…even mammoths can be Agile – Cluj-Napoca, 6-7 martie – Golden Tulip Ana Dome

STARTING DATEMarch 5, 2015

ENDING DATEMarch 6, 2015

LOCATIONGolden Tulip, Cluj Napoca

are you going to attend ...even mammoths can be Agile – Cluj-Napoca, 6-7 martie - Golden Tulip Ana Dome ? 1 person is attending. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Ești manager de proiect sau specialist implicat în proiecte din domeniul IT? Ți-ar plăcea să participi la un eveniment unde să înveți cum să îți eficientizezi rezultatele în proiecte dar și să te simți bine? 

Vino la cea de-a VII-a ediție a evenimentului „…even mammoths can be Agile” organizată de Colors in Projects în parteneriat cu Today Software Magazine, la Cluj, în perioada 6-7 martie 2015. Vei avea ocazia să cunoști profesioniști în managementul proiectelor care îți vor împărtăși din experiența lor în aplicarea metodologiilor Agile, vei dezbate alături de ei cu privire la impactul pe care principiile Agile il pot avea asupra rezultatelor proiectelor dar și în interiorul echipei de proiect.

În cadrul evenimentului sunt invitați speakeri internaționali și locali precum : Andrea Provaglio – Strategic IT Professional, Agile Transformation Coach, Public Speaker, Helen Meek – Agile and Kanban Coach and Trainer, Ripple Rock, Elisabeth  Siencnik – Senior Consultant, Finance Partner Trainer and Consultant, Colors in Projects, Paul Nagy  – Lean and Agile Coach, Nokia Siemens Networks, Adrian Lupei – Software Engineering Manager, Bitdefender și multi alții.

În cea de-a doua zi a evenimentului, vor avea loc 4 workshop-uri în paralel! Două susținute de specialiști români și două de specialiști internaționali. Nu, nu te gândi la modul tradițional de instruire! Ne bazăm pe dinamism, interactivitate, învățare activă și bună dispoziție. Promitem că nu te vei plictisi! Revenim cu detalii! ☺

Taxa de participare la conferință este de 200 lei + TVA, dar pentru cei care se grăbesc și se înscriu până pe 15 februarie taxa de participare este 150 lei + TVA.

Taxa de participare la un workshop în limba română este 550 lei + TVA, dar pentru cei care se grăbesc și se înscriu până pe 15 februarie taxa de participare este 450 lei + TVA.

Taxa de participare la un workshop în limba engleză este 1100 lei + TVA, dar pentru cei care se grăbesc și se înscriu până pe 15 februarie taxa de participare este 900 lei + TVA.

 

Pentru grupuri te rugăm să ne contactezi!

www.colorsinprojects.ro 

 

Te așteptăm cu mare drag și cu multe premii la eveniment!

Retrospectivă Cluj  2014: http://colorsinprojects.ro/retrospectiva-cluj-2014 

Event Categories: ,

Related Events