INVATA SA VORBESTI BANKING FLUENT!

November 12, 2015

November 12, 2015

21:31 To 21:31

Bucharest, Romania

http://aser.ro/index.php/bank-to-basics-2

are you going to attend INVATA SA VORBESTI BANKING FLUENT!?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER desfasoara in aceasta toamna proiectul Bank to Basics, singurul proiect despre banking organizat de o asociatie studenteasca din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Studentii de la facultatile de profil au oportunitatea sa aplice cunostintele teoretice dobandite in anii de studiu pe parcursul unei etape de invatare practica.

Debutul proiectului – Conferinta “Bank to Basics” – va fi moderata de catre Cristian Hostiuc, Director Editorial Ziarul Financiar, si va avea loc pe 12 noiembrie 2015, ora 16:30, in amfiteatrul 3 M I (Cladirea Mihail Moxa, Strada Mihail Moxa, nr. 5-7). Evenimentul va reuni specialisti de top din domeniul bancar, precum: Lucian Croitoru – Consilier pe Probleme de Politica Monetara al Guvernatorului BNR, Gabriela Folcut – Presedintele Comisiei de Comunicare ARB, Ionela Costica – Decan al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si Marian Ignat – Director Digital Banking BCR.

Invitatii prezenti vor prezenta tendintele in banking si vor raspunde eventualelor intrebari. In acest mod, participantii la conferinta vor acumula cunostinte despre resursele si instrumentele utilizate, cat si despre specializari si nise ale domeniului, despre provocari si reusite.

Cea de-a doua etapa, Get in Banking, se va desfasura in perioada 18-26 noiembrie. In cadrul acestei etape de invatare practica, studentii vor participa la workshopuri şi traininguri sustinute de specialisti, parteneri ai proiectului, X-Trade Brokers, ARB si BCR, care vor aborda teme precum investitii financiare, educatie financiara si comunicare in banking sau banking comercial. De asemenea, se vor organiza vizite in cadrul companiilor cu profil bancar, in urma carora studentii vor descoperi modul de functionare a sistemului bancar.

Astfel, pe durata Get in Banking, participantii vor fi antrenati intr-un concept de gamification, prin care vor aprofunda cunostintele dobandite in proiect si isi vor contura un sistem de invatare propriu.

In urma punctajului obtinut in urma sarcinilor, cei mai implicati participanti vor primi 2 internshipuri platite la BCR. In plus, studentii care se vor remarca pe parcursul intregii activitati vor avea oportunitatea sa puna in practica notiunile dobandite, prin sustinerea unor stagii de practica la BCR.

Aplica pe www.banktobasics.aser.ro pana pe 12 noiembrie si invata sa vorbesti banking fluent de la specialisti de top!

Mai multe informatii pe www.banktobasics.aser.ro sau pe www.facebook.com/banktobasicsaser

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER

ASER este un ONG studentesc, infiintat acum 18 ani, prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic.

Mai multe informatii pe www.aser.ro sau pe www.facebook.com/ASERomania

Organizers

Visited 487 times, 1 Visit today

Related Event

November 12, 2015 To November 14, 2015

12:00 To 17:00

În perioada 3-15 noiembrie 2015 Points of You™ România dă startul primei Pauzei urbane din România printr-o serie de training-uri și workshop-uri dedicate cunoașterii conceptului, metodei și instrumentelor Points of You™, care culminează cu November Dream: Urban Pause 2015, conferința internațională Points of You™, găzduită de co-fondatorii Efrat Shani și… Read more…

March 17, 2014

06:30 To 16:00

pentru a avea acces la una din sesiunile evenimentului.  

Oil Pricing este o simulare creată de Roger Fisher, coautor al celei mai bine vândute carti din domeniul negocierii “Getting to Yes” și fondator al PON (Program on Negotiation – Harvard Law School). Simularea Oil Pricing se află în top 5 simulări de negociere la nivel internațional.

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.  Mii de elevi de liceu și studenți au plecat la studii… Read more…

September 10, 2014

Joi, 11 Septembrie 2014 incepand cu ora 9:30 te asteptam impreuna cu un prieten sau partener de afaceri la sezonul 2 editia 1 a Open Connect Sibiu. Evenimentul se desfasoara la cafeneaua Mojo din Sibiu.Programul va fi următorul: 09:30-10:00 – sosirea participantilor10:00-10:30 – ice-breaking (fiecare persoană se prezintă)10:30-11:00 – prezentari…