Lead Yourself To Lead Others – Eveniment de self-leadership

April 28, 2016

April 28, 2016

15:00 To 20:00

Transylvania College, International Ballroom, Aleea Baisoara, nr. 2, Clu

are you going to attend Lead Yourself To Lead Others - Eveniment de self-leadership?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Esti manager, lider sau ai o functie de conducere?

Atunci acest eveniment este pentru tine.

refleqt.ro/leadyourself

Studiile au aratat ca ceea ce diferentiaza liderii autentici de ceilalti este inteligenta lor emotionala.

Chiar daca informatiile pe care le acumulezi la nivel rational sunt valoroase, ca sa poti sa le aplici si sa conduci oamenii cu succes, ai nevoie de autocontrol emotional.

Ca sa ii conduci pe ceilalti, ai nevoie sa te conduci pe tine in primul rand.

Daca vrei sa inveti cum sa iti folosesti inteligent emotiile ca sa devii un lider autentic, te invit la Lead Yourself to Lead Others.

Am creast acest eveniment de self-leadership special pentru cei care au sau vor sa aiba o functie de conducere.

MERITA SA PARTICIPI? Doar daca:
– Vrei sa afli cum comunica liderii cu ei insisi si cu ceilalti si de ce acest aspect este cel care face diferenta intre ei si restul oamenilor.
– Vrei sa descoperi care este acel lucru pe care îl faci frecvent fara sa iti dai seama si care te poate face un comunicator exceptional.
– Vrei sa iti dezvolti inteligenta emotionala, ca sa poti sa te bucuri de toate cunostintele pe care le acumulezi la nivel rational.
– Vrei sa inveti sa comunici autentic si sa te folosesti de comunicarea interioara si cea exterioara ca sa ajungi unde iti doresti.

CE PIERZI DACA NU VII? Nu o sa afli cum:
– Sa faci o schimbare radicala in viata ta, pas cu pas – sa te dezvolti accelerat, pe termen lung.
– Sa folosesti puterea creierului si a emotiilor tale în favoarea ta.
– Sa conduci prin puterea exemplului, sa te conduci pe tine, ca sa fii un lider si pentru ceilalti.
– Sa setezi obiective constient pentru tine si echipa ta si sa stii cum sa faci planul de actiune, ca sa elimini autosabotarea.

Vezi mai multe detalii despre LEAD YOURSELF TO LEAD OTHERS AICI:refleqt.ro/leadyourself

Inscrie-te pana pe 21 aprilie si beneficiezi de oferta Early Booking la cursul intensiv de 5 ore despre self-leadership.

Daca vrei sa devii un lider autentic pentru tine si pentru echipa ta, acest curs te va ajuta. Daca simti la final ca nu ai primit informatii utile, spune-ne si iti dam inapoi toti banii. Credem mult in calitatea acestui curs, asa ca iti oferim Garantie 100%.

Afla mai multe aici: refleqt.ro/leadyourself

Organizers

Visited 223 times, 1 Visit today

Related Event

April 14, 2014

15:00 To 19:00

“Ma promovez … deci exist!” In fiecare moment al vietii noastre prin tot ceea ce facem, tot ceea ce spunem si tot ceea ce nu spunem promovam o anumita imagine despre noi. In fata superiorilor, colegilor, clientilor, partenerilor de afaceri, la un interviu sau intr-un grup de prieteni este firesc sa… Read more…

Luni, 11 Ianuarie 2016, de la ora 18:15, te așteptăm la prima editie a SPEAKERS CLUB Business, o ediție specială cu tema: HOW TO SELL in 2016 — Ce este SPEAKERS CLUB? —Este locul de practică pentru cei care își doresc să devină mai buni comunicatori și să aibă impact…

Dragi prieteni creativi, artiști, profesioniști și antreprenori nu mai putin talentați,  Vă anunțăm cu bucurie că, începând cu luna aprilie reluam întâlnirile periodice, informale între cei care lucrează sau sunt pasionați de industriile creative—design, publicitate, software, arts & crafts și nu numai. Ce ne propunem cu asta? Să ne cunoaștem… Read more…

April 4, 2014 To April 5, 2014

07:30 To 15:10

Yes Week ti-a pregatit urmatorul eveniment de Auto Depasire! Vino in 5-6 Aprilie la Yes Week si dezlantuie-ti Increderea de Sine Autentica! Oricat de increzator esti in puterile si calitatile tale, daca stima ta de sine e asezata pe o fundatie instabila indoielile, grijile si nesigurantele te pot lovi exact… Read more…

December 8, 2015

RETROSPECTÍV, -Ă, retrospectivi, -e, adj. Care face referire la trecut. Care privește in urmă.Ex I: Miercuri retrospectivă înseamnă vinuri “cu experiență” și muzică direct de pe vinil. Ex II: Osteria Del Buon Vino se orientează retrospectiv în spațiu și timp aducându-ți miercuri experiența sunetului retro ca la carte. Ex III:… Read more…