LEADERSHIP- între abilitate şi talent

November 6, 2015

November 6, 2015

14:00 To 18:00

Casa Municipala de Cultura Zalau, Zalau

are you going to attend LEADERSHIP- între abilitate şi talent?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Îţi doreşti şă te dezvolţi atât din punct de vedere personal, cât şi din punct de vedere profesional? Să acumulezi noi cunoştinţe, idei şi instrumente practice care să te ajute să îţi dezvolţi propria afacere ? Să treci la nivelul următor în diferite aspecte ale vieţii tale ?
Dacă ai răspuns cu „DA” la cel puţin una dintre întrebări, te aşteptăm alături de noi în data de 6 Noiembrie la Zalău în cadrul unui eveniment de excepţie. Aşa cum spune chiar John C. Maxwell “totul începe şi se sfârşeste cu leadership-ul”
Pentru ca afacerea noastră să evolueze, trebuie în primul rând să ne dezvoltăm noi, ca lideri, şi să ne formăm echipe compacte şi performante, împreună cu care să obţinem rezultatele mult dorite.
Vestea bună este că abilitatea de a conduce se învaţă, motiv pentru care evenimentul este dedicat atât liderilor, cât şi persoanelor care îşi doresc să evolueze şi să devină astfel de lideri.

ÎNSCRIERI http://goo.gl/forms/77s3bEbYQi

SPEAKERI

Diana Filip
Diana Filip, mama unei fetiţe de 28 de ani şi de profesie economist, este o persoană căreia îi plac lucrurile exacte şi bine planificate, însă mediul în care se simte cel mai bine şi unde se regăseşte este între oameni. Diana este consultant, auditor şi trainer în domeniul sistemelor de management cu o experienţă de peste 13 ani, timp în care a acordat consultanţă şi traininguri la peste 230 de companii din toate domeniile de activitate!
De 14 ani îşi conduce propriile business-uri şi este permanent preocupată de dezvoltarea personală, specializându-se în diverse domenii care aparent nu au legătură unul cu celalalt.Companiile cu care Diana a lucrat au obţinut certificări naţionale, dar şi internaţionale în domeniul lor de activitate.
În anul 2013 Diana şi-a dorit şi mai mult, motiv pentru care în luna iunie a inceput Programul Internaţional de Certificare în Coaching,Training şi Public Speaking, mentorat de însuşi John C. Maxwell, iar în februarie 2014 l-a finalizat în SUA, devenind Teacher, Speaker şi Coach Certificat John Maxwell Team.
În prezent, îmbină acest domeniu cu un domeniu extrem de interesant, şi anume sănătate şi frumuseţe, fiind un lider apreciat la nivel naţional.

Simona Muscă
Simona Muscă, mama a doi baieţi, este inginer specializat în activităţi de consultanţă a proceselor tehnologice şi în controlul calităţii. Din luna martie a anului 2014, este de asemenea şi Teacher, Coach şi Speaker Certificat John Maxwell Team.
Simona este preocupată atât de dezvoltarea ei personală, dar, în acelaşi timp, îşi doreşte ca şi persoanele cu care ea lucrează să evolueze. Astfel,ea organizează activităţi de dezvoltare personală pentru grupuri de elevi şi profesori, grupuri Mastermind de studiu şi dezbatere formate din persoane din diverse sfere de activitate.
Nu in ultimul rand, Simona organizează activităţi de team-building pentru companii aparţinând unor diferite domenii de activitate.

Sorin Popa
Sorin Popa, un pasionat al dezvoltării personale, al comunicării şi al educaţiei, este Preşedintele John Maxwell Team România. El este cel care a pus bazele acestui proiect în România în urmă cu câţiva ani.
De mai bine de 10 ani studiază conceptele ce au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să îşi modeleze vieţile aşa cum şi-au dorit.
În prezent Sorin este mentorat de lideri internaţionali de renume ai acestor domenii, precum John C.Maxwell şi Paul Martinelli. El vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine şi a celor care doresc un plus de valoare în viaţa lor personală sau profesională.

