EDUCATION DAYS

March 22, 2014

March 23, 2014

10:00 To 17:25

Cluj

http://educationdays.ro/

are you going to attend EDUCATION DAYS?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

De-a lungul timpului mari intelectuali ai lumii noastre au incercat sa caute definitia potrivita pentru educatie; au incercat sa gasesca cuvintele potrivite prin care sa ne demonstreze importanta majora pe care aceasta o are in vietile noastre.

Noi insa viata am invatat ca in cuvinte putine sa spunem lucruri multe, astfel suntem in asentimentul marelui autor Confucius care spune ca “Natura ne aseamana dar educatia ne deosebeste”.

Dragii nostri, traim timpuri in care cu tristete poate trebuie sa recunoastem ca valoarea si cultura pierd mult teren in vietile noastre. In top sunt insa incultura, nepasarea si neimplicarea. Nu dramatizam, nu, stim cu certitudine ca avem o tara exterm de valoroasa prin insisi oamenii care o locuiesc, insa vedeti voi? Acesti oameni trebuie descoperiti, trebuie scosi la lumina soarelui,  sa ne incalzeasca sufletele cu priceperea lor.Sunt acei oameni pe care daca i-am cunoaste fiecare din noi in parte, am afirma cu certitudine ca da, viata este valoroasa. Faceti voi primul pas in a-i cunoaste…fericirea vine si ea mai apoi!

Educatia  reprezinta scopul existentei noastre si afirmam cu tarie ca fiecare din noi ar trebui sa continue procesul invatarii pe tot parcursul vietii.Intr-un fel sau altul deja facem asta, invatam atat timp cat traim, asimilam noi si noi informatii, diferenta consta doar ca invatarea trebuie sa fie egala cu actiunea. Drept urmare, cred eu, este nevoie ca orice informatie nou aflata sa fie pusa si in practica pentru a fi pe deplin inteleasa.

Ceea ce vom face la ”Education days” la Brasov si Cluj este sa aducem informatia mai aproape de om, de cel care are nevoie de ea. Vom face cunoscute metode si tehnici care se aplica in intreaga lume pentru a realiza un proces educational de succes. Modele sunt multe precum si alternative, important este sa le cunoastem pe toate, alegand in cele din urma, metoda potrivita pentru noi. Asa cum déjà se stie, fiecare este diferit si este perfect normal ca o metoda care functioneaza si aduce rezultate cu mine sa nu fie la fel si pentru altii. In fond, unicitatea este cea care ne face speciali.

Vom alege sa fie prezenti la “Education days” oameni  valorosi, care sa inspire prin insasi structura lor, conceputul de “educatie”.
La Education days vor fi oameni care ne vor povesti din experienta si ne vor insufla si noua dorinta cunoasterii, dorinta de a descoperi noi cai de urmat in viata. Curiozitatea da, este importanta. Spun asta pentru ca intotdeaua curiozitatea va conduce la actiune, in fond si la rezultat.

Am optat ca acest proiect “Education days” sa puna o mare valoarea si pe partea practica a lucrurilor, prin urmare pregatim pe langa un targ educational de unde se poate culege informatia si o latura practica a proiectului, o latura de validare a metodelor si alternativelor, pentru a intelege fiecare om in parte ce presupune acel proiect educational care vine in intampinarea lui si care ii continua procesul invatarii. Pentru a-l forma ca om si a-i asigura o serie de aptitudini si capacitati necesare pentru o viata implinita.

Daca te intrebi de ce credem noi ca este necesar un astfel de proiect, iti raspundem argumentant ca utilitatea lui se fixeaza pe termen lung, prin prisma “noul-ui” care il aduce,al informatiei care in timp conduce spre rezultat,  insa lipsa lui poate contribui la asumarea unor decizii neclare si neconcordante prin prisma lipsei informatiei.

Incheiem cu un sfat intelept care ne spune ca educatia este ca aurul, va avea mereu valoare si pret oriunde, drept urmare, asigura-ti o educatie pentru viata, in diversele sale sectoare, care sa iti aduca implinire si succes -o educatie care sa iti serveasca in orice cotitura a vietii tale, care mereu sa te scoata din impas, o educatie aleasa, pentru ca vezi tu, educatia este si va fi mereu la moda!

Organizers

http://educationdays.ro/

Event Information

contact@educationdays.ro

Visited 517 times, 2 Visits today

Related Event

July 30, 2016 To August 6, 2016

Agenda Taberei:Ziua 1 – Introducere Povestea BootCamp, principiile taberei, prezentarea trainerilor şi a echipei de asistenţi, exerciţii de cunoaştere (vei învăţa cum să reţii toate numele participanţilor din prima seară). Ziua 2 – Percepţie şi realitate Percepţia şi atenţia sunt punctele de plecare în cunoaşterea de sine. Vei afla despre… Read more…

Hai la o plimbare!Ești nou în Cluj-Napoca și vrei să te familiarizezi cu orașul? Cunoști deja Clujul, dar vrei să îți extinzi grupul de prieteni clujeni?  Alătură-te grupului Redescopera frumusetea Clujului duminica aceasta pentru o plimbare prin Cartierul Zorilor. Printre străzile pe care le vom vizita se numără Bisericii Ortodoxe, Ceahlău, Cireșilor… Read more…

Sibiu – 17 iunie, Cluj – 18 iunie, Timisoara – 19 iunie, Iasi – 24 iunie, Bacau – 25 iunie, Bucuresti – 26 iunie, Constanta – 1 iulie, Brasov – 3 iulie Fiecare dintre noi am venit pe această lume atât cu daruri și talente unice, cât și cu vulnerabilități,…

Este cunoscută expresia “Minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Într-un spectru mai larg, deducem că “vindecarea” sufletului ne ajută să avem gânduri pozitive și deci, ne ajutăm corpul să rămână sănătos. În cadrul seminarului Suflet vindecat, Corp vindecat! ne îndreptăm atenția spre convingerile sufletești care ne împiedică vindecarea sau ne generează boala.… Read more…

Intrare Libera – Locuri limitate de capacitatea salii!!!!Rezervari si inscrieri la ; 0731.371.206 Vom discuta despre : CE ESTE VINDECAREA? CUM NE PUTEM VINDECA? PUTEM VINDECA ORICE? TERAPII COMPLEMENTARE VS. MEDICINA ALOPATA METODE SIMPLE, LA PURTATOR, DE VINDECARE (ATINGERE, RESPIRATIE) Atingerea este una dintre expresiile reconectării cu sursa întregii creaţii.… Read more…