LEADERS School, unica scoala de leadership din Romania dedicata tinerilor, a ajuns la a 15-a editie

March 29, 2015

April 4, 2015

20:46 To 20:46

Predeal

are you going to attend LEADERS School, unica scoala de leadership din Romania dedicata tinerilor, a ajuns la a 15-a editie?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

An de an tinerii de elita din Romania se intalnesc la Predeal si invata de la lideri de succes, precum fondatorul SMURD, Raed Arafat, actorul Marcel Iures, astronautul Dumitru Prunariu, inventatorul Justin Capra, regizorul Stere Gulea, campionul mondial la canotaj, Vasile Tomoiaga, sau antreprenorul Iulian Stanciu. Primavara aceasta are loc cea de-a 15-a editie. Cei peste 400 de absolventi ai LEADERS School spun ca li s-a schimbat viata dupa participarea in program.

Fundatia LEADERS ii invita pe tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani sa aplice la cea de-a 15-a editie a unicei scoli de leadership din Romania dedicata lor – LEADERS School, desfasurata si in acest an sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale, Principele Radu al Romaniei. Evenimentul va avea loc in perioada 29 martie – 4 aprilie 2015 la Hotel Orizont din Predeal. Elevii in an terminal, studentii din tara sau strainatate si juniorii din companii se pot inscrie in program pana pe 15 martie.

In cadrul LEADERS School sunt abordate urmatoarele 3 concepte cheie: Leadership personal, Comunicare si Lucru in echipa. Fiecare dintre aceste teme este pusa in aplicare in cadrul atelierelor de leadership si apoi dezbatuta alaturi de practicieni din business, arta, sport, societatea civila si mediul militar. In ultima zi a programului participantii iau parte la o simulare de business coordonata de un antreprenor roman de top, in cadrul careia sunt pusi in situatia de a-si conduce echipa spre succes.

 

Inainte de LEADERS School indrazneam sa visez la o afacere, dupa LEADERS School mi-am suflecat manecile si am pornit propria afacere.” – Ruxandra Ion, Absolventa LEADERS School si Co-Founder Evoprimes. Asemeni Ruxandrei, pentru majoritatea absolventilor LEADERS School a fost un punct de inflexiune: s-au angajat, au pornit afaceri, au decis sa plece la studii in strainatate sau au revenit in Romania, au pus bazele unui ONG, au inceput sa se implice in activitati de voluntariat sau au realizat ca nu sunt acolo unde isi doresc, si-au dat demisia si au luat-o de la capat.

Inscrierile pentru LEADERS School, editia a 15-a au inceput si se fac online la acest link. Participarea in program se face pe baza de selectie (chestionar online si interviu), iar pachetul de acces include participarea la toate cursurile scolii, cazare si acomodare timp de 6 zile la Hotel Orizont din Predeal, mentorat lunar gratuit pana la varsta de 25 ani, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job-uri si discounturi la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere si oportunitatea de a-si descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup Romania.

Editia a 15-a LEADERS School are loc cu sprijinul partenerilor: Raiffeisen Bank, Ursus Breweries, BRD Groupe Société Générale, Adobe si Servier.

Pentru mai multe detalii despre curriculum si profilul tinerilor din comunitatea de absolventi LEADERS Schoool, accesati brosura programului.

Despre Fundatia LEADERS

Fundatia LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

CONTACT
Adelina Maria
adelina@leaders.ro
0722193066 / 021/3110946
www.leadersschool.ro

Organizers

Visited 196 times, 2 Visits today

Related Event

February 12, 2016 To February 19, 2016

20 de motive ca să vii la People Mastery Bootcamp 1. te ocupi prioritar de cei mai importanţi oameni din viaţa ta, ceea ce înseamnă că îţi ocupi timpul eficient 2. înveţi să eviţi manipularea în mod real pentru că îi înţelegi mecanismele 3. depăşeşti blocajele de comunicare pe care… Read more…

April 17, 2015 To April 18, 2015

08:00 To 17:00

Radiază de sănătateElimină stresulValorifică informația prin conștientizareInițiază schimbareaVindecă emoțiile negativeAdaptează-te și asumă-ți ceea ce eștiLasă-ți deoparte fricile! https://www.facebook.com/events/805023736239225/

May 6, 2014

07:30 To 09:30

Business Networking este unul din subiectele fierbinti din ziua de azi – fiindca in anotimpul economic in care ne aflam nu mai ai cum sa faci performanta de unul singur. Continuam seria Intalnirilor de Business Networking a oamenilor cu Impact si te invitam ca in doar doua ore sa cunosti… Read more…

Retrospectiva Ignition 2014 | Colors In Projects Colors in Projects a lansat seria evenimentelor Ignition – Student Public Speaking Contest, dedicat tuturor studenţilor pasionaţi de arta vorbitului în public sau care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de speaker. Prima din seria de provocări a avut loc în data de 17 mai… Read more…

December 14, 2015

Anul 2015 a insemnat pentru noi, lansarea Elite Business Women si tranformarea acesteia in cea mai activa comunitate a femeilor antreprenor in Romania. Ce am reusit, noi Elite Business Women? Am lansat Conferinta nationala “Ele au reusit” in Bucuresti, Constanta, Cluj. Am organizat sesiuni de networking și antreprenoriat în cadrul… Read more…