Elite Networking Club – Evenimentul dedicat antreprenoriatului de succes din România

July 23, 2015

July 23, 2015

09:00 To 12:00

Bucuresti

http://www.elitewomen.org/elite-networking-club

are you going to attend Elite Networking Club - Evenimentul dedicat antreprenoriatului de succes din România?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Joi, 23 iulie, ora 9:00, la Camera de Comerţ România-Turcia (Str. Austrului, nr. 58), are loc cea de-a doua ediţie Elite Networking Club, un eveniment menit să încurajeze antreprenoarele din România să interacţioneze şi să încheie parteneriate propice pentru dezvoltarea afacerii lor. Evenimentul este organizat de Elite Business Women, un proiect fondat de Bianca Tudor, din ideea de a îmbina voluntariatul şi şansa de a “dărui” cu libertatea de a construi frumos un business. Înscrierile se fac pe site-ul oficial elitewomen[.]org.

Elite Networking Club este organizat în fiecare lună şi are scopul de a perfecţiona calităţile femeii de business din România. Participantele vor putea vorbi cu Lorelei Nassar, antreprenor şi owner 24/7 Dental Clinic, care are o experienţă de 20 de ani în domeniul medical dentar. Viziunea lui Lorelei Nassar a fost aceea de a crea o clinică stomatologică care să corespundă tuturor cerinţelor pacienţilor, începând cu tratamentele de rutină, intervenţii chirurgicale şi până la serviciile de urgenţă. Aşa a luat viaţă Clinica 24/7 Dental, unde dr. Nassar garantează profesionalismul şi calitatea serviciilor oferite, fiind unul dintre cei mai recunoscuţi chirurgi BMF ai momentului, atât în România, cât şi în Israel.

Într-un spaţiu care încurajează schimbul de experienţe şi dezvoltarea ideilor de business, Violeta Moisa, fondator al Academiei de Feminitate, cu o experienţă de peste 16 ani în marketing şi comunicare, va fi şi ea prezentă la eveniment pentru a le împărtăşi participantelor secretele sale învăţate în urma parcurgerii Şcolii de Coaching pentru Relaţii, avându-l mentor pe unul dintre cei mai buni traineri din Statele Unite ale Americii.

„Stiu acum ca singura cale de implinire este increderea in propria persoana, manifestarea feminitatii si cunoasterea echilibrului dintre energia masculina si energia feminina. Totul se poate schimba in viata noastra daca vom intelege acest secret. Si despre asta vom vorbi la ELITE Networking Club.” povesteşte Violeta Moisa.

Prin intermediul reţelei create de Elite Business Women antreprenoarele învaţă cum să îşi dezvolte afacerea, axându-se pe profitabilitate şi performanţă. De aceea, Costin Oane, co-founder BroHouse, va prezenta în cadrul evenimentului o serie de practici e branding culese în 6 ani de activitate cu foarte mulţi antreprenori.

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre modelul de business care le-a adus succesul. Poveștile lor se găsesc atât pe site-ul elitewomen.org, cât și în Catalogul de Business, deocamdată doar în variantă digitală. Proiectele de antreprenoriat promovate au în spate povești frumoase și valori autentice, care pot aduce o anumită schimbare în domeniul în care se regăsește business-ul.

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări. Inițiativa s-a conturat în momentul lansării Female Leadership Organization în parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud).

Detalii și înscrieri: http://www.elitewomen.org/elite-networking-club/

Organizers

Visited 1560 times, 2 Visits today

Related Event

November 21, 2014

08:00 To 17:00

http://ateliere.rbls.ro/particip/

September 23, 2014

13:00 To 18:00

Cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de şase luni?Dacă eşti agent de vânzări sau director de vânzări, dacă eşti proprietarul unui IMM şi eşti implicat în vânzări, în acest e-mail îţi voi arăta cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de 6 luni. Nu este vorba de… Read more…

Startup Europe Week has been created to include all the european regions in a startup focused program. Many global initiatives have been created to celebrate entrepreneurship. Typically, such events follow the Silicon Valley format (keynote motivational speeches, networking sessions etc). But Europe is different and requires something more when it… Read more…

July 23, 2014

17:15 To 19:40

“RECRUTAREA IN HR!” AFTERWORK EVENTS– TIMISOARA, 24 IULIE 2014 – Vom vorbi despre: RECRUTARE in H.R. Intalnirea va avea loc la Hotel Iosefin Residence. Adresa: Piata Alexandru Mocioni nr. 8, Timisoara. Orar intalnire: 18:15 – 20:40 Persoanele interesate de participare la evenimentul sus mentionat sunt rugate sa confirme si sa…

July 22, 2016

08:00 To 18:00

Vino alături de noi pe 23 iulie 2016, în Iași, pentru un Curs intensiv de CONTENT MARKETING pentru începători.  Mediul online este unul extrem de dinamic, în fiecare an fiind create sute de siteuri noi, în cele mai variate nișe. Provocarea nu mai este să-ți „faci un site”, ci să… Read more…