Empretec Pro 19-27 Sept, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?

September 19, 2014

September 19, 2014

08:30 To 05:24

Bulevardul Regina Elisabeta Bucharest Romania

are you going to attend Empretec Pro 19-27 Sept, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi??
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Inscrierile pe pagina evenimentului sunt pur informative. Pentru a finaliza inscrierea este necesar sa contactati direct unul dintre facilitatori (Sorin Matei – sorin.matei@1der.biz, Elena Marineci – elena@lifeafterwork.ro, Alexandra Roxana Popa – alexandra@babol.ro)

————————————————————————–

Aproape 2000 de participanti care au finalizat cu succes acest atelier de lucru in ultimii 10 ani. Peste 99% de evaluari pozitive! Acestea sunt doar cateva din cifrele din spate.

Sa vorbim despre fapte insa. Ce vi se poate intampla la acest atelier de lucru?

9 zile sunteti conectati continuu la ce este mai ascuns in voi, la facilitatori si la ceilalti participanti la workshop (si veti primi feedback de la toti cei implicati).

Veti putea experimenta intr-un mediu controlat: 

  • cu ce se mananca riscul,
  • cat de tare este negocierea,
  • ce inseamna sa fiti antreprenor si sa vanati oportunitatile,
  • cat de importanta este planificarea,
  • cum va folositi puterea,
  • ce inseamna sa delegati,
  • cum puteti afla mai multe despre voi,
  • ce inseamna sa fti creativ,
  • cum puteti invata de la ceilalti,
  • cum va gasiti potentiali clienti si surse de finantare.

Pentru aceia mai critici/neincrezatori dintre voi, va veti bucura sa aflati ca Empretec are in spate studii psihologice facute pe antreprenori de-a lungul a zeci de ani, puse intr-un format de invatare provocator la Harvard University.

Va veti clarifica ce puncte tari si ce puncte slabe aveti ca antreprenori, si veti avea sansa sa puneti in practica tot ceea ce descoperiti pe parcursul acestui workshop (daca vreti multa teorie si experienta de tip facultate sau MBA, atunci nu veniti aici).

Pentru cei care sunt deja antreprenori vorbesc aici despre a castiga jocul si nu despre a juca…

Cele mai importante momente din viata noastra intotdeauna vor pica intr-un moment prost (daca nu se intampla asa inseamna ca aveti prea mult timp liber si atunci nu va incadrati in grupul de potentiali participanti).

Si atunci ce veti face? Veti astepta momentul perfect sa va incepeti business-ul, sa va cresteti afacerea deja existenta, sau sa se alinieze stelele?? Helooo, uitati-va pe cer. Care vi se pare ca sunt sansele de aliniere? Credeti ca o sa prindeti un asemenea moment pe durata vietii voastre?

Da, vor fi o multime in jurul vostru care sunt perfecti in a incerca sa va opreasca. Poate chiar inainte de a incepe. Am facut un studiu. Exclusiv pe antreprenori. Intrebarea a fost “care este motorul antreprenorilor? Si pentru cei indragostiti de cifre iata ce a reiesit: 39% au spus ca vor sa faca diferenta, 29% stabilirea de obiective, 27% libertatea de a alege. Banii au iesit pe ultimul loc cu 1%! “Daca as avea bani…” este cel mai usor mod de a abandona decizia de a va crea o viata plina de provocari, de a simti ca traiti.

A venit timpul sa va opriti si sa planuiti un salt in existenta voastra. Daca voi nu sunteti soferul atunci sigur sunteti parte din autobuz.

Investitie: 
-1100 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 31 August 2014, 
-1500 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 19 Septembrie 2014.

Detalii suplimentare despre workshop contactand facilitatorii sau pe www.apar.biz. Workshop-ul Empretec Pro B004 19-27 Septembrie 2014 este implementat si facturat de catre APAR.

Q&A

Despre Sorin Matei – facilitator certificat United Nations
Experienta profesionala (pe scurt):
-24 de ani experienta in business, 16 ani experienta antreprenoriat (practica nu teorie)
Experienta soft skills (pe scurt):
-10 ani experienta / pregatire in comunicare avansata (pregatire efectuata preponderent in afara tarii)
-Solution Focus – Peter Szabo (Elvetia), Brief Therapy, Group Therapy
-Non Violent Communication – Marshall Rosenberg (US), Comunicare empatica: 
-Cea mai extinsa experienta ca facilitator Empretec pentru Natiunile Unite (cateva zeci de workshop-uri sustinute)
-Peste 3000 ore puse in slujba educatiei pentru adulti 
Mai multe informatii, recomandari si endorsements gasiti pe profilul meu de linkedin: http://www.linkedin.com/in/sorinmatei

