Focus on you

March 19, 2015

March 19, 2015

09:00 To 17:30

str.Str. Trifoiului - Vasile Conta Cluj Napoca

http://www.coaching4you.ro/evenimente/calendar-cu-evenimente-focus-on-you/377.html

0723232499

are you going to attend Focus on you?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Ți-ar plăcea să beneficiezi de 4 traininguri susținute de 4 speakeri diferiți, într-o singură zi și la un preț accesibil? Acum ai ocazia!  Participă la  prima ediție a evenimentului ,,Focus on you”, eveniment care pune accent pe individ și care are ca scop creșterea nivelului oamenilor de afaceri.

Majoritatea evenimentelor sunt axate pe companii, pe strategii și mai puțin pe persoane, Focus on you însă, pune oamenii în prim – plan.

Oamenii sunt cei care stau în spatele companiilor și a afacerilor, iar scopul acestui eveniment este să ajute oamenii să își descopere punctele forte și să le valorifice la maxim. Asadar, accentul este pus pe individ și pe dezvoltarea acestuia în mediile în care activează.

Evenimentul abordează patru teme de interes major pentru antreprenori, angajați din multinaționale, persoane aflate în funcții de conducere în IMM-uri, freelanceri, studenți și pentru tine, pentru că dacă citești acest e-mail înseamnă că îți dorești să treci la următorul nivel.

Probabil te întrebi deja cine sunt speakerii care vor susține trainingurile:

Lorand Soares Szasz – este unul dintre cei mai apreciaţi traineri, speakeri şi antreprenori români la ora actuală. A fost desemnat de 2 ori consecutiv cel mai bun speaker din România la Business Days, este autorul a 2 cărţi despre afaceri și susține seminarii şi cursuri despre afaceri şi vânzări în fiecare lună în întreaga ţară. Este fondatorul a 3 companii de profil: Coaching4you – unde a pregătit zeci de mii de proprietari de afaceri prin cursuri şi programe de coaching personalizate, Business Mastery – program prin care a ajutat peste 1000 de afaceri din România să obţină creşteri masive şi să treacă la următorul nivel şi Bizz.Club – francize de cluburi de networking antreprenorial.

Gina Butiuc – este unul dintre designerii români care, în paralel cu activitatea antreprenoriala, de creație și consiliere, se implică permanent în educarea publicului în materie de vestimentație și  imagine. Experiența a 24 de colecții couture-a-porter și pret-a-porter lansate, încrederea investită de clienți în cei 12 ani de business în fashion, se îmbină cu abilitățile a 9 ani de carieră didactică, precum și experiența dobândită ca partener în afaceri în media.  Este licențiată în sociologie și deține un master în economie socială.  Deține singurul blog românesc dedicat în exclusivitate femeii mature: 40pluswoman.ro.

Bogdan Băbălău Maghiar – la doar 26 de ani, este director de dezvoltare a clubului de afaceri bizz.club în România, cel mai mare club de afaceri din Transilvania. Este pasionat de networking, îi place să socializeze și să împărtășească cu alții cunoștințele sale. Tocmai de aceea, studiază zilnic domeniul relațiilor de afaceri  și susține seminarii pe networking în toată țara. Bogdan e o enciclopedie de networking și dezvoltare personala. E pasionat de ceea ce face și are darul de a oferi din pasiunea lui și celorlalți.

Mihaela Tatu – Contabilă de profesie, și-a câștigat notorietatea ca prezentator, producător si realizator de emisiuni de radio si televiziune. Cu o vechime în mass-media de 20 de ani, Mihaela a fost primul realizator tv care, în cadrul emisiunilor realizate, a adus în atenţia telespectatorilor şi a celor care pot schimba situaţia, problemele reale cu care se confruntă femeia în societatea românească.  A castigat locul 2 național pentru cea mai bună voce radiofonică feminină în cadrul Zilelor Marconi. Acum, este Trainer ANC în arta livrării discursului și trainer certificat Persolog. Are convingerea că, indiferent de dezvoltarea tehnologiei în domeniul comunicării, vorbirea va rămâne cel mai important mijloc de comunicare.

Ce pierzi dacă nu participi la acest eveniment?

  • Posibilitatea să înveți cum să îți scoți în evidență calitățile
  • Posibilitatea să descoperi secretele unei prezentări eficiente
  • Posibilitatea să înveți cum să ai grijă de imaginea ta
  • Posibilitatea să înveți secretele unui networking eficient

Ce câștigi dacă participi la acest eveniment?

