LEADERS School 14

July 27, 2014

August 2, 2014

09:00 To 04:18

Hotel Orizont****, Predeal

are you going to attend LEADERS School 14?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Urmatoarea editie: LEADERS School editia a 14-a, 27 iulie-2 august 2014

LEADERS School este caracterizata de conceptul de unicitate. Fiind singura scoala de leadership din Romania care se adreseaza exclusiv tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, ea reprezinta, de asemenea, o experienta unica in viata fiecarui participant.

Povestea LEADERS School a inceput in 2008, iar numarul celor care ne-au trecut pragul a crescut an de an. Astazi, dupa 13 editii, exista peste 400 de absolventi ai scolii de leadership. Acestia sunt tineri care pot face o schimbare, care pot pune bazele si apoi pot construi o Romanie altfel.

Oferind un tip de educatie deosebit, bazat in primul rand pe puterea exemplului personal, programul cuprinde o serie de lectii aprofundate prin exercitii practice. Fiecare participant are posibilitatea de a se dezvolta atat din punct de vedere personal, cat si profesional, traind o experienta pe care si-o va aminti cu entuziasm.

LEADERS School ofera tinerilor oportunitatea de a interactiona cu lideri din business-uri despre care aud zi de zi, de a invata de la traineri de top din domeniul leadership-ului, de a se lasa inspirati de oameni exceptionali care au cucerit cele mai inalte varfuri si au pasit pe cele mai importante podiumuri.

Pe langa cele 3 teme principale abordate in timpul programului, Leadership Personal, Comunicare in Leadership, Leadership-ul Echipei, participantii au parte de o adevarata provocare. Ei sunt testati prin cele mai neobisnuite simulari de business, dirijate de antreprenori de success din Romania. Dupa cele 5 zile tinerii beneficiaza de mentorat lunar gratuit, pana implinesc 25 de ani, ceea ce le permite acestora sa isi continue formarea ca lideri.

Dupa cum afirma absolventii, scoala de leadership are un impact considerabil asupra vietii si carierei, ofera o motivatie puternica tinerilor, este o sursa de inspiratie si incredere in sine, lasand, in acelasi timp, numeroase amintiri placute.

LEADERS School este cu, despre si pentru lideri; este unica, diferita de orice alta scoala; este o experienta exceptionala, asa cum sunt si cei 30 de participanti selectati pentru fiecare editie.

Daca iti doresti sa faci si tu parte din comunitatea tinerilor care pot face o schimbare, daca vrei sa stii cat mai multe despre leadership si lideri si crezi ca ai putea fi si tu unul, nu mai astepta!  Vino la LEADERS School si traieste experienta care, iti va oferi o doza de inspiratie si care, in cele din urma iti poate schimba viata!

Organizers

Visited 539 times, 1 Visit today

Related Event

• De cate ori nu te-ai intrebat de ce proiectul tau de CSR a fost respins? Daca gestionezi proiecte cu impact în societate in organizatia ta si ai nevoie constant de finantare pentru ele insa toate variantele de prezentare de pana acum au fost fara succes, inseamna ca trebuie sa… Read more…

BusinessMark are plăcerea să anunțe organizarea conferinței Commerce. From offline to online, eveniment dedicat profesioniștilor din zona de e- commerce. Conferința va avea loc pe 26 martie 2015, la Athenee Palace Hilton, București și va aduce în discuție provocările și tendințele în comerțul online. Care este piața de e-commerce în… Read more…

October 9, 2015 To October 10, 2015

Curs Huna, Bucuresti, octombrie 2015 http://hunalove.blogspot.ro/p/descriere-workshop-huna_11.html Continut: Scurta prezentare teoretica. Conectare. Practica- lucru efectiv cu 26 instrumente, se vor invata exercitii de respiratie, scurte meditatii, terapie energetica individuala si lucrand cu alta persoana; prin insusirea in mod corect, acestea pot fi utilizate in practica personala, pentru altii, in diverse situatii… Read more…

Va invitam la intalnirea Invest Club din luna octombrie in data de 08.10.2015, de la ora 18:30, la restaurant Hugo (in cadrul The Office). Alaturi de noi va fi domnul Erik Barna, CEO al companiei Life is Hard , companie ce urmeza sa se listeze pe piata AeRO a bursei.…

In 2014 ia controlul asupra vietii tale financiare! Vino la seminarul “Cei 7 S pentru Stabilitatea si Succesul TAU Financiar”, pentru a afla cele mai eficiente strategii de gestiune a banilor si ce obiceiuri poti deprinde pentru a incepe sa economistesti si sa iei controlul asupra finantelor tale. Mai multe…