ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: Toți marketerii spun povești la Bookstory

April 1, 2016

April 1, 2016

18:30 To 08:04

Bookstory Bulevardul Eroilor 6-8, Cluj-Napoca

are you going to attend ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: Toți marketerii spun povești la Bookstory?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Nu toți marketerii sunt mincinoși, însă câțiva dintre ei vor spune povești de 1 aprilie la Cluj-Napoca. Bookstory continuă seria Întâlnirilor OUTLIERS cu o lansare ce va avea loc vineri, 1 aprilie 2016, începând cu ora 18.30. Câțiva dintre cei mai reputați specialiști locali vor dezbate cel mai recent volum al cunoscutului blogger Seth Godin, „Toți marketerii s̶u̶n̶t̶ ̶m̶i̶n̶c̶i̶n̶o̶ș̶i̶ spun povești”.

Despre talentul de a spune povești autentice într-o lume sceptică, ne vor spune mai multe doi povestitori incercați si specialiști marketing:
Călin Biriș, trainer și consultant Marketing Online și Digital Director la Loopaa Marketing Agency, și
Ioana Căprar, Business Development Manager la Vitrina Advertising.

Seth Godin, autorul cărții apărute la Curtea Veche Publishing, este cel mai influent blogger din lume pe teme legate de afaceri și se situează constant printre primii 25 cei mai citiți bloggeri din orice categorie. El scrie despre revoluția postindustrială, propagarea ideilor, marketing, compromis, leadership și, mai ales, despre schimbare în mai toate domeniile vieții.
Volumul „Toţi marketerii s̶u̶n̶t̶ ̶m̶i̶n̶c̶i̶n̶o̶ș̶i̶ spun povești” pune în lumină talentul de a spune povești autentice într-o lume sceptică. Controversată şi apreciată în acelaşi timp, noua carte al lui Seth Godin vă provoacă să gândiţi mai departe de reclamele comercializate la televizor, de numeroasele ad-uri de pe internet, şi să vă faceţi povestea auzită într-un mod autentic şi eficient. Fie că vreți să vă vindeți CV-ul, o idee de afacere, un produs revoluţionar sau să cunoaşteți mai bine strategiile aplicate asupra consumatorilor, „Toţi marketerii s̶u̶n̶t̶ ̶m̶i̶n̶c̶i̶n̶o̶ș̶i̶ spun povești” este cartea cu care trebuie să începeți.

Invitații noștri:
În prezent, Călin Biriș este Digital Director și partener în agenția Loopaa MarCom, trainer și fondator al workshopurilor de marketing Online – Negru pe alb, fondator al programului
Online Mastery și a primei agende de Marketing Online din România. În decurs de 8 ani de marketing online a conceput și implementat campanii de promovare pentru branduri de nivel național și internațional. În acest timp a ținut peste 100 de traininguri de publicitate și marketing online. De asemenea este pasionat de business și leadership, iar unul din scopurile personale este să schimbe în bine România prin dezvoltarea mediului de afaceri local. Mai multe informații se pot citi pe blogulpersonalwww.calinbiris.ro.

*Specialist marketing şi comunicare, cu experienţă de 14 ani în domeniu, Ioana Căprar este parte din echipa Vitrina Advertising fiind Business Development Manager.
A fost Director Executiv în agenţii de publicitate şi digital marketing, Marketing Manager în companii din domeniul producției publicitare și apoi HoReCa, Head of Business Development Romania pentru o companie internațională de web & social media mining și consultant marketing pentru companii locale și naționale.
Pentru un Cluj mai frumos Ioana se implică voluntar în diverse proiecte, fiind parte din echipa TEDxCluj și Vice-Preşedinta Boardului Director a Fundaţiei Comunitare Cluj.

ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: idei sclipitoare pentru minți îndrăznețe
Prin colecția “Outliers”, Curtea Veche Publishing aduce titluri cu adevărat remarcabile de la acei autori care ies din rând pentru că sunt mereu cu un pas înaintea tuturor. Cărţile “Outliers” dezvăluie tendinţele societăţii, arată calea spre care se îndreaptă relaţiile interumane, economia mondială, cultura globală şi digitală şi, în consecinţă, viaţa noastră de zi cu zi.
Veţi găsi aici autori de excepţie, care au schimbat mentalităţi şi au făcut istorie în domeniul lor de activitate, pentru că au mereu curajul de a-şi expune şi susţine public ideile originale – de multe ori contrare majorităţii.

Organizers

Visited 251 times, 1 Visit today

Related Event

 Daca pana acum cativa ani stomatologul facea tratamente cu turbina si freza clasica, astazi stomatologia a evoluat, iar aparatele sunt din ce in ce mai usor de folosit, ajutand atat medicul sa reduca din timpul de lucru, cat si pacientul, caruia i se diminueaza durerea si disconfortul. Daca esti medic… Read more…

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata si Asociatia Help Autism in parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Psihologie anunta organizarea celei de-a treia editii a “Conferintei Nationale de Analiza Aplicata a Comportamentului”- in perioada 28, 29, 30 martie 2014. Ce aduce nou conferinta de anul acesta: 1 zi de conferinta,…

Practic, dupa acest training de negociere vei obtine: Tehnici practice pentru atingerea obiectivelor in negocierile cu furnizorii si clientii; Instrumente pentru rezolvarea situatiilor dificile de negociere; Un sistem de crestere a profitabilitatii negocierilor; Modalitati de comunicare a mesajului dorit catre parteneri; Metode de evitare a conflictelor; 5 tehnici de negociere care iti… Read more…

June 10, 2014 To June 11, 2014

Scopul cursului este de a vă ajuta să scăpați de frica de schimbare, să îmbrățișați schimbarea în business și să învățați cum să conduceți echipele voastre și să motivați colegii pentru realizarea schimbării dorite în afacerea pe care o conduceți. Temele abordate vor da răspunsuri unor întrebări precum ”de ce… Read more…

May 21, 2015

Share Books e o acțiune de strângere de cărți pentru mai multe cauze sociale, printre care, o viitoare bibliotecă ce va fi instalată la Pata Rât. Evenimentul de strângere a cărților va avea loc în Piața Unirii sau în unul din cele două mall-uri din Cluj-Napoca, în perioada 22-29 mai,… Read more…