Despre Elena Marineci
Experienta profesionala (pe scurt)
-8 ani experienta in business, 3 ani experienta de antreprenoriat (dintre care 1,5 la nivel international, activitatea companiei extinzandu-se la nivel european)
-experienta de peste 8 ani in training (trainer certificat – Situational Self Leadership & Everything DiSC)
-coaching (Coaching Fundamentals & Supervizare @Metasysteme Coaching – Alain Cardon)
-speaker @TEDx Youth (for people under 30)
-nominalizata in campania Avon – 250 de femei pentru schimbare
-peste 3500 de ore puse in slujba educatiei pentru adulti (de la directori generali pana la front line managers).

Despre Alexandra Roxana Popa
Experienta profesionala (pe scurt)
-9 ani experienta in business si antreprenoriat, in diverse business-uri ca owner partener sau consultant
-9 ani de experienta in vanzari catre lanturi de supermarket-uri cu cresteri are cifrei de afaceri in fiecare an cu pana la 50%
-7 ani experienta in importuri si achizitii
-3 ani de experienta in comert online
-coorganizator evenimente business printre care Global Economic Governance after the Great Recession – A view from the US’ cu Robert Wescott, Phd, fost consilier la Casa Alba
-adepta a educatiei continue si a dezvoltarii individuale pe toate planurile urmand diverse cursuri de comunicare, management, economie si dezvoltare personala in Romania si strainatate.

Unii se vor intreba de ce sa plateasca atata pe acest program. Pentru ca este responsabilitatea facilitatorilor sa selecteze participantii (va fi si un interviu pe care trebuie sa-l sustineti ca sa fiti admisi) in asa fel incat valoarea pe care ei o aduc in workshop sa fie ridicata (minimum 70% din cunostintele acumulate in workshop provin de la participanti si din ce scoatem la suprafata din ei ). Astfel, 5 ani de experienta de business (orice gen de business chiar si cel fara facturi), un networking de calitate (nu doar sa cunoasteti multe persoane, ci persoane influente, care sa va cunoasca si ele pe voi si care nu in ultimul rand, sa va aprecieze), acces la resurse ce ulterior pot fi folosite pentru dezvoltarea de noi bussiness-uri.

Interviu despre Empretec, interviu luat de wall-street.ro la mijlocul lunii Noiembrie 2013 (informatii suplimentare): http://www.youtube.com/watch?v=y34gM1N9e-I

De ce sa participati la acest workshop si sa nu mergeti la altul: pentru ca simplu, sustin acest workshop de 10 ani si a ajuns la precizia unei operatii cu laser. 

Cu drag

Sorin Matei (sorin.matei@1der.biz)

Organizers

Visited 829 times, 1 Visit today

Related Event

Practic, dupa aceasta simulare de vorbit in public, vei obtine: O strategie pentru construirea unei prezentari sau a unui discurs; Instrumente pentru a formula un mesaj catre publicul tinta; Tehnici concrete pentru realizarea unei prezentari de impact; Metode de stapanire a emotiilor si a stresului; Parghii pentru a transmite un mesaj… Read more…

July 23, 2015

15:00 To 21:00

Global Village este un eveniment organizat de AIESEC Cluj-Napoca, menit să promoveze multiculturalismul şi înlăturarea oricăror stereotipuri. Haide împreună cu noi, să petrecem o dupămasă plină de activităţi şi să cunoaştem mai mult din ceea ce au de oferit 70 de studenţi din 26 de ţări şi culturi diferite. Împreună… Read more…

April 10, 2016

15:00 To 15:00

Academia ARRP va invita la un nou eveniment ! De aceasta data, vom vorbi despre lideri si leadership. De fapt, ce sunt liderii si ce este leadershipul ? Cu totii avem in noi calitati care ar putea sa ne dea sperante la statutul de lider. Cu toate acestea, nu stim…

Curs: PCM. Abordarea strategica a proiectelor europene in perioada 2014-2020   Esti implicat in derularea proiectelor europene sau vrei sa devii expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene? Participa la cursul acreditat A.N.C „PROJECT CYCLE MANAGEMENT. ABORDAREA STRATEGICA A PROIECTELOR EUROPENE IN PERIOADA 2014 – 2020” in luna aprilie… Read more…

Seminar aproape gratuit de dezvoltare personala:afla cum poti sa ai succes in viata si in acelasi timp sa ajuti! Seminarul abordeaza urmatoarea tema: „7 Pasi pentru a avea succes in viata”. Traim in cele mai provocatoare vremuri atat pentru afaceri cat si pentru viata personala. Cu totii ne dorim sa… Read more…