EDUCATION DAYS

March 22, 2014

March 23, 2014

10:00 To 23:37

Cluj

http://educationdays.ro/

are you going to attend EDUCATION DAYS?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

De-a lungul timpului mari intelectuali ai lumii noastre au incercat sa caute definitia potrivita pentru educatie; au incercat sa gasesca cuvintele potrivite prin care sa ne demonstreze importanta majora pe care aceasta o are in vietile noastre.

Noi insa viata am invatat ca in cuvinte putine sa spunem lucruri multe, astfel suntem in asentimentul marelui autor Confucius care spune ca “Natura ne aseamana dar educatia ne deosebeste”.

Dragii nostri, traim timpuri in care cu tristete poate trebuie sa recunoastem ca valoarea si cultura pierd mult teren in vietile noastre. In top sunt insa incultura, nepasarea si neimplicarea. Nu dramatizam, nu, stim cu certitudine ca avem o tara exterm de valoroasa prin insisi oamenii care o locuiesc, insa vedeti voi? Acesti oameni trebuie descoperiti, trebuie scosi la lumina soarelui,  sa ne incalzeasca sufletele cu priceperea lor.Sunt acei oameni pe care daca i-am cunoaste fiecare din noi in parte, am afirma cu certitudine ca da, viata este valoroasa. Faceti voi primul pas in a-i cunoaste…fericirea vine si ea mai apoi!

Educatia  reprezinta scopul existentei noastre si afirmam cu tarie ca fiecare din noi ar trebui sa continue procesul invatarii pe tot parcursul vietii.Intr-un fel sau altul deja facem asta, invatam atat timp cat traim, asimilam noi si noi informatii, diferenta consta doar ca invatarea trebuie sa fie egala cu actiunea. Drept urmare, cred eu, este nevoie ca orice informatie nou aflata sa fie pusa si in practica pentru a fi pe deplin inteleasa.

Ceea ce vom face la ”Education days” la Brasov si Cluj este sa aducem informatia mai aproape de om, de cel care are nevoie de ea. Vom face cunoscute metode si tehnici care se aplica in intreaga lume pentru a realiza un proces educational de succes. Modele sunt multe precum si alternative, important este sa le cunoastem pe toate, alegand in cele din urma, metoda potrivita pentru noi. Asa cum déjà se stie, fiecare este diferit si este perfect normal ca o metoda care functioneaza si aduce rezultate cu mine sa nu fie la fel si pentru altii. In fond, unicitatea este cea care ne face speciali.

Vom alege sa fie prezenti la “Education days” oameni  valorosi, care sa inspire prin insasi structura lor, conceputul de “educatie”.
La Education days vor fi oameni care ne vor povesti din experienta si ne vor insufla si noua dorinta cunoasterii, dorinta de a descoperi noi cai de urmat in viata. Curiozitatea da, este importanta. Spun asta pentru ca intotdeaua curiozitatea va conduce la actiune, in fond si la rezultat.

Am optat ca acest proiect “Education days” sa puna o mare valoarea si pe partea practica a lucrurilor, prin urmare pregatim pe langa un targ educational de unde se poate culege informatia si o latura practica a proiectului, o latura de validare a metodelor si alternativelor, pentru a intelege fiecare om in parte ce presupune acel proiect educational care vine in intampinarea lui si care ii continua procesul invatarii. Pentru a-l forma ca om si a-i asigura o serie de aptitudini si capacitati necesare pentru o viata implinita.

Daca te intrebi de ce credem noi ca este necesar un astfel de proiect, iti raspundem argumentant ca utilitatea lui se fixeaza pe termen lung, prin prisma “noul-ui” care il aduce,al informatiei care in timp conduce spre rezultat,  insa lipsa lui poate contribui la asumarea unor decizii neclare si neconcordante prin prisma lipsei informatiei.

Incheiem cu un sfat intelept care ne spune ca educatia este ca aurul, va avea mereu valoare si pret oriunde, drept urmare, asigura-ti o educatie pentru viata, in diversele sale sectoare, care sa iti aduca implinire si succes -o educatie care sa iti serveasca in orice cotitura a vietii tale, care mereu sa te scoata din impas, o educatie aleasa, pentru ca vezi tu, educatia este si va fi mereu la moda!

Organizers

http://educationdays.ro/

Event Information

contact@educationdays.ro

Visited 615 times, 1 Visit today

Related Event

Seminar aproape gratuit de dezvoltare personala:afla cum poti sa ai succes in viata si in acelasi timp sa ajuti! Seminarul abordeaza urmatoarea tema: „7 Pasi pentru a avea succes in viata”. Traim in cele mai provocatoare vremuri atat pentru afaceri cat si pentru viata personala. Cu totii ne dorim sa… Read more…

September 14, 2014 To September 19, 2014

BUSINESS SMART SCHOOL dă startul la „Business Design” luni, 15 septembrie 2014. Studenţi şi masteranzi din toată ţara au ocazia să participe la cea de-a 7-a ediţie a proiectului cu tradiţie BUSINESS SMART SCHOOL, în Cluj-Napoca. Organizaţia Studenţilor Economişti Cluj-Napoca, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea… Read more…

Cursul va ajuta in toate domeniile vietii. Ajungeti sa va cunoasteti pe voi insiva, sa va dati seama de ce ganditi si va manifestati intr-un anumit fel, de ce luati anumite decizii, de ce nu reusiti sa fiti altfel etc. Dupa ce reusiti sa va cunoasteti pe voi insiva veti… Read more…

Practic, dupa aceasta simulare de vorbit in public, vei obtine: O strategie pentru construirea unei prezentari sau a unui discurs; Instrumente pentru a formula un mesaj catre publicul tinta; Tehnici concrete pentru realizarea unei prezentari de impact; Metode de stapanire a emotiilor si a stresului; Parghii pentru a transmite un mesaj important;… Read more…

Clujenii sunt invitați să participe la cel mai mare dialog public din istoria orașului, care are ca subiect chiar viitorul comunității locale. În 16 iunie, de la ora 19:30, vă invităm în Piața Unirii să discutăm despre temele care contează pentru voi atunci când vine vorba despre viitorul Clujului. World… Read more…