FABRICAT ÎN ROMÂNIA – un eveniment cu şi despre afaceri de succes!

July 11, 2014

July 11, 2014

09:00 To 04:50

Bucuresti

are you going to attend FABRICAT ÎN ROMÂNIA - un eveniment cu şi despre afaceri de succes!?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Accendo Training va organiza pe data de 11 iulie conferinţa “Made in România”, un eveniment ce pune accentul pe evoluţia business-urilor româneşti.

– cum au apărut?
– cu ce dificultăţi s-au confruntat?
– care a fost modelul de evoluţie?
– cum au reuşit să-şi impună brandurile în afara ţării şi ce învăţăminte au tras din toate acestea?

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate de către speakerii ce vor fi prezenţi în cadrul acestui eveniment.

Conferinţa va aduce laolaltă antreprenori, directori generali şi directori de dezvoltare, proprietari de afaceri mari şi mici şi, nu în ultimul rând, oameni pasionaţi de afaceri în general şi îndrăgostiţi de România şi produsele româneşti în special.

În cadrul evenimentului vor exista 4 panel-uri principale având următoarele teme de discuţie: “Mediul de business”, “Consolidarea şi dezvoltarea brand-urilor româneşti”, “Brand-uri autohtone” şi “Oportunităţi de viitor“.

Printre temele care vor fi discutate, amintim: 
– coordonatele generale ale mediului de afaceri actual;
– consolidarea şi dezvoltarea unui brand românesc;
– compatibilitatea brandurilor româneşti cu pieţele străine;
– oportunităţi de viitor, previziuni şi soluţii de rezervă, impactul politicului asupra mediului de afaceri.

Speech-urile vor avea un grad ridicat de interactivitate, vor fi însoţite de prezentări video şi vor aduce perspective complementare pentru o imagine cât mai completă asupra tematicii: management, marketing, dezvoltare şi research, legislaţie, resurse umane etc.

Evenimentul se va desfăşura în cadrul salonului Jubile din capitală şi speră să atragă un număr de peste 150 de persoane.
Participanţii care se înscriu la acest eveniment până pe data de 15 iunie vor beneficia şi de oferta early bird plătind doar 300 lei + TVA în loc de 400 lei + TVA.
Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul http://romania.accendotraining.ro/inscriere/

Organizers

Visited 560 times, 1 Visit today

Related Event

September 22, 2016

22:00 To 04:50

Cursul Expert Achizitii Publice este un curs ACREDITAT de A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari), prin Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. CURSUL SE ADRESEAZA: Autoritatilor contractante care efectueaza achizitii publice (atat manageri, cat si functionari implicati direct in procesul de achizitii): administratia locala, administratia centrala sau… Read more…

September 30, 2014 To March 30, 2015

22:00 To 04:50

Starting this year, Simplon in partnership with RubyTribe from Cluj organizes a  6-months dev-bootcamp in Cluj. Our learning hub is hosted by Cluj Cowork space, an inspiring environment for community-minded entrepreneurs and freelancers passionate about their work.  We offer free training to people who are highly motivated to learn and start a career in… Read more…

March 19, 2014

07:15 To 10:30

Ce e Open Connect Galati? O întâlnire de networking, pitching și mentoring pentru antreprenori și startupuri, programatori, designeri web, oameni de media, specialiști și oricine altcineva care are ceva de spus in comunitate.

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru, organizează ateliere de scriere proiecte pentru finanțare nerambursabilă în domeniul industriilor creative. Sesiunile vor avea loc în data de 14 iunie 2016 la Sibiu, în cadrul Bursei de spectacole din Festivalul Internațional de Teatru. Aceste evenimente sunt… Read more…