Grup dezvoltare personala prin psihodrama – Martie 2015

March 29, 2015

March 29, 2015

09:00 To 18:00

Cluj-Napoca

are you going to attend Grup dezvoltare personala prin psihodrama - Martie 2015?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

”Alege drumul vieții tale!”-
Grup de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Odată cu venirea primăverii începem un NOU grup de autocunoaștere și dezvoltare personală prin metode psihodramatice!

Poate te întrebi…

CE ESTE PSIHODRAMA?

Termenul de ”psihodramă” provine din combinarea cuvintelor de origine greacă: psyche – suflet și drama – acțiune.

“Dacă ascult, uit. Dacă văd, rețin. Dacă fac, ințeleg” este un motto ce reflectă esența psihodramei – aceea de a acționa pentru a ințelege.

Elaborată ca și metodă psihoterapeutică de către Jacob Levy Moreno (1889 – 1974), psihodrama este o cale exploratorie de autocunoaștere și dezvoltare personală în grup. Ea vă oferă posibilitatea de a experimenta prin intermediul joculul și metodelor specifice orice situație, orice problemă, orice gând sau sentiment care, in contextul vieții de zi cu zi, este dificil de exprimat.

Ai posibilitatea de a contura imaginea clară a ceea ce trăiești, putând astfel vedea, din exterior sau prin ochii altor persoane, momente importante din viața ta.
Având în vedere ca fiecare relație din viața noastră, atât cu noi înșine cât și cu ceilalți, are inainte de toate scopul de a ne transforma, dezvolta, dacă nu ințelegem care este acest scop, rămânem blocați în a repeta aceleași și aceleași experiențe. Circumstanțele poate se schimbă, partenerii poate se schimbă, dar pentru individ experiența este similară de fiecare dată. Confuzia și suferința vin din faptul că nu ințelegem de ce ni se întâmplă tot ceea ce ni se întâmplă.
Ai nevoie să ieși din acest ciclu nesfârșit și să înțelegi cu adevărat care este calea spre echilibru, spre relații conștiente, spre împlinire.
Viața e mult prea scurtă să nu găsești drumul și să nu îți dai voie să experimentezi o altă latură a existenței, o latură luminoasă și plină de bucurie, care să-ți ofere libertatea sufletească de care ai nevoie.

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA UN GRUP DE ÎNTÂLNIRE PSIHODRAMATICĂ?

Într-un cadru ce oferă protecție, securizare emoțională, confidențialitate și sprijin, având susținere și înțelegere din partea membrilor grupului, cărora le vei oferi același suport la rândul tău, vei descoperi pe parcursul acestui curs:

• Cine ești în momentul prezent
• Dacă viața ta merge in direcția pe care o dorești
• Imaginea clară a ceea ce trăiești
• Ce roluri ai în relațiile interpersonale
• Care sunt efectele relaționării tale cu ceilalți
• Ce îți motivează comportamentele
• Care este background-ul personal și moștenirea transgenerațională
• Care sunt dificultățile pe care le intimpini și limitele personale care te opresc să trăiești așa cum ți-ai dorit
• Ce resursele personale si capacități îți stau la dispoziție pentru a putea gestiona situațiile problematice
• Care este sursa și natura conflictelor cu care te confrunți și cum le poți gestiona eficient
• Cum pot fi exprimate in mod adecvat emoțiile și gândurile
• Cum pot fi depășite fricile, blocajele, tiparele de gândire negativă

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS?

• Oricărei persoane deschise spre autocunoaștere, care își dorește o îmbunătățire a imaginii de sine și a comunicării cu ceilalți, indiferent de domeniul de activitate.
• Specialiștilor în domeniu: psihologi, psihopedagogi, asistenți sociali, sociologi, educatori, invățători, profesori, filosofi, teologi, traineri, actori, etc.

CARE SUNT CONDIȚIILE PARTICIPĂRII LA ACEST GRUP?

Participarea la grup presupune o întâlnire prealabilă (interviu) cu formatorii grupului pentru a face cunoștință și pentru a clarifica termenii functionării grupului.

