Education Days

March 21, 2015

March 22, 2015

09:00 To 18:00

Cluj Napoca

are you going to attend Education Days?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Suntem bucurosi sa va anuntam o noua editie Education Days, primul eveniment dedicat dezvoltarii transformationale pe toate cele 4 planuri fundamentale (fizic, mental, emotional, spiritual) pentru Tine si Familia Ta.
Misiunea Education Days:
Educatie pentru o Viata Implinita prin UNICITATE, DEZVOLTARE, PROGRES!
Pregateste-te pentru momente de EDUCAŢIE PENTRU VIAŢA  alături de noi si  specialistii prezenti la eveniment pentru Tine si Familia Ta!
Education Days iti aduce mijloace si metode pentru un stil de viata mai bun, pentru tine si copiii tăi prin conferinte si workshopuri organizate pe urmatoarele 4 inteligente fundamentale: inteligenta fizica, inteligenta mentala, inteligenta emotionala si inteligenta… spirituala.
Ne dorim să-ti deschizi inima si mintea astfel incat, să aplici ce ti se potriveste din ceea ce îţi ofera  specialistii şi, împreună să evoluam prin dezvoltare continua.
Pentru cine este Education Days?
Inainte de a afla raspunsul, te invit sa reflectezi la urmatoarele intrebari:
– Cat de bine te cunosti pe tine si potentialul tau? – Esti atent la fiecare stare pe care o ai, stii ce emotii scoate ea la suprafata si reusesti sa le gestionezi? – Cat de mult esti hotarat sa traiesti o viata implinita (personal, relational, financiar, social) asa cum meriti? – Daca esti parinte, vrei sa ii oferi copilului o educatie care sa-l ajute sa-si recunoasca,  exprime si sa-si gestioneze emotiile, gandurile si actiunile? -Daca esti parinte, vrei sa il hranesti pe copil nu doar cu o alimentatie sanatoasa ci si cu o educatie care sa-l pregateasca pentru viata ( pe plan personal, relational, financiar)? – Esti deschis pentru dezvoltare continua?
Daca aceste intrebari ti-au atras atentia, atunci Education Days este pentru tine.
Ofera-ti aceasta oportunitate de a-ti implini viata.
Evenimentul este dedicat tuturor celor care doresc sa-si creeze o viata implinita pe toate domeniile vietii, tuturor parintilor si viitorilor parinti.
Dorim sa iti aducem cat mai multa valoare pentru a te ajuta sa-ti implinesti viata din punct de vedere personal, familial, financiar, relational. Astfel pe parcursul celor doua zile  iata ce am pregatit pentru tine:
–  conferinte si workshop-uri practicepe cele 4 domenii amintite; – pentru ca Familia este una din valorile noastre, venim in sprijinul familiei tale, cu activitati pentru copii tai (7- 12 ani), pentru ca tu sa te poti bucura din plin de activitatile dedicate adultilor, precum si conferinte, workshop-uri dedicate parintilor sau viitorilor parinti; – specialisti pe diverse domenii ale vietii: dezvoltare personala, NLP, inteligenta emotionala, sanatate, fizica cuantica, parenting si multe altele, astfel incat sa te bucuri de o imagine de ansamblu pentru o viata implinita; – targ educational, de unde poti achizitiona carti, dvd-uri si produse de dezvoltare personala, emotionala, spirituala si parenting si activitati surpriza.
Iar daca esti interesat sa faci parte din Targul Educational cu stand de prezentare, contacteaza-ne si vom stabili impreuna detaliile participarii tale.
Lista detaliată a speakerilor va apărea în curând pe: http://educationdays.ro/
Investitia TA in dezvoltarea TA!
Doar o zi: 129 ron Early Booking: 179 ron – până în data de 13 Martie 2015 Preț Standard : 229 ron – până în data de 20 Martie 2015 Preț Student: 99 ron (pentru studenţii care nu au un job, în limita a 10 de locuri disponibile) *** GRATIS -pentru copiii intre 6-12 ani, ai caror parinti participa la eveniment 10% REDUCERE pentru Familie(sot+sotie).
Participa la eveniment și daca vei considera ca informatiile și metodele prezentate în cadrul evenimentului nu te ajuta, îti returnam banii integral.
Te așteptăm la EducationDays! Pentru orice alte informații contacteaza-ne pe: contact@educationdays.ro 0745 13 99 67 http://educationdays.ro/

Organizers

Visited 215 times, 1 Visit today

Related Event

În luna Octombrie, am invitat-o la întâlnirea Coaching Support Group Bucureşti pe Cristina Eremia. Cristina este leaderul echipei Coaching Support Group București și profesează ca psiholog, trainer și coach de peste 11 ani. Are experiență în resurse umane, dezvoltare organizațională și personală. Împreună vom aborda în cadrul întâlnirii de joi subiecte… Read more…

September 21, 2016 To September 22, 2016

08:00 To 16:00

Institutul de Studii Financiare organizează în București, în perioada 22-23 septembrie 2016, cursul ”Subscrierea în asigurările de viață”, trainer Laura Staiu. Programul se adresează persoanelor care doresc dezvoltarea unei cariere în domeniul underwritingului/evaluării riscului în asigurările de viață. Obiectivul cursului este de a înțelege scopul evaluării riscului în activitatea de asigurare, de… Read more…

April 2, 2015 To April 4, 2015

13:00 To 18:00

WEEKEND-UL ÎN CARE TRANSFORMI POVEȘTILE PERSONALE ÎN DISCURSURI INSPIRAȚIONALE ✓ Îți vei CONTROLA EFICIENT EMOȚIILE✓ Vei ORGANIZA și MEMORA RAPID un discurs✓ Vei stabili CONEXIUNI AUTENTICE cu publicul✓ Vei folosi FEEDBACK-UL primit pentru a-ți crește STIMA DE SINE✓ Îți vei descoperi și exprima AUTENTICITATEA prin mesajele POVEȘTILOR tale Detalii program:–… Read more…

Frica. Probabil cea mai mare tentaţie a iluziei. Identificarea completă cu forma şi raportarea totală la ceea ce este finit, împuterniceşte şi amplifică prezenţa fricii. Nu e vorba despre o anumită formă a fricii, ci despre frica în sine. Nu este vorba despre a elimina o anumită formă de teamă, ci despre a dizolva rădăcina fricii.  Eliberarea totală de frică se face prin transcenderea formei.… Read more…

Marți, 23 Iunie 2015, începând de la ora 19.00 te așteptăm la sala de antrenament pentru mușchiul vorbirii în public, la SPEAKERS CLUB Premier, care se va desfășura la HOTEL ROYAL (Strada Mircea Voda, Nr. 28, zona UNIRII). SPEAKERS CLUB este o comunitate dedicată dezvoltării abilității de a prezenta, în… Read more…