Free Info Event: BHMS Business & Hotel Management School

November 28, 2015

November 28, 2015

19:00 To 08:24

Hotel Marshal Garden 50B Calea Dorobanților, București Romania

are you going to attend Free Info Event: BHMS Business & Hotel Management School?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Va asteptam la intalnirea cu un reprezentant al universitatii BHMS in Bucuresti pentru a afla mai multe despre oportunitatile de studiu in Elvetia!

Știm bine că Elvetia este cea mai cunoscută destinație de studiu atunci când vorbim despre industria hotelieră și a tourismului. Aceste sectoare economice sunt într-o continuă creștere aducând profituri enorme și necesitând din ce în ce mai multi profesioniști în domeniu.

BHMS pregătește de mai bine de 15 ani profesioniști în acest domeniu oferind o gamă variată de programe de studiu. BHMS este localizată favorabil in inima orașului Lucerna. Lucerna este  considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Elvetia fiind foarte aproape de Alpii Elvețieni, acest lucru făcând Lucerna destinația perfectă pentru orice student! (http://www.luzern.com/en/)

 

BHMS oferă:

 Programe de licență

 • Hotel and Hospitality Management (BA, 3 ani)
 • Global Business Management (BA, 3 ani)
 • Arte Culinare (BA, 3 ani)

 Programe de master

 • International Hospitality Business Management (MSc, 1 an)

MBA

 • Hotel and Hospitality Management (MBA, 2 ani)
 • Global Business Management (MBA, 2 ani)

 

Avantajele studiului la BHMS:

 • Localizare in inima orașului Lucerna
 • Cel mai rapid program de licentă – 3 ani (6 luni studiu teoretic și 6 luni practică garantată si remunerată cu 2168 CHF/luna în fiecare an academic)
 • Cel mai rapid program de master – 1 an (6 luni studiu teoretic și 6 luni practică garantată si remunerată cu 2168 CHF/luna)
 • Consultanță pentru obținerea unui job la finalul studiilor
 • Diplome recunoscute internațional
 • Burse pentru studenții din România

Pentru cei care nu au avut timp să aplice pentru sesiunea din toamnă încă mai sunt locuri disponibile pentru începerea facultății în Ianuarie 2015! Taxa de școlarizare a primul an (pentru cei care încep facultate in Ianuarie 2015) fiind cu 40% mai mică decât in mod normal!

Vino sâmbăta, 28 Noiembrie 2015 începând cu orele 17:00 la Sala Safir de la parterul Marshal Garden Hotel (Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, Bucuresti) pentru a te întalni cu un reprezentant al universitații BHMS și pentru a discuta prin videoconferință cu Andreea Apostol, (studentă în anul I la Hotel and Hospitality Management, cea care scrie săptămânal despre experiența ei pe blogul www.RomaniansBHMS.wordpress.com)

Organizers

Visited 362 times, 1 Visit today

Related Event

Profită și tu de noua perioada 2014-2020 în accesarea de fonduri europene, participând la cursul propus de compania noastră!  Anul 2014 deschide o nouă etapă pentru România de atragere a fondurilor structurale, iar pentru o mai bună cunoaștere a metodelor de accesare, Management & Training Solutions vă pune la dispoziție… Read more…

November 10, 2014

07:00 To 14:00

EMCC Romania organizeaza in data de 11.11.2014 conferinta anuala de leadership. Anul acesta vom reuni speakeri de renume international si national in domeniul dezvoltarii leadershipului: coaching, mentoring, consultanta, psihologie pentru a avea perspectiva diferitelor domenii de acompaniere a liderilor. Rezerva-ti locul la conferinta!office@emcc-romania.ro Very early bird pana la data de… Read more…

May 22, 2016 To May 28, 2016

Organizatorii Internet & Mobile World iti aduc acum o saptamana de sarbatoare a tehnologiei la Bucharest Technology Week. Aducem laolalta lideri si pasionati de tehnologie din mediul local si international pentru cel mai mare eveniment al comunitatii de tech din Bucuresti! Pe scurt, Bucharest Technology Week presupune: • 4 zile…

May 18, 2015 To May 20, 2015

07:00 To 15:00

Daca vrei sa iti deschizi o firma si sa candidezi cu planul tau de afaceri pentru finantarile din programul SRL-D, Romania START UP, START, Femeia Manager s.a., sau daca visezi sa ai candva afacerea ta si nu stii cu ce ar trebui sa incepi, acum ai sansa de a invata… Read more…

Mai multe: http://www.hink.ro/