Liliana Culda
Liliana Culda, absolventă a Facultăţii de Stiinţe Economice din Cluj-Napoca, a fost tutor de marketing la CODECS timp de 4 ani. Cu experienţă de peste 17 ani în business, Liliana şi-a îndreptat tot mai mult atenţia în ultima vreme către dezvoltarea ei ca şi coach.
Astfel, ea a urmat cursurile a 3 şcoli internaţionale de coaching :The John Maxwell Team, Noble Manhattan Coaching Institute şi LIM USA, devenind astfel life, executive, team şi learning coach.
Liliana este pasionată de dezvoltare personală, atât a propriei persoane cât şi a persoanelor cu care lucrează.
A ales să se implice şi să ofere sprijinul său atât companiilor aparţinând sectorului privat, dar şi celor din sectorul public, implicându-se în activitatea unui spital şi în cadrul unui proiect de educaţie prin coaching- proiectul Zburd.
În prezent, Liliana se axează pe formarea echipelor de înaltă performanţă în cadrul companiilor naţionale şi multinaţionale. De asemenea, lucrează cu liderii acestor echipe pentru a asigura evoluţia companiilor şi perfecţionarea acestora în vederea atingerii rezultatelor dorite.

Paula Culda
Paula Culda este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babşs-Bolyai din Cluj-Napoca, urmând în prezent cursurile de master în ştiinţe penale şi criminalistică ale aceleiaşi facultăţi. În prezent ea este avocat în Baroul Cluj.
În urmă cu câţiva ani, Paula a prins gustul dezvoltării personale şi şi-a dat seama că pentru a avea succes e nevoie de muncă şi dăruire. Din anul 2013 a inceput Programul Internaţional de Certificare în Coaching,Training şi Public Speaking, mentorat de John C. Maxwell, devenind în luna martie a anului 2014 Teacher, Speaker şi Coach Certificat John Maxwell Team.
De asemenea, din dorinţa de a-i ajuta şi pe cei din jurul ei să evolueze, Paula a devenit în luna decembrie a anului 2014 Trainer acreditat de Ministerul muncii, Familiei și Egalității de Șanse și Autoritatea Națională pentru Calificări. Din 2014 şi până acum, Paula a livrat training-uri pe diferite teme şi a organizat team building-uri pentru companii si organizaţii aparţinând unor diverse domenii de activitate.

ÎNSCRIERI http://goo.gl/forms/77s3bEbYQi

BILETE

PRET VIP- 150 lei (include o sesiune suplimentară de întrebări-30 de minute, la finalul evenimentului + tichet de 10 % reducere la participarea intr-un grup Mastermind )
PRET Regular -100 lei

Timp de o saptamana biletele pot fi achiziţionate la un pret promoţional. Aşadar, până în data de 12.10 preţul biletelor este de
VIP -129 lei
Regular 85 lei

După efectuarea înscrierii veţi fi contactat telefonic pentru a stabili modalitatea de plată.
Acţiunea reprezintă primul pas către succes, către realizarea ţelurilor noastre, aşa că, vă aşteptăm cu drag alături de noi în 6 Noiembrie la Zalău !

ÎNSCRIERI http://goo.gl/forms/77s3bEbYQi

Organizers

Visited 295 times, 1 Visit today

Related Event

NETWORKING / CREȘTERE / EDUCARE Înscrie-te AICI!http://goo.gl/forms/YFBqqaxP1H Noi, membrii “Business Point Club” suntem preocupați să contribuim la creșterea calitativă a mediului antreprenorial, prin afaceri sustenabile. Construim parteneriate prin relaționare/networking, cunoscând că aceasta este calea cea mai eficientă pentru performanță și succes în afaceri. Avem experiență în networking de peste 5… Read more…

April 14, 2014

16:00 To 18:00

Participa la seminariile BVB Invest Quest sustinute de SSIF BROKER. Inscrie-te la concursul bursier, investeste cu succes pe contul tau virtual si noi te trimitem la Palma de Mallorca! Inscrie-te gratuit aici: https://www.ssifbroker.ro/academia-broker/invest-quest-bvb.html

October 18, 2015

17:00 To 20:00

Campania Națională „Ele au reușit” Un eveniment marca ELITE Business Women Scopul evenimentului este acela de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes sub deviza „Ele au reușit”. Campania națională, Ele au reușit… Read more…

Serile Carierei este un eveniment de informare destinat:– celor care sunt curiosi si vor sa stie cum pot evolua si deveni antreprenori in domeniul imobiliar– celor care identifica sansele si nu lasa sa treaca oportunitatile pe langa ei Timp de aproximativ 50 de minute vom prezenta si vom vorbi amical… Read more…

PMI Romania Chapter – filiala Sibiu ii invita pe toti membrii PMI Romania Chapter la o noua editie a Monthly Meeting-ului organizat in Sibiu, in data de 12 Noiembrie 2015. Impreuna cu Visma Software, partenerul nostru, va provocam sa participati la subiectul “Managing IT services lifecyle via Project Management and…