach mare de useri (clienți), acest lucru se datorează faptului că nu au vorbit niciodată cu prospecții lor și nu au determinat dacă produsul lor reprezintă interes pentru client. Când în cele din urmă clienții văd produsul, și sunt indiferenți la beneficiile pe care acesta le aduce, start-up-ul va eșua.

În cadrul acestei întâlniri ne propunem să aducem în discuție acest mod de conducere a unui start-up și să dezbatem pe baza experienței fiecărui participant. Întâlnirea se dorește a veni în autorul comunității de start-up din Cluj, prin multiplicare unor bune practici care să ducă la creșterea și eficientizarea activității nișei de start-uperi.

Order tickets via Eventbrite:
http://www.eventbrite.com/e/lean-startup-workshop-tickets-10409642521?aff=efbevent

REGISTRATION INFORMATION

Event Categories:

Related Events