International Conference on Integrated Quality Management in Tourism Destinations

June 23, 2016

June 23, 2016

08:30 To 18:30

Palatul Parlamentului București Strada Izvor 2-4, Bucharest, Romania

http://destination.unwto.org/event/international-conference-integrated-quality-management-tourism-destinations

are you going to attend International Conference on Integrated Quality Management in Tourism Destinations?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Autoritatea Națională pentru Turism organizează, în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului, conferința internațională “Managementul Integrat al Calității pentru Destinațiile Turistice: Cheia pentru competitivitate”. Conferința va avea loc în data de 23 iunie 2016 la Palatul Parlamentului și este cel mai important eveniment internațional de turism organizat în România anul acesta.

Autoritatea Națională pentru Turism se află în plin proces de dezvoltare a unei noi viziuni și strategii a turismului românesc, prin repoziționarea competitivă la nivel internațional, din perspectiva managementului turistic de calitate și dezvoltarea durabilă a destinațiilor.

Organizarea acestei conferințe internaționale la București va contribui substanțial la viziunea de dezvoltare a turismului autohton prin promovarea imaginii României pe plan extern, dar și la creșterea calității serviciilor în domeniul turistic prin schimbul de informații și bune practici.

La eveniment va participa Secretarul General al Organizației Mondiale a Turismului, domnul Taleb Rifai, alături de înalți oficiali ai statelor membre ale Organizației Mondiale a Turismului, înalți oficiali români, reprezentanți ai presei internaționale și reprezentanți ai industriei turistice din România.

Organizaţia Mondială a Turismului este o agenţie specializată a Naţiunilor Unite şi liderul organizaţiilor publice internaţionale în domeniul turismului, cu o apartenenţă cuprinsă din 163 de ţări şi teritorii membre şi mai mult de 480 de membri afiliaţi – reprezentanţi ai sectorului privat, instituţii de învăţământ, asociaţii de turism şi autorităţi locale din turism.

Organizația Mondială pentru Turism are sediul la Madrid, a fost înființată în 1975, iar România a aderat la această organizație încă din anul înființării.

Organizers

Visited 30 times, 1 Visit today

Related Event

December 9, 2014 To December 10, 2014

10-11 decembrie, Bucuresti Termen de inscriere 05 decembrie   Pentru descarcarea formularului de inscriere, click aiciPentru descarcarea intregii oferte, click aici   Obiective specifice: Cursul prezinta participantilor, intr-o forma atractiva si interactiva, conceptele si instrumentele de baza, necesar a fi cunoscute in gestionarea stocurilor evidentiate in activitatile desasurate in cadrul  unei firme.… Read more…

In luna noiembrie, in Cluj, debuteaza un eveniment dedicat managerilor transilvaneni!   SERILE DE MANAGEMENT sunt un eveniment lunar consacrat perfectionarii continue a managerilor profesionisti, organizat de CENTRUL DE EXCELENTA IN MANAGEMENT AL APM (Asociatia Patronilor si Meseriasilor, Cluj) in parteneriat cu GENIUM TRAINING & CONSULTING.   De ce SERI… Read more…

April 9, 2014 To April 11, 2014

08:00 To 16:00

AVALON MANAGEMENT inparteneiat cu BUSINESS DEVELOPMENT FACTORYorganizează şi te invită săparticipi la: „ProiectABIL”– program de specializare pentru ocupaţia Manager Proiect – Am întrebat de multe ori oamenii ce ar face cu 1.000.000 de euro dacă i-ar avea la dispoziţie. Răspunsurile au fost variate. Imaginea unui „sac de bani”, cu care… Read more…

March 23, 2014 To March 24, 2014

08:00 To 16:00

E timpul sa iti infloresti afacerea! Cel mai complex program de dezvoltare a florariilor si a agentiilor de evenimente din Romania!  Am creeat acest program in exclusivitate, pentru ca impreuna imparatasim aceeasi pasiune pentru flori!Pentru ca ne pasa !Scopul comun este sa infrumusetam vietile oamenilor prin flori!  Esti intr-un moment… Read more…

June 6, 2016 To June 7, 2016

The purpose of the training is to present the lean methodology, including its principles and tools that help the company set up and apply the culture of continuous improvement.