  • Beneficiezi de 4 traininguri încadrul unui singur eveniment
  • Ai ocazia să te perfecționezi în 4 domenii distincte într-o singură zi
  • Ai posibilitatea să întâlnești oameni noi și să faci networking cu alți oameni de afaceri
  • Ai șansa să treci la următorul tău nivel

Evenimentul Focus on you aduce un concept nou în România. Am observat în piață evenimente care strâng vorbitori buni, dar care au prea puțin timp la dispoziție pentru a oferi valoare publicului. Astfel, idea Focus on you este de a aduce împreună  4 speakeri care să dezvolte 4 subiecte, timp de 90 de minute fiecare și acestea la un preț accesibil.

Cum am reușit să facem asta? Am oferit ocazia  speakerilor ca, pe lângă trainingul  pe care îl susțin, să își prezinte produsele și/sau serviciile. Așa oferim ocazia participantilor care își doresc să aprofundeze unul dintre domenii, să aibă această posibilitate.

Dacă îți dorești să te dezvolți, să te perfecționezi și să fii cu un nivel mai sus decât majoritatea, participă la Evenimentul Focus on you. Așa vei simți că ai făcut un pas important în acest sens.

Investiția ta pentru a trece la următorul nivel este de doar 200 de lei+TVA, iar dacă mai vii cu un prieten, el plătește doar 20 de lei+ TVA. La un mic calcul îți dai seama că poți participa cu doar 110 lei+ TVA, mai puțin ca o ieșire cu prietenii, o cină la restaurant sau un abonament la sală! Pentru a beneficia de această ofertă înscrie-te împreuna cu prietenul/ prietena ta si introdu codul FOY2.

Când și unde are loc acest eveniment?

Joi, 19 Martie 2015 de la ora 9:00 la ora 17:30, la Grand Hotel Italia, Cluj Napoca.

Programul evenimentului:

8:30 -8:55 Check in

9:00 – 10:30 Training susținut de Lorand Soares Szasz

10:30 – 11:00 Coffee Break

11:00 – 12:30 Training susținut de Gina Butiuc

12:30 -14:00 Pauză

14:00 – 15:30 Training susținut de Bogdan Băbălău – Maghiar

15:30 – 16:00 Pauză

16:00 – 17:30 Training susținut de Mihaela Tatu

Pentru înscrieri accesează link-ul următor: http://goo.gl/EVCYqN

Îți reamintesc să introduci codul FOY2 dacă te înscrii împreună cu un prieten.

,,Cunoașterea este putere!” Francis Bacon

Bonus: Dacă te înscrii până în data de 16 Martie, primești cadou cartea ,,Putere nemărginită” de Anthony Robbins.

Organizers

Event Information

cristina.platon@bizzclub.eu

Visited 446 times, 1 Visit today

Related Event

Mai mult de jumatate din conducatorii organizatiilor provin din rândul managerilor de vânzări, vino să faci parte din elită.Organizatiile cu scop lucrativ depind de procese de vânzare, vino să contribui.Nimic nu se miscă fără o vânzare, vino să pui lucrurile în miscare. Programul pe care îl propunem se desfaşoară în… Read more…

Seară gratuită  Încrederea este cea mai de preţ resursă pentru succesul în viaţă. Urmează cele mai bune şi mai practice programe de activare şi de menţinere a încrederii în sine promovate de un psiholog a cărui dragoste de oameni şi atenţie pentru viaţa lor nu mai are nevoie de nicio… Read more…

Dorești să îți îmbunătățești abilitățile de Comunicare si Leadership? Vrei să devii mai încrezător în propriile forțe? Hai la Toastmasters!Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere. Toastmasters International este… Read more…

February 24, 2014

17:30 To 19:45

Femei in Afaceri va propune o noua serie de evenimente de business in perioada februarie-iunie 2014 cu o schimbare care va aduce o perspectiva fresh in comunitatea noastra: am invitat 5 oameni de afaceri in calitate de speakeri! CALENDARUL EVENIMENTELOR Marti, 25 februarie 2014 – Speaker: Sergiu Negut, Managing Partener Mindit &…

Proiecteaza si implementeaza un sistem de management si control performant in cadrul companiei. Participa la cursul „Modificari aduse Codului Controlului Intern Managerial prin OSGG nr. 200/2016. Implementarea Corecta a Standardelor de Control Intern Managerial” organizat de furnizorul de formare profesionala Proiect ContaPlus in luna iulie la Brasov Cursul se adreseaza… Read more…