LEADERSHIP- între abilitate şi talent

November 6, 2015

November 6, 2015

14:00 To 18:00

Casa Municipala de Cultura Zalau, Zalau

are you going to attend LEADERSHIP- între abilitate şi talent?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Îţi doreşti şă te dezvolţi atât din punct de vedere personal, cât şi din punct de vedere profesional? Să acumulezi noi cunoştinţe, idei şi instrumente practice care să te ajute să îţi dezvolţi propria afacere ? Să treci la nivelul următor în diferite aspecte ale vieţii tale ?
Dacă ai răspuns cu „DA” la cel puţin una dintre întrebări, te aşteptăm alături de noi în data de 6 Noiembrie la Zalău în cadrul unui eveniment de excepţie. Aşa cum spune chiar John C. Maxwell “totul începe şi se sfârşeste cu leadership-ul”
Pentru ca afacerea noastră să evolueze, trebuie în primul rând să ne dezvoltăm noi, ca lideri, şi să ne formăm echipe compacte şi performante, împreună cu care să obţinem rezultatele mult dorite.
Vestea bună este că abilitatea de a conduce se învaţă, motiv pentru care evenimentul este dedicat atât liderilor, cât şi persoanelor care îşi doresc să evolueze şi să devină astfel de lideri.

ÎNSCRIERI http://goo.gl/forms/77s3bEbYQi

SPEAKERI

Diana Filip
Diana Filip, mama unei fetiţe de 28 de ani şi de profesie economist, este o persoană căreia îi plac lucrurile exacte şi bine planificate, însă mediul în care se simte cel mai bine şi unde se regăseşte este între oameni. Diana este consultant, auditor şi trainer în domeniul sistemelor de management cu o experienţă de peste 13 ani, timp în care a acordat consultanţă şi traininguri la peste 230 de companii din toate domeniile de activitate!
De 14 ani îşi conduce propriile business-uri şi este permanent preocupată de dezvoltarea personală, specializându-se în diverse domenii care aparent nu au legătură unul cu celalalt.Companiile cu care Diana a lucrat au obţinut certificări naţionale, dar şi internaţionale în domeniul lor de activitate.
În anul 2013 Diana şi-a dorit şi mai mult, motiv pentru care în luna iunie a inceput Programul Internaţional de Certificare în Coaching,Training şi Public Speaking, mentorat de însuşi John C. Maxwell, iar în februarie 2014 l-a finalizat în SUA, devenind Teacher, Speaker şi Coach Certificat John Maxwell Team.
În prezent, îmbină acest domeniu cu un domeniu extrem de interesant, şi anume sănătate şi frumuseţe, fiind un lider apreciat la nivel naţional.

Simona Muscă
Simona Muscă, mama a doi baieţi, este inginer specializat în activităţi de consultanţă a proceselor tehnologice şi în controlul calităţii. Din luna martie a anului 2014, este de asemenea şi Teacher, Coach şi Speaker Certificat John Maxwell Team.
Simona este preocupată atât de dezvoltarea ei personală, dar, în acelaşi timp, îşi doreşte ca şi persoanele cu care ea lucrează să evolueze. Astfel,ea organizează activităţi de dezvoltare personală pentru grupuri de elevi şi profesori, grupuri Mastermind de studiu şi dezbatere formate din persoane din diverse sfere de activitate.
Nu in ultimul rand, Simona organizează activităţi de team-building pentru companii aparţinând unor diferite domenii de activitate.

Sorin Popa
Sorin Popa, un pasionat al dezvoltării personale, al comunicării şi al educaţiei, este Preşedintele John Maxwell Team România. El este cel care a pus bazele acestui proiect în România în urmă cu câţiva ani.
De mai bine de 10 ani studiază conceptele ce au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să îşi modeleze vieţile aşa cum şi-au dorit.
În prezent Sorin este mentorat de lideri internaţionali de renume ai acestor domenii, precum John C.Maxwell şi Paul Martinelli. El vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine şi a celor care doresc un plus de valoare în viaţa lor personală sau profesională.

