Editia a 8-a “Speakers’ Arena Cluj” / The 8th edition of “Speakers’ Arena Cluj”

May 16, 2015

May 16, 2015

11:00 To 11:01

FSPAC

are you going to attend Editia a 8-a "Speakers' Arena Cluj" / The 8th edition of "Speakers' Arena Cluj"?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

A opta editie din acest an a proiectului “Speakers’ Arena” Cluj, organizată de Asociatia Support 4 Youth Development, va avea loc sâmbătă, 16 mai, începând cu ora 11.00, în sala 101 a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. Traian Moșoiu, nr. 71).

Te invităm să iei parte de aceasta data la o ediție bilingvă Speakers’ Arena, cu discursuri susţinute atât în limba română, cât şi în limba engleză.

Scopul evenimentului este să ofere participanților șansa de a-și îmbunătăți abilitățile de a vorbi în public, exersând în fața unui grup de oameni (sau, mai bine zis, prieteni) care împărtășesc aceleași nevoi, provocări, motivații și dorințe. Este un grup de suport, în care speakerii, publicul şi organizatorii vor interactiona pentru a-şi dezvolta, împreună, competenţe de vorbit în public.

Pentru a te înscrie la Speakers’ Arena, te rugăm să completezi formularul de mai jos:
http://goo.gl/forms/O7J7wtJRiQ până cel târziu joi, 14 mai, ora 16.00 pentru speakeri si facilitatori, respectiv vineri, 15 mai, ora 16.00, pentru spectatori.

Te poți înscrie ca:

– facilitator: vii mai repede și ajuți la desfășurarea evenimentului;
– speaker: ții un discurs pe o temă aleasă de tine;
– spectator: asculți discursurile altora și dai feedback.

Te aşteptăm cu drag!

Mai multe detalii pe pagina de FB a evenimentului:

https://www.facebook.com/SpeakersArenaCJ
sau pe pagina asociatiei S4YD:
https://www.facebook.com/support4youth
Contact: 0728-860568
youth_development@ymail.com

**********************************************************

The 8th edition of the project “Speakers’ Arena Cluj” from this year, organized by Support 4 Youth Development Association, will take place Saturday, May 16, starting at 11:00, in room 101 of FSPAC of the College of Political, Administrative and Communication Sciences (str. Traian Moșoiu, nr. 71).

We are pleased to invite you to a new bilingual edition of Speakers’ Arena, where you will listen to speeches both in Romanian and English.

The aim of this event is to offer its participants a chance to improve their public speaking skills by practicing in front of a group of people (or friends, better said) who share the same needs, challenges, motivations and desires. It is a support group within which the speakers, the public and the organizers will interact in order to develop, together, public speaking competences.

To sign up for Speakers’ Arena, please fill in the following form –
http://goo.gl/forms/O7J7wtJRiQ until Thursday, May 14, 16:00, as a speaker or a facilitator, and until Friday, May 15, 16:00, as a spectator.

You can sign up:

– as a facilitator: you come a little earlier and contribute to the organization of the event;
– as a speaker: you hold a speech on a topic of your choice;
– as a spectator: you listen to the speeches and give feedback.

Looking forward to meeting you!

More details on the FB page of the project:
https://www.facebook.com/SpeakersArenaCJ
or the PF page of the S4YD Association:
https://www.facebook.com/support4youth
Contact: 0040-728-860568
youth_development@ymail.com

Organizers

Visited 302 times, 1 Visit today

Related Event

• Lucrezi in vanzari, antreprenoriat, consiliere profesionala, negociere, public speaking, networking, marketing, advertising sau coaching?• Ai deja o lista cu oamenii de business pe care ii admiri si ai dori sa afli macar o parte din secretele lor?• Vrei sa te simti in largul tau atunci cand ai de sustinut… Read more…

March 19, 2014

BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM!… Read more…

Refleqt te invită în data de 27 septembrie 2016 la Seara de Inteligenţă Emoţională cu Zoltan Veres pentru a afla mai multe despre ce înseamnă inteligenţa emoţională şi la ce te poate ajuta. Ce subiecte vom aborda-ce este inteligenţa emoţională şi la ce ajută -metode de dezvoltare a inteligenţei emoţionale-sesiune… Read more…

May 27, 2016 To May 28, 2016

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR), in parteneriat cu Top AgentⓇ organizeaza cursul Reprezentarea Imobiliara de la A la Zin perioada 28-29 mai 2016, la Bucuresti Agentii imobiliari de succes stiu cum sa isi gestioneze activitatea, ca pe o afacere. Isi stabilesc obiective, actioneaza in baza unui plan… Read more…

Cel mai longeviv şi mai îndrăgit târg de carte din Transilvania, evenimentul cu care Radio România a inaugurat Caravana GAUDEAMUS în anul 2000, a ajuns la ediţia cu numărul 16. Târgul se va desfăşura în intervalul 22 – 26 aprilie, în Piaţa Unirii.