Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere din România

November 14, 2015

November 14, 2015

19:00 To 10:33

Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca Piaţa Lucian Blaga 1-3, Cluj-Napoca

are you going to attend Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere din România?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Știi un tânăr care mișcă munți? Nominalizează-l la Gala Națională a Societății Civile TINERE din România!

Gala Națională a Societății Civile Tinere din România – gala care premiază cei mai cei dintre tinerii implicați în viața societății și a comunității din care fac parte. În contextul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului a fost natural ca anul acesta, cea de a doua ediție să se defășoare la Cluj-Napoca. Pe 14 noiembrie te așteptăm la gala care inspiră o nouă generație!

Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie 2015. Un juriu format din specialiști pe fiecare domeniu în parte va decide cine și de ce merită recunoștința celorlalți. Cei care fac voluntariat, lucrează în arte, IT, inovează, practică sport de performanță și nu numai, se implică în educație fie aceasta formală sau nonformală, fac proiecte de mediu, vor să devină sau sunt deja antreprenori, ori creează o lume mai bună prin acțiuni umanitare sunt cei pe care societatea românească trebuie să îi scoată în față. Și față de care avem o datorie morală de a ne arăta aprecierea și recunoștința. Poți nominaliza un tânăr care crezi că merită un premiu pentru ceea ce face zi de zi, dar te poți înscrie și personal.

De ce? Profită de oportunitate și fă-ți cunoscută munca în rândul profesioniștilor din domeniul tău și publicului larg! Un premiu la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România înseamnă un „DA” din partea tuturor. Da, ceea ce faci contează, da, vrem mai mulți tineri la fel și da, continuă pe drumul ales! www.galasocietatiiciviletinere.ro Tinerii schimbă lumea pas cu pas. Mulți fac asta zi de zi. Ei merită un premiu. Sau mai multe. Mai ales dacă prin munca lor construiesc o societate mai bună pentru ceilalți.

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, împreună cu The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, în parteneriat cu Federația SHARE Cluj-Napoca. Cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna.

Ismersz egy olyan fiatalt, aki képes „hegyeket (meg)mozgatni? Akkor jelöld őt a Romániai Fiatal Civil Szervezetek Országos Gálája díjra!

A Romániai Fiatal Civil Szervezetek Országos Gálája díjazza azokat a tehetséges, kiváló és lelkes munkát végző fiatalokat, akik igyekeznek tenni valamit a társadalomért és a közösségért, amelynek a részesei. A gála másodízben kerül megszervezésre. Természetszerűleg idén Kolozsvár, Európa Ifjúsági Fővárosa lesz az esemény házigazdája. Az esemény időpontja: 2015 november 14! Várunk téged a Gálára, amely inspirálja a fiatal generációt!

Az esemény keretében rendezett versenyre regiszrálni 2015 október 31-ig lehet. A versenyt és a beérkezett projekteket – mindegyiket a saját szakterületének megfelelően – egy szakmai zsűri fogja elbírálni. A versenyzők a következő kategóriákban regisztrálhatnak: önkéntesség, művészet, információtechnológia, innováció, sport, formális és nonformális oktatás, vállalkozás, humanitárius tevékenységek, környezetvédelem. Morális, erkölcsi kötelességünknek érezzük, hogy valamilyen formában elismerjük és díjazzuk, támogassuk ezeknek a fiataloknak az érdemét, munkáját és tehetségét. Épp ezért arra buzdítunk téged, hogy jelölj a díjra egy olyan fiatalt, akiről úgy gondolod, hogy megérdemli az elismerést, vagy jelöld saját magad!

Miért?
A magyarázat egyszerű: ragadd meg a lehetőséget, és ismerd meg a saját szakterületed híres, elismert szakembereit! Díjat nyerni a Romániai Fiatal Civil Szervezetek Országos Gáláján egyet jelent azzal, hogy mindenki elismeri a munkád, a tenni akarásod és a tevékenységed! Igen, igenis számít az, amit teszel, és igen, szeretnénk, ha még sok ilyen lelkes fiatal indulna el ezen az úton!

www.galasocietatiiciviletinere.ro

A fiatalok lépésről-lépésre képesek megváltoztatni a világot. Sokan teszik ezt közülük, nap mint nap. Ők megérdemlik az elismerést. Ők megérdemelnek egy díjat. Vagy többet. Főleg akkor, ha munkájuk bizonyítottan, látványosan szebbé és jobbá teszi a világot, a társadalmat.

Az esemény kezdeményezője és szervezői: az Ifjúsági és Sportminisztérium, a Kolozs Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság és a Kolozsvári Diákművelődési Ház által, valamint a The Duke of Edinburgh’s Award Románia, partnerségben a Kolozsvár 2015 – Európa Ifjúsági Fővárosa Programért felelős kolozsvári Share Föderációval. Támogatók: Kolozsvár Polgármesteri Hivatala, az Oktatási és Tudományos Kutatási Minisztérium, valamint a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság.

Organizers

Visited 371 times, 1 Visit today

Related Event

Practic, dupa acest training de public speaking, vei obtine: O strategie pentru construirea unei prezentari sau a unui discurs; Instrumente pentru a formula un mesaj catre publicul tinta; Tehnici concrete pentru realizarea unei prezentari de impact; Metode de stapanire a emotiilor si a stresului; Parghii pentru a transmite un mesaj important;… Read more…

October 2, 2015 To October 3, 2015

Dacă aspiri spre o viață trăită în împlinire; dacă vrei să înveți să rămâi prezent și pozitiv în activitățiile cotidiene; dacă te simți blocat/ă într-un anumit domeniu al vieții tale sau pur și simplu vrei strategii PRACTICE pentru împlinirea obiectivelor proprii, te invit la Raise Your Aliveness! Când?În 3-4 Octombrie… Read more…

TEHNICI SAMANICE DE LA Q’ERO IN CONTEXTUL VIETII MODERNE Psihologia transpersonala este o ramura noua a psihologiei, numita si a patra forta in psihologie, care se adresează clientului în contextul unei înțelegeri spirituale a conștienței. Psihologia transpersonala este o continuare si o aprofundare a psihologiei umaniste, avand ca scop terapeutic… Read more…

March 29, 2015 To March 30, 2015

Va asteptam cu drag pe 30 si 31 Martie de la orele 18.30 la Seminariile sustinute de noi in Cluj Napoca in cadrului Eventului Transylvania ZENFEST! Locatia Cursurilor noastre: Biblioteca Octavian Goga, Str Dorobanti 104 Terapeutica bolilor spiritualeLector Doru BemLuni 30 Martie Ora 18.30Cost: 150 RONOferta – Cuplurile care opteaza…

A leisure event for statupers and visitors to meet, share some stories/news and enjoy a beer! There’s no agenda, no presentations, just people having a good time. Location: Enigma Cafe Cluj https://www.facebook.com/events/1481962288795239/