Game of Tribes

April 6, 2015

April 6, 2015

21:11 To 21:11

Cluj-Napoca

are you going to attend Game of Tribes?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Competiția Game of Tribes. Încep înscrierile pentru selecția celor mai bune campanii de promovare clujene:
17 martie – 6 aprilie 2015: înscrierea campaniilor pe www.GoT.marketing-tribe.ro
7 – 11 aprilie 2015: jurizare.

“Competition validates you. It creates a category. It permits the sale to be this or that, not yes or no” – Seth Godin.

Dăm start unei iniţiative unice în industria MarCom clujeană, menită să aducă faţă în faţă cele mai bune campanii locale şi echipele de marketing din spatele acestora. Game of Tribes e concursul celor mai bune campanii de promovare clujene din ultimii 2 ani.

Te invităm în jocul triburilor. 15 din cele mai bune campanii își așteaptă câștigătorii. Acestea sunt grupate în 5 secţiuni de concurs, reprezentând 5 triburi de marketing locale: tribul agenţiilor, al companiilor, al organizatorilor de evenimente, al ONG-urilor, asociaţiilor, instituţiilor şi tribul de branding al Clujului.

Indiferent din ce trib faci parte, eşti invitat să te înscrii până în 6 aprilie. Se pot înscrie campaniile concepute de entităţi din Cluj-Napoca, în ultimii 2 ani.
Regulament, detalii şi înscrieri la www.GoT.marketing-tribe.ro/inscrie-campania-tribului-tau/.

Campaniile vor fi jurizate de o comisie de specialiști MarCom de renume. Pentru selecţie se va ține cont de criterii precum: strategie, creativitate, vizibilitate, rezultate, performanţă și eficienţă în atingerea obiectivelor.
Îţi prezentăm primii 3 jurati: Dan Petre – Managing Partener D&D Research & Testcentral, Hortensia Nastase – Vice President Lowe Grup si Teo Migdalovici Migdalovici – ambasador Cannes Lions Romania, fondator The Alternative School for Creative Thinking.

Triburi unite în competiţie. Marketing Tribe a reprezentat primul pas în formarea comunității locale de marketing, confirmând triburilor că sunt „smarter by association”. Marketing Tribe 2.0 le-a reunit apoi online pewww.marketing-tribe.ro.
Game of Tribes merge mai departe, provocând triburile să îşi împărtășească realizările – la nivel de campanii de promovare şi să îşi expună valorile – la nivel de echipe de marketing; totul în cadrul unei competiţii.

Perioada de înscriere în competiția Game of Tribes este 17 martie – 6 aprilie, iar jurizarea se realizează în intervalul 7 – 11 aprilie. Gala de premiere va avea loc în 19 aprilie la Auditorium Maximum UBB.

Evenimentul e susţinut de partenerii prezentaţi mai jos.
Powered by: Universitatea Babeş-Bolyai, Mediapost Hit Mail
Sponsored by: MediaNouă, Chris Nemes Photography, Triba film – exploring people
Partener Media: Cluj Life, Look TV.
Parteneri de imagine: ASM Cluj, bizz.club, Business Ladies Club, Cluj Hub, Capitolina City Chic Hotel, Hotel Central, Hotell Capitol Cluj-Napoca,JCI Cluj.

Organizers

Visited 569 times, 1 Visit today

Related Event

Vremea calda aduce vesti bune pentru e-commerce si foarte multa informatie. Impreuna cu Marcomm Pills, GPeC organizeaza in data de 29 mai 2015 un workshop de initiere in e-commerce de o zi, menit sa va ajute sa surprindeti cat mai bine profilul cumparatorului online roman si modul in care ar…

Practic, dupa acest curs de vanzari vei obtine: Strategii practice de crestere a valorii vanzarilor efectuate; Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienti; Tehnici de prezentare eficienta a produselor si serviciilor oferite; Pasi concreti pentru definirea unui set de argumente de vanzare convingatoare; Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vanzarii;… Read more…

September 18, 2016 To September 19, 2016

13:00 To 16:00

Institutul de Studii Financiare (ISF) organizează în București, în perioada 19 – 20  septembrie cursul ”Managementul activităţilor antifraudă pe piaţa financiară”, trainer: Petrică Mihail Marcoci. În cadrul cursului sunt analizate şi prezentate cauzele şi condiţiile care favorizează comiterea ilegalităţilor pe piaţa financiară, principalele modalităţi de comitere a acestora şi tehnicile speciale de… Read more…

IAA YP Cluj-Napoca in parteneriat cu Federatia Romana de Handbal te invita la Conferinta de Marketing Sportiv, un eveniment realizat in cadrul Trofeul Carpati. In calitate de marketeri, cu totii vrem sa fim asociati cu performanta, disciplina, motivatia, puterea, valori specifice sportului. Ca si in sport, rezultatele sunt esentiale in… Read more…

Join our creative workshop, in which we will discuss real brand situations, and propose campaigns! Register here: https://docs.google.com/forms/d/1M5sEC1aX893hL-YOzAhXdjSAWBec6gazwEEHSWIsa1M/viewform