EFT în Relaţia de Cuplu – conferinţă GRATUITĂ

October 23, 2014

October 23, 2014

18:00 To 21:00

Transylvania College Baisoara 2A, 400445 Cluj-Napoca

are you going to attend EFT în Relaţia de Cuplu - conferinţă GRATUITĂ?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Îţi doreşti ca relaţia ta de cuplu să fie mai armonioasă şi împlinitoare?
Ai fost rănit în relaţiile de cuplu anterioare?
Te regăseşti făcând aceleaşi greşeli în relaţia de cuplu?
Sau nu ai o relaţie de cuplu dar îţi doreşti una?

Dacă răspunsul la una din aceste întrebări este “DA”, această conferinţă este pentru tine!

Pentru înscrieri click aici: http://goo.gl/epsNDk

Ştiai că noi alegem cum să se comporte partenerul nostru cu noi?
În cazul în care într-o relaţie suntem dezamăgiţi, umiliţi, abuzaţi, înşelati sau chiar părăsiţi, înseamnă că noi i-am „rugat” să o facă!

Dacă ai trăit emoţii negative într-o relaţie, ştiai că tu ai ales special acea persoană care poate să îţi îndeplinească acele nevoi emoţionale negative?
Orice ţi s-a întâmplat în relaţiile de cuplu, tu ai ales să se întâmple acele lucruri chiar înainte să cunoşti respectiva persoană.

La prima vedere pare şocant, însă este cât se poate de adevărat. Acest proces se întâmplă la nivel subconştient şi se va repeta din nou şi din nou, în fiecare relaţie până la finalul vieţii dacă nu schimbăm ceva.

Dacă vrei să afli mai multe despre mecanismele emoţionale subconştiente care guvernează relaţiile de cuplu si cum le poti modifica, te invităm la conferinţa gratuită „EFT în Relaţia de Cuplu” din data de 23.10.2014 între orele 18:00 – 21:00 la International Ballroom.

Pe lângă identificarea acestor mecanisme îţi vom arăta cum poţi să îţi remodelezi întreaga viaţă relaţională exact aşa cum îţi doreşti tu, cu ajutorul Tehnicilor de Eliberare Emoţională – EFT

Ce vei obţine la final:

• O tehnică cu ajutorul căreia poţi să îţi vindeci relaţiile anterioare şi rănile create acolo
• O să știi cu precizie cum ți-ai ”atras” singur problemele relaționale cu care te confrunți
• Vei ştii cum să atragi în viaţa ta o relaţie aşa cum îţi doreşti
• O să știi cum să îți dai seama de şabloanele tale relaţionale subconștiente care te conduc zi de zi, minut de minut
• O să înțelegi de ce se comportă celălalt cu tine, așa cum se comportă

Ce vei pierde dacă nu vii la această conferinţă:

• Vei repeta aceleaşi greşeli din nou şi din nou
• Vei retrăi aceleaşi emoţii negative pe care le-ai trăit în celelalte relaţii sau pe care le trăieşti acum
• ”Rețetele” tale relaționale vor continua să existe și să te conducă de la nivel subconștient
• Vei trăi în continuare cu tiparele învățate din societate despre ce înseamnă și cum funcționează o relatie
• Poți ajunge la o famile așa cum este văzută și promovată ea în societate (cum este varianta ”Al Bundy”, o imagine exagerată, dar acceptată de mulţi despre familie, căsnicie şi relaţiile părinţi – copii)

Vrem să te învăţăm cum să descoperi ce înseamnă relaţia fericită PENTRU TINE şi cum poţi TU să o faci mai împlinită.

Diferenţa cu care venim este că vrem să îţi prezentăm nişte principii cu ajutorul cărora să descoperi singur ceea ce te mulţumeşte şi nu îţi vom da reţete sau paşi despre cum să ajungi la relaţia ta ideală.

Te învăţăm cum să îţi descoperi reţeta perfectă UNICĂ pentru tine!

Ce este EFT?

Tehnicile de eliberare emoţională (Emotional Freedom Techniques sau EFT) s-au născut din acupunctură şi presopunctură, adaptând aceste tehnici vechi de vindecare pentru omul modern.

Ele folosesc degetele proprii în loc de ace sau degetele unui terapeut şi prin dinamizarea uşoară a unor puncte de pe corp eliberează stresurile şi tensiunile emoţionale acumulate la nivelul meridianelor energetice folosite în acupunctură.

EFT este folosit cu succes atât în vindecarea afecţiunior fizice, cât şi în eliminarea fricilor, stresurilor, crezurilor negative, traumelor, a tot ceea ce ne blochează în a lua o decizie liberă de constrângerile unui trecut sau unui prezent “traumatizant”.

Un scurt clip despre EFT aici: https://www.youtube.com/watch?v=VFKVVP8KXd4 

De la cine vei invata?

Zoltan Veres este emoţionalist, trainer şi coach, specializat în dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale. De mai bine de zece ani s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoţiilor, susţinând training-uri, seminarii şi workshop-uri, şedinţe de coaching, care se bazează pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale.

De asemenea, Zoltan este certificat şi acreditat international de 6 SECONDS în Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale (6 Seconds este cea mai mare organizaţie internaţională din lume axată exclusiv pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale, mai multe detalii aici: http://www.6seconds.org/)

Firma din care face parte ajută companiile să îşi crească performanţa şi productivitatea prin creşterea Inteligenţei Emoţionale a angajaţilor. Fac asta prin team coaching, coaching one on one, training-uri şi workshop-uri în domeniul dezvoltării Inteligenţei Emoţionale.

Detalii organizatorice:

Data: 23.10.2014
Ora: 18:00-21:00
Locatie: Transylvania College, str. Băişoara nr. 2, Sala International Ballroom
Inscrieri: http://goo.gl/epsNDk
Deadline înscrieri : 20.10.2014

Pentru informaţii suplimentare:
Mihaela Bara
0754-612027

Organizers

Visited 732 times, 1 Visit today

Related Event

November 13, 2015

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care vă plasează în procentul de 2% al populaţiei. Detalii pentru inscriere la:… Read more…

March 25, 2015 To March 28, 2015

“Unleash the Power Within” este una din cele mai importante conferințe din lume si aduce anual în Londra până la 7000 de participanți pentru 3 zile și jumătate. http://www.upwlondon.co.uk/ http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Robbins Alătura-te delegației de peste 50 de români ce vor merge la conferința fenomen ținută de Anthony Robbins. Acesta este al… Read more…

Vino alaturi de CODECS pe 15 septembrie la Workshopul Gratuit – Lectii de Project Management sustinut de Marian Oprea. Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala. Totalizand un numar de aproximativ 530.000 profesionisti certificati in…

Workshop-ul de cunoaștere experimentală care va avea loc pe 29 martie, la Iași, vă invită să accesați o experiență inedită și să priviți cele mai importante momente din viața personală din perspective diferite cu scopul de a anula tiparele de gândire existente și se a găsi noi oportunități de dezvoltare… Read more…

April 11, 2014 To April 12, 2014

Sunteți interesat să aprofundați domeniul diplomatic prin interacţiunea cu un diplomat de carieră? Vreţi să cunoaşteţi mai multe despre afacerile externe? Vă doriți să aflați mai multe despre negocieri și despre cum puteți să aveți rezultate mai bune într-o dispută? Aţi auzit despre metode şi tehnici de negociere, dar nu… Read more…