Improvizatie in Business cu Bogdan Grigore

September 27, 2014

September 27, 2014

10:00 To 17:00

The Office Cluj-Napoca

http://goo.gl/zvr0jq

are you going to attend Improvizatie in Business cu Bogdan Grigore?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Descopera cea mai noua si eficienta metoda de training din lume:
Improvizatia in business!

Stiai ca: 

• numeroase COMPANII DE TOP ignora trainingurile standard in favoarea celor bazate pe improvizatie si tehnici creative?

• liderii celor mai puternice si creative companii au recunoscut nevoia de a iesi dintr-un cadru mental riguros?

• Apple, Vodafone, Adobe, Coca-Cola, Petrom, Pepsi, Ernst&Young si multe alte companii medii si mari au vazut potentialul artei improvizatiei aplicate in business?

ACUM ai si tu sansa de a participa la un astfel de eveniment tinut chiar de unul din trainer-ii certificati ai companiei APPLE. 

Te invitam la un training „out of the box”, interactiv si intens din care pleci cu strategii de viata si business practice, concrete si aplicabile imediat. Si pe cat de palpabile sunt rezultatele, pe atat de relaxant si amuzant va fi seminarul pe care ti-l propunem. 🙂

Iti doresti sa:

• capeti creativitatea impresionanta care ii caracterizeaza pe marii oameni de afaceri? sa nu mai fie atat de greu sa rezolvi o situatie neprevazuta? 
• te poti adapta rapid la orice situatie, reactionand coerent si stapan pe tine? sa nu mai simti tracul cauzat de situatiile spontane?
• descoperi o noua perspectiva care te va ajuta sa comunici mai eficient? sa nu te mai lovesti de ziduri in procesele de comunicare?

Iti propunem un seminar dezghetat in care vei invata tehnici si principii care dezvolta:

• gandirea laterala.
• abilitati de comunicare imediat aplicabile in grupuri. 
• capacitatea de a intelege mai rapid situatii complexe si diverse sau a unei pareri adverse.
• abilitatea de a fi concis si de a comunica eficient, la obiect.
• ascultarea activa si capacitatea de a te concentra pe un anumit subiect. 

IN PLUS, prin activitati practice, vei experimenta tehnici care te vor ajuta pe viitor:

• sa comunici coerent deciziile luate prin limbajul corpului • sa nu iti fie greu sa “citesti” limbajul clientilor sau partenerilor tai
• sa identifici oportunitati mai rapid si sa actionezi in consecinta – sa nu mai pierzi ocazii doar pentru ca nu ai stiut care este conduita formala potrivita unei situatii.
• sa fii spontant, deschis, curajos si cu simtul umorului. 🙂
• sa te adaptezi rapid la noi situatii si circumstante, abilitate excelenta pentru cei care vorbesc in public – sa nu mai fie o problema la adaptarea la nou si sa elimini teama de a vorbi in public. 

Inscrie-te ACUM aici: http://goo.gl/zvr0jq 

LOCURILE SUNT LIMITATE 

INVESTITIA TA!

Valoarea reala a unui astfel de workshop este 150 EURO.
Dar pentru ca se intampla pentru prima data in CLUJ NAPOCA, ti-am pregatit o surpriza: 

EARLY BOOKING: 99 Ron – pana in data de 20 Septembrie
PRET STANDARD: 149 Ron – pana in data de 27 Septembrie

CE este si DE CE ar trebui sa te intereseze IMPROVIZATIA IN BUSINESS?!

• esti deja bun la improvizatie, o faci in fiecare zi. Toti o facem. Nu traim viata dupa litera unui scenariu sau dupa reguli absolute. Iar acest lucru este valabil in business mai mult decat oriunde. 
• improvizatia poate parea un joc, deoarece starneste zambete si voie buna. Dar ca orice joc, aceasta ofera principii simple si de efect pe care le poti folosi in toate aspectele vietii tale. 
• improvizatia este o arta teatrala, insa NU TREBUIE SA FII ACTOR SAU SA AI TALENT ACTORICESC. Oricine poate participa oricand la un workshop de improvizatie. 