DURATA ACTIVITĂȚII GRUPULUI:

Vor fi 6 module a câte 8 ore (48 de ore în total), cu o frecvență de 1-2 întâlniri/ lună, in funcție de nevoile și posibilitățile participanților.

LOCAȚIA:

Cluj Napoca

ACTIVITATEA GRUPULUI ÎNCEPE:

în Martie 2015

GRUPUL VA FI ÎNSOȚIT DE CĂTRE COORDONATORII:

ALINA LOIȘ – psihoterapeut cu formare in psihodramă, psihoterapie pozitivă și clinică, Master-coach in NLP Rezonanz, formator, având competențe antreprenoriale: leadership (motivarea echipei și tehnici de delegare), managementul conflictelor si al echipelor, inteligență emoțională și o experiență în domeniul resurselor umane de peste 5 ani.

TIMEEA KADAR –Terapeut cu formare in psihodramă, psihoterapie pozitivă, terapii alternative și complementare. Trainer acreditat ANC(CNFPA), având cunoștințe aprofundate și experiență acumulată atât în munca cu copiii/ adulții, în organizare de evenimente, activități desfășurate în domeniul resurselor umane, coaching/ training cât și în domeniul științelor exacte(chimie, fizică, genetică, etc.)

–Conducătorii grupului sunt psihoterapeuți acreditați de Societatea de Psihodramă Jacob Levi Moreno. SPJLM este membră fondatoare a Federatiei Române de Psihoterapie (FRP), acreditată de Colegiul Psihologilor din România (CPR), membră a Psychodrama Institut für Europa -PIfE si a Federation of European Psychodrama Training Organizations -FEPTO, membră a Asociației Europene de Psihoterapie.

Pentru înscriere și detalii (cost, locație exactă) vă invităm să ne contactați:

Timeea Kadar, 0740 594 029, timeea.kadar@stabilityinmotion.ro
Alina Loiș, 0741 768 298, alina.lois@yahoo.com

Vă așteptăm cu mare drag!

Organizers

Visited 197 times, 1 Visit today

Related Event

Intalnirea lunara JCI IASI din septembrie se va desfasura marti – 29.09.2015, de la ora 19:00, la Solomons, Str Sf. Lazar. Intr-o atmosfera relaxata, dorim sa ne intalnim pentru a afla detalii despre proiectele JCI Iasi si sa ne lasam inspirati de tema acestei luni – Make a positive impact…

July 29, 2015 To August 1, 2015

Descoperă Povestea Nespusă…4 zile pline de magie, imagine și efecte speciale nemaivăzute în România. ALĂTURI DE CEI MAI IMPORTANȚI ARTIȘTI DIN LUME: AVICII: http://goo.gl/zOUVxr DAVID GUETTA: http://goo.gl/JfVQm0 + alți 150 de artiști … Ești nerăbdător să iei parte la experiența UNTOLD FESTIVAL 2015? Înregistrează-te acum pe www.untoldfestival.com pentru a fi… Read more…

May 25, 2015

17:30 To 20:30

Te așteptăm Marti, 26.05.2015, la ora 18.30, la SPEAKERS CLUB Premier, care se va desfășura la HOTEL ROYAL (Strada Mircea Voda, Nr. 28, zona UNIRII). Ce este SPEAKERS CLUB? SPEAKERS CLUB este o comunitate dedicată dezvoltării abilității de a prezenta, în special în fața unui public. Așa cum unele persoane… Read more…

May 21, 2014

08:00 To 16:30

Suntem fiinte emotionale. Inteligenta emotionala cuprinde ca elemente esențiale: intelegerea mai buna a propriilor emotii, gestionarea eficienta a emotiilor si cresterea calitatii vietii, intelegerea mai buna a celor din jur si un confort ridicat in relatiile interumane, precum si crearea de relatii mai bune la toate nivelele cu cei din… Read more…

March 24, 2015 To March 26, 2015

09:00 To 15:00

Business Ladies Club pregăteşte o a treia ediţie a proiectului Lady today, business lady tomorrow. Proiect dedicat în întregime femeilor care-şi doresc mai mult de la propria persoană, începând prin a-şi lărgi orizonturile, până la a deveni independente şi a-şi creea o imagine puternică în domeniul afacerilor. Proiectul se va… Read more…