ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: Toți marketerii spun povești la Bookstory

April 1, 2016

April 1, 2016

18:30 To 09:49

Bookstory Bulevardul Eroilor 6-8, Cluj-Napoca

are you going to attend ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: Toți marketerii spun povești la Bookstory?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Nu toți marketerii sunt mincinoși, însă câțiva dintre ei vor spune povești de 1 aprilie la Cluj-Napoca. Bookstory continuă seria Întâlnirilor OUTLIERS cu o lansare ce va avea loc vineri, 1 aprilie 2016, începând cu ora 18.30. Câțiva dintre cei mai reputați specialiști locali vor dezbate cel mai recent volum al cunoscutului blogger Seth Godin, „Toți marketerii s̶u̶n̶t̶ ̶m̶i̶n̶c̶i̶n̶o̶ș̶i̶ spun povești”.

Despre talentul de a spune povești autentice într-o lume sceptică, ne vor spune mai multe doi povestitori incercați si specialiști marketing:
Călin Biriș, trainer și consultant Marketing Online și Digital Director la Loopaa Marketing Agency, și
Ioana Căprar, Business Development Manager la Vitrina Advertising.

Seth Godin, autorul cărții apărute la Curtea Veche Publishing, este cel mai influent blogger din lume pe teme legate de afaceri și se situează constant printre primii 25 cei mai citiți bloggeri din orice categorie. El scrie despre revoluția postindustrială, propagarea ideilor, marketing, compromis, leadership și, mai ales, despre schimbare în mai toate domeniile vieții.
Volumul „Toţi marketerii s̶u̶n̶t̶ ̶m̶i̶n̶c̶i̶n̶o̶ș̶i̶ spun povești” pune în lumină talentul de a spune povești autentice într-o lume sceptică. Controversată şi apreciată în acelaşi timp, noua carte al lui Seth Godin vă provoacă să gândiţi mai departe de reclamele comercializate la televizor, de numeroasele ad-uri de pe internet, şi să vă faceţi povestea auzită într-un mod autentic şi eficient. Fie că vreți să vă vindeți CV-ul, o idee de afacere, un produs revoluţionar sau să cunoaşteți mai bine strategiile aplicate asupra consumatorilor, „Toţi marketerii s̶u̶n̶t̶ ̶m̶i̶n̶c̶i̶n̶o̶ș̶i̶ spun povești” este cartea cu care trebuie să începeți.

Invitații noștri:
În prezent, Călin Biriș este Digital Director și partener în agenția Loopaa MarCom, trainer și fondator al workshopurilor de marketing Online – Negru pe alb, fondator al programului
Online Mastery și a primei agende de Marketing Online din România. În decurs de 8 ani de marketing online a conceput și implementat campanii de promovare pentru branduri de nivel național și internațional. În acest timp a ținut peste 100 de traininguri de publicitate și marketing online. De asemenea este pasionat de business și leadership, iar unul din scopurile personale este să schimbe în bine România prin dezvoltarea mediului de afaceri local. Mai multe informații se pot citi pe blogulpersonalwww.calinbiris.ro.

*Specialist marketing şi comunicare, cu experienţă de 14 ani în domeniu, Ioana Căprar este parte din echipa Vitrina Advertising fiind Business Development Manager.
A fost Director Executiv în agenţii de publicitate şi digital marketing, Marketing Manager în companii din domeniul producției publicitare și apoi HoReCa, Head of Business Development Romania pentru o companie internațională de web & social media mining și consultant marketing pentru companii locale și naționale.
Pentru un Cluj mai frumos Ioana se implică voluntar în diverse proiecte, fiind parte din echipa TEDxCluj și Vice-Preşedinta Boardului Director a Fundaţiei Comunitare Cluj.

ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: idei sclipitoare pentru minți îndrăznețe
Prin colecția “Outliers”, Curtea Veche Publishing aduce titluri cu adevărat remarcabile de la acei autori care ies din rând pentru că sunt mereu cu un pas înaintea tuturor. Cărţile “Outliers” dezvăluie tendinţele societăţii, arată calea spre care se îndreaptă relaţiile interumane, economia mondială, cultura globală şi digitală şi, în consecinţă, viaţa noastră de zi cu zi.
Veţi găsi aici autori de excepţie, care au schimbat mentalităţi şi au făcut istorie în domeniul lor de activitate, pentru că au mereu curajul de a-şi expune şi susţine public ideile originale – de multe ori contrare majorităţii.

Organizers

Visited 211 times, 1 Visit today

Related Event

Cursul oferă cunoştinţe specifice metodelor şi tehnicilor de recrutare şi selecţie a resurselor. Scopul este de a realiza, în mod REAL, procesele de recrutare şi selecţie, sau de a participa activ la acestea. 31 Mai,  ora 9:00-18:00

Vrei să ai relaţii mai bune cu cei din jurul tău şi să îţi creşti performanţa la job? Vrei să îţi dezvolţi aptitudinile de leadership şi să conduci mai bine oamenii? Vrei să înveţi cum să îţi controlezi şi cum să îţi gestionezi emoţiile mai bine? Vrei să îţi creşti… Read more…

Ce-ar fi dacă ți-aș spune că problemele tale au mai multe soluții și scopurile se pot îndeplini mai ușor dar pentru aceasta e nevoie să-ți trezești GÂNDIREA CREATIVĂ? Nu trebuie să fi un geniu și nici să devii unul pentru a gândi creativ, ci doar să folosești instrumentele potrivite. Dacă… Read more…

November 5, 2015 To November 9, 2015

 În perioada 3-15 noiembrie 2015 Points of You™ România dă startul primei Pauzei urbane din România printr-o serie de training-uri și workshop-uri dedicate cunoașterii conceptului, metodei și instrumentelor Points of You™, care culminează cu November Dream: Urban Pause 2015, conferința internațională Points of You™, găzduită de co-fondatorii Efrat Shani și… Read more…

An de an tinerii de elita din Romania se intalnesc la Predeal si invata de la lideri de succes, precum fondatorul SMURD, Raed Arafat, actorul Marcel Iures, astronautul Dumitru Prunariu, inventatorul Justin Capra, regizorul Stere Gulea, campionul mondial la canotaj, Vasile Tomoiaga, sau antreprenorul Iulian Stanciu. Primavara aceasta are loc… Read more…