Învaţă să investeşti cu Dr. Alexander Elder timp de 10 luni!

STARTING DATEJanuary 29, 2014

ENDING DATEJanuary 29, 2014

TIME 16:00 - 18:00

WEBSITEhttp://www.xtb.ro/

PHONE031 425.54.92

are you going to attend Învaţă să investeşti cu Dr. Alexander Elder timp de 10 luni! ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

Înscrie-te la cursul anual de seminarii online și vei avea posibilitatea să înveți direct de la un trader de succes care este procesul luării deciziilor de investiţii. Perechi valutare, acțiuni, indici bursieri – în ce să investești și când? Vei afla răspunsul la această întrebare în cadrul seminariilor online susținute de Dr. Alexander Elder. Vei învăța care sunt cele mai potrivite metode de analiză a piețelor și vei afla cum să identifici momentele oportune de a investi. 

Dr. Elder a creat modelul “Trei M”: Mind (Minte), Method (Metodă) și Money (Bani). Vei învăța cum să combini aceste elemente pentru a-ți spori șansele de câștig. Vei afla cum să îți construiești o strategie de succes și cum să îți administrezi singur portofoliul de investiții. Abordând atitudinea potrivită și acumulând noi cunoștințe, vei deveni un investitor mai disciplinat și mai sigur pe tine. Nu în ultimul rând, vei avea oportunitatea de a analiza alături de Dr. Elder cele mai recente evoluții din piețele financiare.

INSCRIERE: http://elder.xtb.ro/?source=elder-xtb-pr&utm_source=pr&utm_medium=online&utm_campaign=Elder

REGISTRATION INFORMATION

XTB Romania

031 425.54.92 http://www.xtb.ro/

Related Events