Liliana Culda
Liliana Culda, absolventă a Facultăţii de Stiinţe Economice din Cluj-Napoca, a fost tutor de marketing la CODECS timp de 4 ani. Cu experienţă de peste 17 ani în business, Liliana şi-a îndreptat tot mai mult atenţia în ultima vreme către dezvoltarea ei ca şi coach.
Astfel, ea a urmat cursurile a 3 şcoli internaţionale de coaching :The John Maxwell Team, Noble Manhattan Coaching Institute şi LIM USA, devenind astfel life, executive, team şi learning coach.
Liliana este pasionată de dezvoltare personală, atât a propriei persoane cât şi a persoanelor cu care lucrează.
A ales să se implice şi să ofere sprijinul său atât companiilor aparţinând sectorului privat, dar şi celor din sectorul public, implicându-se în activitatea unui spital şi în cadrul unui proiect de educaţie prin coaching- proiectul Zburd.
În prezent, Liliana se axează pe formarea echipelor de înaltă performanţă în cadrul companiilor naţionale şi multinaţionale. De asemenea, lucrează cu liderii acestor echipe pentru a asigura evoluţia companiilor şi perfecţionarea acestora în vederea atingerii rezultatelor dorite.

Paula Culda
Paula Culda este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babşs-Bolyai din Cluj-Napoca, urmând în prezent cursurile de master în ştiinţe penale şi criminalistică ale aceleiaşi facultăţi. În prezent ea este avocat în Baroul Cluj.
În urmă cu câţiva ani, Paula a prins gustul dezvoltării personale şi şi-a dat seama că pentru a avea succes e nevoie de muncă şi dăruire. Din anul 2013 a inceput Programul Internaţional de Certificare în Coaching,Training şi Public Speaking, mentorat de John C. Maxwell, devenind în luna martie a anului 2014 Teacher, Speaker şi Coach Certificat John Maxwell Team.
De asemenea, din dorinţa de a-i ajuta şi pe cei din jurul ei să evolueze, Paula a devenit în luna decembrie a anului 2014 Trainer acreditat de Ministerul muncii, Familiei și Egalității de Șanse și Autoritatea Națională pentru Calificări. Din 2014 şi până acum, Paula a livrat training-uri pe diferite teme şi a organizat team building-uri pentru companii si organizaţii aparţinând unor diverse domenii de activitate.

ÎNSCRIERI http://goo.gl/forms/77s3bEbYQi

BILETE

PRET VIP- 150 lei (include o sesiune suplimentară de întrebări-30 de minute, la finalul evenimentului + tichet de 10 % reducere la participarea intr-un grup Mastermind )
PRET Regular -100 lei

Timp de o saptamana biletele pot fi achiziţionate la un pret promoţional. Aşadar, până în data de 12.10 preţul biletelor este de
VIP -129 lei
Regular 85 lei

După efectuarea înscrierii veţi fi contactat telefonic pentru a stabili modalitatea de plată.
Acţiunea reprezintă primul pas către succes, către realizarea ţelurilor noastre, aşa că, vă aşteptăm cu drag alături de noi în 6 Noiembrie la Zalău !

ÎNSCRIERI http://goo.gl/forms/77s3bEbYQi

Organizers

Visited 586 times, 1 Visit today

Related Event

September 16, 2015 To September 17, 2015

Specialistii si managerii de HR din corporatii, precum si companiile de consultanta si training utilizeaza solutiile de evaluare Hogan pentru a se asigura ca selecteaza oamenii potriviti, dezvolta talentele si prezic corect potentialul de leadership. Organizatiile vor reduce astfel fluctuatia de personal, crescand performata si angajamentul. Beneficiile utilizarii instrumentelor Hogan… Read more…

Cu mare bucurie te invităm la evenimentul de lansare al cărții care spune povestea campaniei de promovare a lecturii Cărțile pe față. Cartea este scrisă de Victor Miron, unul din inițiatorii campaniei noastre. Invitat special prof. dr. Mircea Muthu. Dânsul a scris și cuvântul înainte al cărții. Aici poți viziona… Read more…

July 23, 2015

This Friday we are gathering for an informal meetup to catch-up with you, Startup Weekend participants, and with your latest projects… and maybe exchange some new ideas? 😉 We also have a surprise in store for you. One of the winners from our last year Startup Weekend Cluj‘s edition –… Read more…

June 11, 2015 To June 12, 2015

07:00 To 15:00

In cele doua zile dupa Summit-ul de la Timisoara in care este Keynote Speaker, Adrienne va propune participantilor la cursul Global Leadership un program de auto-reflectie si dezvoltare a abilitatilor necesare pentru a gestiona cu succes provocarile complexe ale mediului de business international, inclusiv evaluarea profilului propriu de Global Leader… Read more…

Personajul real interpretat de DiCaprio în Lupul de pe Wall Street vine în România la invitatia Extreme Training. El va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion. Sistemul creat de Jordan, Straight Line Persuasion, este conceput astfel încât să alinieze forța necesară pentru generarea succesului în orice mediu de afaceri. Vei învăța elementele… Read more…