Din UK în România: de ce are nevoie domeniul software de Agile, aflăm de la Allan Kelly

September 16, 2015

September 16, 2015

09:00 To 18:00

Hotel Athenee Palace Hilton*****Bucuresti

http://bucharest.agileday.ro/

0773 392 394

are you going to attend Din UK în România: de ce are nevoie domeniul software de Agile, aflăm de la Allan Kelly?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Allan Kelly, specializat în zona de business a dezvoltarii software, axat pe training-ul și consilierea companiilor în procesul de dezvoltare software Agile, vine pentru prima dată în România, în cadrul evenimentului Agile Day, pentru a susține masterclass-ul “Requirements, User Stories and Backlogs” pentru persoanele care doresc să devină experți în procesul de dezvoltare software Agile.

Allan Kelly este fondatorul companiei Software Strategy  din UK și consideră ca software este tehnologia pe care este cladit secolul XXI. Experiența sa de peste 25 ani a avut un cuvânt important de spus în dezvoltarea echipelor ( a ajutat nenumarate echipe să adopte  metode și practici Agile), iar în portofoliul său se află colaborari de-a lungul timpului cu Virgin Atlantic Airways, BBC, Thomson-Reuters, Merrill Lynch, lastminute.com (parte a Sabre Tavelocity), Fugro. Este membru al KCP (Kanban Coaching Professional), distincție oferită celor mai buni traineri în implementarea metodelor Kanban.

Agile este un proces de dezvoltare software, regăsit si sub numele de “familie de metodologii” în ingineria software. În acest domeniu, ideea de dezvoltare continuă (iterativa) este preponderentă în toate metodele agile. Acest proces promoveză dezvoltarea rapidă și eficientizarea proiectelor, principală măsură a progresului fiind considerat software-ul funcțional.

Allan Kelly, speaker la Agile Day, eveniment ce stă sub semnatura Libero Events, consideră că printre avantajele procesului de dezvoltare software Agile se află și cresterea investițiilor realizate în business, reducerea riscurilor aferente domeniului și mai presus de toate crearea opțiunilor.

Evenimentul este destinat dezvoltatorilor și Software Project Managerilor și acelor persoane din companiile de software care doresc să devină experți în procesul de dezvoltare software Agile.

Masterclass “Requirements, User Stories and Backlogs” – susținut de Allan Kelly, in 16-17 septembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucharest.

 

Allan Kelly va pune accentul prin tema aleasă pe faptul ca în dezvoltarea Agile, ca și în dezvoltarea tradițională a software-ului, munca începe cu cerințele clienților. În acest sens, în cadrul acestui masterclass se  va analiza cum echipele Agile  lucrează cu User Stories (scurte relatari de la Utilizatori) și backlogs (liste ale sarcinilor care urmează a fi efectuate în timpul sprintului), ca să le ghideze munca.
Informații despre speaker, masterclass și înscrieri pot fi obținute accesând site-ul evenimentului www.bucharest.agileday.ro sau www.agileday.ro

Agile Day se află la prima editie in Bucuresti. Potrivit organizatorilor, Agile Day dorește sa fie un proiect important în dezvoltarea comunitătii software și în promovarea software, dincolo de granițele țârii noastre.

 

Despre Libero Events

Libero Events este agenția de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul și încrederea în clienți ce devin parteneri și în parteneri ce devin prieteni în domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectură, software, sales și antreprenoriat.

 

Organizers

Bulevardul Dacia, no. 30, Mecano Office, 2nd Floor, RO

0364 110 371

http://liberoevents.com/

Event Information

nicoleta@liberoevents.ro

Visited 361 times, 1 Visit today

Related Event

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) vine în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de a dezvolta permanent relaţii de business newtorking, prin organizarea la sediul său, în data de 17 martie 2015, a evenimentului „Ziua Porţilor Deschise”.      Evenimentul va reuni la „kilometrul 0” al mediului de business… Read more…

February 16, 2014

JCI inseamna peste 200.000 de membri din 100 de tari, impartiti in 5.000 de organizatii locale, intre care exista o foarte buna comunicare si proiecte comune. Dorinta noastra este de a crea o retea globala de tineri cetateni activi: lideri, antreprenori si profesionisti. Daca ai auzit cel putin o data…

Compania de IT Life is Hard (LIH) va debuta pe AeRO, in data de 8 decembrie 2015. Cu aceasta ocazie, sedinta de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va fi deschisa oficial de reprezentantii Life is Hard si ai Goldring, Consultantul Autorizat care a asistat compania in procesul de…

September 24, 2014 To September 25, 2014

SEETEST 2014 este singura conferinţă din Europa de Sud-Est despre testarea şi managementul calităţii software-ului. În prima zi a evenimentului, participanţii vor avea ocazia să vadă tutoriale susţinute de experţi recunoscuţi din industrie, care vor aborda subiecte precum principiile testării agile, excelenţa centrelor de testare, abilităţi soft pentru testeri, TMMi,… Read more…

Aflata deja la a IV-a editie, prin Conferinta Masini si Utilaje pentru Constructii, dorim sa oferim solutii la o problema generala existenta pe piata constructiilor din prezent, cu scopul de a optimiza si eficientiza procesul de achizitie/vanzare de utilaje pentru constructii, cu ajutorul unor solutii inteligente. Conferintele Masini si Utilaje… Read more…