Lead Yourself To Lead Others – Eveniment de self-leadership

April 28, 2016

April 28, 2016

15:00 To 20:00

Transylvania College, International Ballroom, Aleea Baisoara, nr. 2, Clu

are you going to attend Lead Yourself To Lead Others - Eveniment de self-leadership?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Esti manager, lider sau ai o functie de conducere?

Atunci acest eveniment este pentru tine.

refleqt.ro/leadyourself

Studiile au aratat ca ceea ce diferentiaza liderii autentici de ceilalti este inteligenta lor emotionala.

Chiar daca informatiile pe care le acumulezi la nivel rational sunt valoroase, ca sa poti sa le aplici si sa conduci oamenii cu succes, ai nevoie de autocontrol emotional.

Ca sa ii conduci pe ceilalti, ai nevoie sa te conduci pe tine in primul rand.

Daca vrei sa inveti cum sa iti folosesti inteligent emotiile ca sa devii un lider autentic, te invit la Lead Yourself to Lead Others.

Am creast acest eveniment de self-leadership special pentru cei care au sau vor sa aiba o functie de conducere.

MERITA SA PARTICIPI? Doar daca:
– Vrei sa afli cum comunica liderii cu ei insisi si cu ceilalti si de ce acest aspect este cel care face diferenta intre ei si restul oamenilor.
– Vrei sa descoperi care este acel lucru pe care îl faci frecvent fara sa iti dai seama si care te poate face un comunicator exceptional.
– Vrei sa iti dezvolti inteligenta emotionala, ca sa poti sa te bucuri de toate cunostintele pe care le acumulezi la nivel rational.
– Vrei sa inveti sa comunici autentic si sa te folosesti de comunicarea interioara si cea exterioara ca sa ajungi unde iti doresti.

CE PIERZI DACA NU VII? Nu o sa afli cum:
– Sa faci o schimbare radicala in viata ta, pas cu pas – sa te dezvolti accelerat, pe termen lung.
– Sa folosesti puterea creierului si a emotiilor tale în favoarea ta.
– Sa conduci prin puterea exemplului, sa te conduci pe tine, ca sa fii un lider si pentru ceilalti.
– Sa setezi obiective constient pentru tine si echipa ta si sa stii cum sa faci planul de actiune, ca sa elimini autosabotarea.

Vezi mai multe detalii despre LEAD YOURSELF TO LEAD OTHERS AICI:refleqt.ro/leadyourself

Inscrie-te pana pe 21 aprilie si beneficiezi de oferta Early Booking la cursul intensiv de 5 ore despre self-leadership.

Daca vrei sa devii un lider autentic pentru tine si pentru echipa ta, acest curs te va ajuta. Daca simti la final ca nu ai primit informatii utile, spune-ne si iti dam inapoi toti banii. Credem mult in calitatea acestui curs, asa ca iti oferim Garantie 100%.

Afla mai multe aici: refleqt.ro/leadyourself

Organizers

Visited 259 times, 1 Visit today

Related Event

Am auzit multe cazuri în care un părinte se plânge de copilul său: „are trei ani şi încă nu am scăpat de pampers”, „la patru ani face pipi în pat”, „am un copil foarte timid. Când se apropie cineva de el plânge şi se prinde de piciorul meu” ori „nu… Read more…

Join us for another Toastmasters meeting where you have the chance to develop communication and leadership skills, practice English, and overall just relax and have fun.

Introducere Selectarea Indicatorilor Cheie de Performanță și colectarea datelor sunt considerate de către practicienii din întreaga lume ca fiind aspectele care pun cele mai multe dificultăți în lucrul cu Indicatorii Cheie de Performanță. O metodă de abordare a acestor provocări este construirea unui cadru riguros de măsurare a Indicatorilor Cheie… Read more…

Ce?Indiferent de activitățile tale zilnice, fie că job-ul tău implică lucrul în echipă sau nu, în permanență suntem înconjurați de oameni și de situații inedite. De cele mai multe ori, aceaste situații generează conflicte, fie ele interioare sau cu cei de lângă noi. Vă invit la atelierul dedicat gestionării cu… Read more…

Points of You™ România organizează o nouă certificare Train the Trainer, primul nivel prin care poți să experimentezi instrumente inovatoare de dezvoltare personală. Acest program implică o sesiune de cunoaștere experențială, care se axează pe înțelegerea și aprofundarea metodei Points of You™ împreună cu instrumentele The Coaching Game și Punctum.… Read more…