Stim cu totii ca cel mai usor mod de a invata este joaca, iar improvizatia te poate ajuta sa devii mai bun, mai creativ, mai intelegator si mai adaptabil. 

• oamenii de succes se adapteaza si inoveaza. 

Intr-un mediu de afaceri in care siguranta este o iluzie, flexibilitatea, adaptabilitatea si creativitatea fac diferenta in aproape orice context. 

Dinamica fiecarei zile ne provoaca, asa ca ai nevoie de altceva decat training-urile clasice, uneori plictisitoare. 

Te invitam astfel la PRIMUL training de anvergura din Romania care este cu adevarat adaptat ritmului rapid al afacerilor. 

Traieste cateva ore intense in care, cu zambetul pe buze, vei intelege principiile folosite de angajatii celor mai apreciate companii din lume. 

Rezerva-ti un loc chiar ACUM: http://goo.gl/zvr0jq 

Cine este Bogdan Grigore?

Bogdan este trainer certificat Apple cu experienta de peste 8 ani in domeniu. 

Detine titlul de Apple Certified Sales Trainer si livreaza training-uri de vanzari si softskills pentru dealerii si resellerii Apple din Romania.

Este Absolvent al Facultatii de Psihologie si a numeroase cursuri de formare.

Este un speaker carismatic, energic si bun cunoscator al mediului de afaceri, artei teatrale si a tehnicilor NLP si – a lucrat ca trainer intern pentru BOOM TV si PEPSI. 

Bogdan este Managing Partner Improvizatie.ro, PRIMA companie din Romania ce foloseste improvizatia aplicata in business ca metoda de dezvoltare. 

Prin workshop-urile de improvizatie sustinute de Bogdan participantii isi dezvolta competente si atitudini ce ii vor ajuta atat in viata profesionala cat si in cea personala. 

Ce experienta are Bogdan Grigore?

• Consultant Franklin Covey (Certificat pe cursul : 7 Deprinderi ale unei persoane eficace)
• Trainer IREX (Biblionet Project – dezvoltarea sistemului bibliotecilor publice din Romania)
• Trainer de vanzari Boom TV 
• SoftSkills Trainer Pepsi
• Consultant Lugera & Makler Romania

Participa la cel mai util si interesant training „out of the box” din Romania. 
Inscrie-te chiar acum pentru a-ti rezerva un loc in sala! 

Click aici pentru detalii: 

http://goo.gl/zvr0jq 

Te asteptam cu drag!

Organizers

Visited 609 times, 2 Visits today

Related Event

Deschidem sesiunea de evenimente pentru anul 2016 şi vă invităm la un Master Class despre fashion și marketing, ‘’Fashion Brand Identity’’, susținut de Clarence van der Putte, lector, profesor în domeniul economiei, modei și co-fondator al Departamentului de Fashion Management al Institutului de Fashion Amsterdam În cadrul acestui eveniment se… Read more…

Sibiu – 17 iunie, Cluj – 18 iunie, Timisoara – 19 iunie, Iasi – 24 iunie, Bacau – 25 iunie, Bucuresti – 26 iunie, Constanta – 1 iulie, Brasov – 3 iulie Fiecare dintre noi am venit pe această lume atât cu daruri și talente unice, cât și cu vulnerabilități,…

Join Us for a Premiere event for Startup Grind Cluj Napoca, hosting a Panel for the first time, with 4 amazing Women entrepreneurs from the local business ecosystem. 😉 Antonia Onaca – co-founder with a role on Research & Development @ Engager, the solution that enables organisations, teams and people…

Un eveniment despre economie si societate, studenti si viitor, discernamant si incredere.  Invitatul special este Moise Guran. A avut primul contact cu presa in anul 1994, iar cu televiziunea in 1999. Prezinta pastila economica Biziday, de luni pana vineri, la Europa FM. La TVR, realizeaza emisiunea Biziday. De asemenea, este…

Esti manager, lider sau ai o functie de conducere? Atunci acest eveniment este pentru tine. refleqt.ro/leadyourself Studiile au aratat ca ceea ce diferentiaza liderii autentici de ceilalti este inteligenta lor emotionala. Chiar daca informatiile pe care le acumulezi la nivel rational sunt valoroase, ca sa poti sa le aplici si… Read more…