LEADERS School

March 30, 2014

April 5, 2014

10:00 To 08:04

Hotel Orizont, Predeal

http://www.leaders.ro/

are you going to attend LEADERS School?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Urmatoarea editie: LEADERS School editia a 13-a, 30 martie – 5 aprilie 2014

LEADERS School este caracterizata de conceptul de unicitate. Fiind singura scoala de leadership din Romania care se adreseaza exclusiv tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, ea reprezinta, de asemenea, o experienta unica in viata fiecarui participant.

Povestea LEADERS School a inceput in 2008, iar numarul celor care ne-au trecut pragul a crescut an de an. Astazi, dupa 12 editii, exista peste 350 de absolventi ai scolii de leadership. Acestia sunt tineri care pot face o schimbare, care pot pune bazele si apoi pot construi o Romanie altfel.

Oferind un tip de educatie deosebit, bazat in primul rand pe puterea exemplului personal, programul cuprinde o serie de lectii aprofundate prin exercitii practice. Fiecare participant are posibilitatea de a se dezvolta atat din punct de vedere personal, cat si profesional, traind o experienta pe care si-o va aminti cu entuziasm.

LEADERS School ofera tinerilor oportunitatea de a interactiona cu lideri din business-uri despre care aud zi de zi, de a invata de la traineri de top din domeniul leadership-ului, de a se lasa inspirati de oameni exceptionali care au cucerit cele mai inalte varfuri si au pasit pe cele mai importante podiumuri.

Pe langa cele 3 teme principale abordate in timpul programului, Leadership Personal, Comunicare in Leadership, Leadership-ul Echipei, participantii au parte de o adevarata provocare. Ei sunt testati prin cele mai neobisnuite simulari de business, dirijate de antreprenori de success din Romania. Dupa cele 5 zile tinerii beneficiaza de mentorat lunar gratuit, pana implinesc 25 de ani, ceea ce le permite acestora sa isi continue formarea ca lideri.

Dupa cum afirma absolventii, scoala de leadership are un impact considerabil asupra vietii si carierei, ofera o motivatie puternica tinerilor, este o sursa de inspiratie si incredere in sine, lasand, in acelasi timp, numeroase amintiri placute.

LEADERS School este cu, despre si pentru lideri; este unica, diferita de orice alta scoala; este o experienta exceptionala, asa cum sunt si cei 30 de participanti selectati pentru fiecare editie.

Daca iti doresti sa faci si tu parte din comunitatea tinerilor care pot face o schimbare, daca vrei sa stii cat mai multe despre leadership si lideri si crezi ca ai putea fi si tu unul, nu mai astepta!  Vino la LEADERS School si traieste experienta care, iti va oferi o doza de inspiratie si care, in cele din urma iti poate schimba viata!

Organizers

http://www.leaders.ro/

Event Information

office@leaders.ro

Visited 515 times, 1 Visit today

Related Event

March 2, 2016 To March 24, 2016

Changemakers, proiect al Asociației Studenților Economiști din România, aflat la cea de-a VIII-a ediție, se adresează studenților cu un spirit civic dezvoltat, ce au o idee de acțiune socio-culturală. Prin intermediul proiectului, se urmărește popularizarea conceptului de responsabilitate socială în rândul tinerilor și oferirea resurselor necesare implementării ideii de acţiuni… Read more…

February 4, 2016 To February 6, 2016

08:04 To 08:04

Bio Vivo Nova organizează în perioada 5-7 februarie 2016, în Bucureşti, Cursul de Bază ThetaHealing®. ThetaHealing® ADN Base este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică, psihică și spirituală. Cursantul va învăța Activarea ADN-ului, scanarea intuitivă a… Read more…

January 14, 2015

17:00 To 20:00

Vino sa afli informatii care te vor ajuta sa te cunosti mai bine si sa ai o relatie cat mai frumoasa si implinita. Ce vei afla:  1. De ce nu gasesti partenerul potrivit, desi il cauti de ceva timp.2. De ce o relatie uneori nu dureaza, desi iti dai interesul.3.… Read more…

February 20, 2014 To February 22, 2014

Practic, dupa aceasta simulare de vanzare si negociere vei obtine: Tehnici practice pentru atingerea obiectivelor in negocierile cu furnizorii si clientii; Instrumente pentru rezolvarea situatiilor dificile de negociere; Un sistem de crestere a profitabilitatii negocierilor; Modalitati de comunicare a mesajului dorit catre parteneri; Metode de evitare a conflictelor; 5 tehnici concrete de… Read more…

JOI, 9 Iulie, ORA 18:00, la Facultatea de Litere Lucian Blaga din Sibiu va avea loc Seminarul GRATUIT “Comunica Autentic – De la Anxietate la Zambet” sustinut de Ovidiu Oltean. Pornind de la deviza lui Stephen Covey: “ Pregateste-ti mintea si inima inainte sa iti pregatesti discursul” timp de 3…