Fa loc relaxarii in viata ta

February 17, 2015

February 17, 2015

03:39 To 03:39

Bucuresti

are you going to attend Fa loc relaxarii in viata ta?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Ce?
Poate părea paradoxal să iei din timpul tău liber pentru a veni la un atelier care să te învețe cum să te relaxezi. De fapt relaxarea nu depinde atât de mult de existența timpului neocupat, cât de starea ta interioară și de modul în care te raportezi la o anumită situație sau activitate. Poți fi relaxat la un job care îți place sau stresat la patinoar dacă nu știi să patinezi bine (încă).
Să faci loc relaxării înseamnă mai degrabă să schimbi felul în care vezi lucrurile. Primul pas ar fi să identifici ceea ce te stresează. Sigur, sunt unele aspecte evidente (suprasolicitare la serviciu, gestionarea timpului și a banilor, existența unor relații dificile), dar pe lângă acestea mai sunt lucruri mici care ne încarcă în fiecare zi. Picătură cu picătură, relaxarea noastră se pierde.
Ce vom face în cadrul atelierului este să identificăm acele elemente stresante din viața noastră și să găsim împreună mici ajustări creative care să le diminueze. Astfel, tot picătură cu picătură putem să facem din nou loc relaxării în viața noastră.
Vom folosi diferite tehnici de explorare prin mișcare și desen, vom dezbate și schimba idei și sugestii, vom crea un mic handbook de “tips and tricks” pentru o zi mai relaxată și, în primul rând, ne vom relaxa constructiv.
La finalul atelierelor, pe lângă o seară plăcută, sper că veți avea și câteva instrumente pentru a vă însenina ziua, pentru că până la urmă… Relaxarea mică răstoarnă stresul mare 😉

Cu cine?
Ioana Borș mă numesc. Sunt foarte interesată de dezvoltare personală și cred că fiecare din noi are capacitatea de a se autodepăși constant și de a face lucruri minunate. Mai cred și că uneori poți accelera acest proces de creștere dacă ești motivat și dacă mai și ai alături de tine un ghid cu experiență. Îmi propun să fiu un astfel de ghid în atelierele pe care le voi susține aici.
Experiența mea de ghid în dezvoltarea personală s-a acumulat în cabinetul individual unde lucrez ca Psihoterapeut Gestalt cu adulți, adolescenți și copii, în școlile unde sunt consilier, în cadrul diferitelor proiecte de voluntariat în care am susținut grupuri pentru copii, dar și pe parcursul grupurilor de dezvoltare personală pe care le-am frecventat. 

Cu ce?
Dorință de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Când?
1. marți@incubator107, 10 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00
2. marți@incubator107, 17 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1478, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Organizers

Visited 156 times, 1 Visit today

Related Event

November 13, 2015

UPDATE: Evenimentul este SOLD-OUT, toate biletele puse în vânzare s-au epuizat, însă în curând vom lansa câteva concursuri, cu posibilitatea de a câștiga invitații. Toamna aceasta vă propunem un nou eveniment marca #TED, o proiecţie prin livestream direct de la Brooklyn Museum, New York City, începând cu ora 17:00, dedicată… Read more…

May 5, 2016

General theme: We want to increase the professional profile in Europe by bringing together Dramatherapy professionals and students from different European countries.  For our second EFD conference we would like to offer a platform where Dramatherapy practitionars can share knowledge and experience in methods which are linked to you countries… Read more…

May 16, 2014

BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM!… Read more…

July 22, 2016 To July 23, 2016

Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.   Formular de inregistrare training Scopul programului Acest program de training cu durata de 2 zile, permite cursantilor sa inteleaga importanta…

July 28, 2015

17:00 To 19:00

Întâlniri sub forma unui Club pentru femei care vor: – să ajute diferite cazuri sociale– să ia parte la activități artistice– să creeze legături– să inspire și să se lase inspirate Corina Brândușan – jurnalist și om de radio, ne va bucura cu experiența sa atât profesională, cât și cea… Read more…