Improvizatie in Business cu Bogdan Grigore

September 27, 2014

September 27, 2014

10:00 To 17:00

The Office Cluj-Napoca

http://goo.gl/zvr0jq

are you going to attend Improvizatie in Business cu Bogdan Grigore?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Descopera cea mai noua si eficienta metoda de training din lume:
Improvizatia in business!

Stiai ca: 

• numeroase COMPANII DE TOP ignora trainingurile standard in favoarea celor bazate pe improvizatie si tehnici creative?

• liderii celor mai puternice si creative companii au recunoscut nevoia de a iesi dintr-un cadru mental riguros?

• Apple, Vodafone, Adobe, Coca-Cola, Petrom, Pepsi, Ernst&Young si multe alte companii medii si mari au vazut potentialul artei improvizatiei aplicate in business?

ACUM ai si tu sansa de a participa la un astfel de eveniment tinut chiar de unul din trainer-ii certificati ai companiei APPLE. 

Te invitam la un training „out of the box”, interactiv si intens din care pleci cu strategii de viata si business practice, concrete si aplicabile imediat. Si pe cat de palpabile sunt rezultatele, pe atat de relaxant si amuzant va fi seminarul pe care ti-l propunem. 🙂

Iti doresti sa:

• capeti creativitatea impresionanta care ii caracterizeaza pe marii oameni de afaceri? sa nu mai fie atat de greu sa rezolvi o situatie neprevazuta? 
• te poti adapta rapid la orice situatie, reactionand coerent si stapan pe tine? sa nu mai simti tracul cauzat de situatiile spontane?
• descoperi o noua perspectiva care te va ajuta sa comunici mai eficient? sa nu te mai lovesti de ziduri in procesele de comunicare?

Iti propunem un seminar dezghetat in care vei invata tehnici si principii care dezvolta:

• gandirea laterala.
• abilitati de comunicare imediat aplicabile in grupuri. 
• capacitatea de a intelege mai rapid situatii complexe si diverse sau a unei pareri adverse.
• abilitatea de a fi concis si de a comunica eficient, la obiect.
• ascultarea activa si capacitatea de a te concentra pe un anumit subiect. 

IN PLUS, prin activitati practice, vei experimenta tehnici care te vor ajuta pe viitor:

• sa comunici coerent deciziile luate prin limbajul corpului • sa nu iti fie greu sa “citesti” limbajul clientilor sau partenerilor tai
• sa identifici oportunitati mai rapid si sa actionezi in consecinta – sa nu mai pierzi ocazii doar pentru ca nu ai stiut care este conduita formala potrivita unei situatii.
• sa fii spontant, deschis, curajos si cu simtul umorului. 🙂
• sa te adaptezi rapid la noi situatii si circumstante, abilitate excelenta pentru cei care vorbesc in public – sa nu mai fie o problema la adaptarea la nou si sa elimini teama de a vorbi in public. 

Inscrie-te ACUM aici: http://goo.gl/zvr0jq 

LOCURILE SUNT LIMITATE 

INVESTITIA TA!

Valoarea reala a unui astfel de workshop este 150 EURO.
Dar pentru ca se intampla pentru prima data in CLUJ NAPOCA, ti-am pregatit o surpriza: 

EARLY BOOKING: 99 Ron – pana in data de 20 Septembrie
PRET STANDARD: 149 Ron – pana in data de 27 Septembrie

CE este si DE CE ar trebui sa te intereseze IMPROVIZATIA IN BUSINESS?!

• esti deja bun la improvizatie, o faci in fiecare zi. Toti o facem. Nu traim viata dupa litera unui scenariu sau dupa reguli absolute. Iar acest lucru este valabil in business mai mult decat oriunde. 
• improvizatia poate parea un joc, deoarece starneste zambete si voie buna. Dar ca orice joc, aceasta ofera principii simple si de efect pe care le poti folosi in toate aspectele vietii tale. 
• improvizatia este o arta teatrala, insa NU TREBUIE SA FII ACTOR SAU SA AI TALENT ACTORICESC. Oricine poate participa oricand la un workshop de improvizatie. 

