Lead Yourself To Lead Others – Eveniment de self-leadership

April 28, 2016

April 28, 2016

15:00 To 20:00

Transylvania College, International Ballroom, Aleea Baisoara, nr. 2, Clu

are you going to attend Lead Yourself To Lead Others - Eveniment de self-leadership?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Esti manager, lider sau ai o functie de conducere?

Atunci acest eveniment este pentru tine.

refleqt.ro/leadyourself

Studiile au aratat ca ceea ce diferentiaza liderii autentici de ceilalti este inteligenta lor emotionala.

Chiar daca informatiile pe care le acumulezi la nivel rational sunt valoroase, ca sa poti sa le aplici si sa conduci oamenii cu succes, ai nevoie de autocontrol emotional.

Ca sa ii conduci pe ceilalti, ai nevoie sa te conduci pe tine in primul rand.

Daca vrei sa inveti cum sa iti folosesti inteligent emotiile ca sa devii un lider autentic, te invit la Lead Yourself to Lead Others.

Am creast acest eveniment de self-leadership special pentru cei care au sau vor sa aiba o functie de conducere.

MERITA SA PARTICIPI? Doar daca:
– Vrei sa afli cum comunica liderii cu ei insisi si cu ceilalti si de ce acest aspect este cel care face diferenta intre ei si restul oamenilor.
– Vrei sa descoperi care este acel lucru pe care îl faci frecvent fara sa iti dai seama si care te poate face un comunicator exceptional.
– Vrei sa iti dezvolti inteligenta emotionala, ca sa poti sa te bucuri de toate cunostintele pe care le acumulezi la nivel rational.
– Vrei sa inveti sa comunici autentic si sa te folosesti de comunicarea interioara si cea exterioara ca sa ajungi unde iti doresti.

CE PIERZI DACA NU VII? Nu o sa afli cum:
– Sa faci o schimbare radicala in viata ta, pas cu pas – sa te dezvolti accelerat, pe termen lung.
– Sa folosesti puterea creierului si a emotiilor tale în favoarea ta.
– Sa conduci prin puterea exemplului, sa te conduci pe tine, ca sa fii un lider si pentru ceilalti.
– Sa setezi obiective constient pentru tine si echipa ta si sa stii cum sa faci planul de actiune, ca sa elimini autosabotarea.

Vezi mai multe detalii despre LEAD YOURSELF TO LEAD OTHERS AICI:refleqt.ro/leadyourself

Inscrie-te pana pe 21 aprilie si beneficiezi de oferta Early Booking la cursul intensiv de 5 ore despre self-leadership.

Daca vrei sa devii un lider autentic pentru tine si pentru echipa ta, acest curs te va ajuta. Daca simti la final ca nu ai primit informatii utile, spune-ne si iti dam inapoi toti banii. Credem mult in calitatea acestui curs, asa ca iti oferim Garantie 100%.

Afla mai multe aici: refleqt.ro/leadyourself

Organizers

Visited 276 times, 1 Visit today

Related Event

Retrospectiva Ignition 2014 | Colors In Projects Colors in Projects a lansat seria evenimentelor Ignition – Student Public Speaking Contest, dedicat tuturor studenţilor pasionaţi de arta vorbitului în public sau care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de speaker. Prima din seria de provocări a avut loc în data de 17 mai… Read more…

December 6, 2016 To December 7, 2016

07:00 To 15:00

Institutul de Studii Financiare organizează în perioada 07-08 decembrie cursul ”Analiză financiară și previzională”, trainer Radu Cristian Răduț. Analiza financiară și previzională oferă o imagine asupra activității prezente și viitoare a companiei, pornind de la studierea principalelor situații financiare. Obiectivul programului este de a transfera cunoștințele teoretice într-un mod rapid și practic, prin… Read more…

April 4, 2014 To April 5, 2014

07:00 To 06:00

PRIMĂVĂREŞTE-TE alături de noi și lasă energia acestui eveniment să-ți revigoreze SufletulÎn 5-6 aprilie regăseşte-ţi esenţa şi rafinează-ţi bucuria de a trăi alături de invitați speciali și alţi oameni frumoşi ca tine Printre invitaţi se numără Rita Andreea Mureşan, Ioan Gyuri Pascu, Marius Moga Sr., Dr. Hedi Hoka, Delia Muresan,… Read more…

Mai multe: http://www.hink.ro/

Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte! O idee, un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosfera unică creată timp de 2 ore… “Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, nu e rezultatul succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când… Read more…