Ediția #132: „Social Media (SEO,PPC, blogging)”, joi, 26 noiembrie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

November 26, 2015

November 26, 2015

18:30 To 05:51

Bucharest, Romania

are you going to attend Ediția #132: „Social Media (SEO,PPC, blogging)”, joi, 26 noiembrie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Te invităm să vii joi, pe 26 noiembrie 2015 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 132 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (vino mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată ».

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Vom discuta despre Social Media. Află mai multe despre cum o campanie de succes în Social Media combină elementele de SEO, PPC Marketing si blogging.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită joi, 26 noiembrie 2015, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: Joi, 26 noiembrie 2015.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »)

Nicholas Radoi – Chief Marketing Officer @eRanker

Nicholas Radoi este un tânăr antreprenor cu o pasiune pentru optimizarea motoarelor de căutare.

El este implicat în trei startup-uri de succes. Primul este eRanker, instrument care analizează website-uri şi generează rapoarte complexe de SEO, apoi GeoRanker, platforma care ajuta la monitorizarea campaniilor de SEO, descoperirea competitorilor care apar în rezultatele organice şi PPC şi descoperirea celor mai bune surse de citaţii şi GoRanker, franchiza de SEO al cărei scop este de a prelua mai bine de 30% din market share-ul internaţional al industriei de Local SEO.

Anabela Luca – Managing Director & Online Marketing Consultant/Trainer @adLemonade

Anabela Luca este antreprenor, consultant şi trainer de online marketing @adLemonade.com, agenţie de performance marketing de top. Pasionată de a susţine business-urile româneşti şi internaţionale în a cuceri online-ul, Anabela reprezintă un partener strategic pentru orice business care îşi doreşte să îşi crească accelerat vânzările şi numărul de clienţi de pe internet. În cei peste 6 ani de experienţă în online, a construit eficient campanii pe Google AdWords şi Facebook pentru peste 100 de companii, administrând bugete de peste 5 milioane de eur. Îi place să se implice în proiecte ambiţioase şi să contribuie activ la creşterea accelerată a acestora. Anabela consideră că un business online de succes începe cu un site bine structurat, continuă cu o strategie smart şi se împlineşte prin convertirea vizitatorilor în clienţi fericiţi.

 

2015---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

2015-Anabel--600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile; vezi detalii plată prin SMS »). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 luni (149 de RON + TVA,) sau 12 luni (249 de RON nominal + TVA sau 299 de RON nenominal + TVA).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, MReady, WebDigital,Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo,SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, Trafic.roTeCOMM, WebArmada.

Foto locație:
the hub

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Organizers

Visited 656 times, 2 Visits today

Related Event

Hi there! At our next meetup, Andrei will talk about Identity Design in the context of web and mobile apps. When thinking of business identity, we also think of the logo and brand of a business. The logo, we all know how one looks like. It is the mascot, the trademark, it… Read more…

Asociația Studenților în Drept organizează conferinţa „Dreptul proprietăţii intelectuale”  care va avea loc pe data de 29 aprilie, între orele 12.00-14.00, în sala Constantin Stoicescu a Palatului Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti. V-ați gândit vreodată care e valoarea juridică a lucrurilor de care vă loviți zi de zi? Opere literare,… Read more…

February 5, 2016 To February 6, 2016

Our goal with our UX Essential Training is to give you all the information and insights in a two days workshop so you can start your career as user experience practitioner right away. 50% theory and 50% practice, we’ve combined our knowledge and experience so we assure you get on… Read more…

September 26, 2014 To September 27, 2014

Salut! Te invit la workshop-ul interactiv de planificare de Marketing Online de la A la Z. În doar două zile vei învăța practic cum să realizezi și să implementezi un plan concis și clar de marketing Online – Negru pe alb. De ce să participi la workshop? Online – Negru… Read more…

June 8, 2016

07:00 To 16:00

A treia editie Pharma Marketing Conference vizeaza promovarea industriei pharma, dar si a serviciilor medicale. La eveniment vor participa specialisti din industrie care vor impartasi companiilor tactici, strategii, idei si solutii pentru a promova eficient produsele si serviciile lor. Participantii vor avea ocazia sa afle informatii esentiale si sa aiba… Read more…