Stim cu totii ca cel mai usor mod de a invata este joaca, iar improvizatia te poate ajuta sa devii mai bun, mai creativ, mai intelegator si mai adaptabil. 

• oamenii de succes se adapteaza si inoveaza. 

Intr-un mediu de afaceri in care siguranta este o iluzie, flexibilitatea, adaptabilitatea si creativitatea fac diferenta in aproape orice context. 

Dinamica fiecarei zile ne provoaca, asa ca ai nevoie de altceva decat training-urile clasice, uneori plictisitoare. 

Te invitam astfel la PRIMUL training de anvergura din Romania care este cu adevarat adaptat ritmului rapid al afacerilor. 

Traieste cateva ore intense in care, cu zambetul pe buze, vei intelege principiile folosite de angajatii celor mai apreciate companii din lume. 

Rezerva-ti un loc chiar ACUM: http://goo.gl/zvr0jq 

Cine este Bogdan Grigore?

Bogdan este trainer certificat Apple cu experienta de peste 8 ani in domeniu. 

Detine titlul de Apple Certified Sales Trainer si livreaza training-uri de vanzari si softskills pentru dealerii si resellerii Apple din Romania.

Este Absolvent al Facultatii de Psihologie si a numeroase cursuri de formare.

Este un speaker carismatic, energic si bun cunoscator al mediului de afaceri, artei teatrale si a tehnicilor NLP si – a lucrat ca trainer intern pentru BOOM TV si PEPSI. 

Bogdan este Managing Partner Improvizatie.ro, PRIMA companie din Romania ce foloseste improvizatia aplicata in business ca metoda de dezvoltare. 

Prin workshop-urile de improvizatie sustinute de Bogdan participantii isi dezvolta competente si atitudini ce ii vor ajuta atat in viata profesionala cat si in cea personala. 

Ce experienta are Bogdan Grigore?

• Consultant Franklin Covey (Certificat pe cursul : 7 Deprinderi ale unei persoane eficace)
• Trainer IREX (Biblionet Project – dezvoltarea sistemului bibliotecilor publice din Romania)
• Trainer de vanzari Boom TV 
• SoftSkills Trainer Pepsi
• Consultant Lugera & Makler Romania

Participa la cel mai util si interesant training „out of the box” din Romania. 
Inscrie-te chiar acum pentru a-ti rezerva un loc in sala! 

Click aici pentru detalii: 

http://goo.gl/zvr0jq 

Te asteptam cu drag!

Organizers

Visited 998 times, 1 Visit today

Related Event

August 26, 2015 To August 29, 2015

Mai multe detalii: http://www.agriplanta-vest.ro/index.html

June 18, 2014

07:30 To 10:30

Ne intalnim din nou in cel mai cool, cozy si eficient spatiu de co-working din Bucuresti, si anume Connect Hub incepand cu 9:30 (evenimentul incepe la 10:00).  Program: 10:00 – 10:30 – ice-breaking, cine sunt, cu ce ma ocup, ce caut la Open Connect, ce pot sa ofer la Open…

May 21, 2014 To May 22, 2014

Pe 22-23 mai 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc cea de-a saptea editie a celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania. Specialisti din domeniu, reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata… Read more…

Cursul va ajuta in toate domeniile vietii. Ajungeti sa va cunoasteti pe voi insiva, sa va dati seama de ce ganditi si va manifestati intr-un anumit fel, de ce luati anumite decizii, de ce nu reusiti sa fiti altfel etc. Dupa ce reusiti sa va cunoasteti pe voi insiva veti… Read more…

Te tenteaza ideea de a fi propriul tau sef, sa lucrezi cand vrei si ce vrei? Atunci te asteptam la un workshop condus de Aurelian Pop unde invitatii Cristian Dascalu si Laviniu Chis te vor ajuta sa intelegi mai bine viata de freelancer. Intr-un mediu relaxant ( oferit de un… Read more…