Din UK în România: de ce are nevoie domeniul software de Agile, aflăm de la Allan Kelly

September 16, 2015

September 16, 2015

09:00 To 18:00

Hotel Athenee Palace Hilton*****Bucuresti

http://bucharest.agileday.ro/

0773 392 394

are you going to attend Din UK în România: de ce are nevoie domeniul software de Agile, aflăm de la Allan Kelly?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Allan Kelly, specializat în zona de business a dezvoltarii software, axat pe training-ul și consilierea companiilor în procesul de dezvoltare software Agile, vine pentru prima dată în România, în cadrul evenimentului Agile Day, pentru a susține masterclass-ul “Requirements, User Stories and Backlogs” pentru persoanele care doresc să devină experți în procesul de dezvoltare software Agile.

Allan Kelly este fondatorul companiei Software Strategy  din UK și consideră ca software este tehnologia pe care este cladit secolul XXI. Experiența sa de peste 25 ani a avut un cuvânt important de spus în dezvoltarea echipelor ( a ajutat nenumarate echipe să adopte  metode și practici Agile), iar în portofoliul său se află colaborari de-a lungul timpului cu Virgin Atlantic Airways, BBC, Thomson-Reuters, Merrill Lynch, lastminute.com (parte a Sabre Tavelocity), Fugro. Este membru al KCP (Kanban Coaching Professional), distincție oferită celor mai buni traineri în implementarea metodelor Kanban.

Agile este un proces de dezvoltare software, regăsit si sub numele de “familie de metodologii” în ingineria software. În acest domeniu, ideea de dezvoltare continuă (iterativa) este preponderentă în toate metodele agile. Acest proces promoveză dezvoltarea rapidă și eficientizarea proiectelor, principală măsură a progresului fiind considerat software-ul funcțional.

Allan Kelly, speaker la Agile Day, eveniment ce stă sub semnatura Libero Events, consideră că printre avantajele procesului de dezvoltare software Agile se află și cresterea investițiilor realizate în business, reducerea riscurilor aferente domeniului și mai presus de toate crearea opțiunilor.

Evenimentul este destinat dezvoltatorilor și Software Project Managerilor și acelor persoane din companiile de software care doresc să devină experți în procesul de dezvoltare software Agile.

Masterclass “Requirements, User Stories and Backlogs” – susținut de Allan Kelly, in 16-17 septembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucharest.

 

Allan Kelly va pune accentul prin tema aleasă pe faptul ca în dezvoltarea Agile, ca și în dezvoltarea tradițională a software-ului, munca începe cu cerințele clienților. În acest sens, în cadrul acestui masterclass se  va analiza cum echipele Agile  lucrează cu User Stories (scurte relatari de la Utilizatori) și backlogs (liste ale sarcinilor care urmează a fi efectuate în timpul sprintului), ca să le ghideze munca.
Informații despre speaker, masterclass și înscrieri pot fi obținute accesând site-ul evenimentului www.bucharest.agileday.ro sau www.agileday.ro

Agile Day se află la prima editie in Bucuresti. Potrivit organizatorilor, Agile Day dorește sa fie un proiect important în dezvoltarea comunitătii software și în promovarea software, dincolo de granițele țârii noastre.

 

Despre Libero Events

Libero Events este agenția de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul și încrederea în clienți ce devin parteneri și în parteneri ce devin prieteni în domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectură, software, sales și antreprenoriat.

 

Organizers

Bulevardul Dacia, no. 30, Mecano Office, 2nd Floor, RO

0364 110 371

http://liberoevents.com/

Event Information

nicoleta@liberoevents.ro

Visited 114 times, 1 Visit today

Related Event

June 9, 2015

On Wednesday, June 10th, we’re happy to host our friends from Mozaic Works as they celebrate the end of the first season of Agile Talks. It was a great first season with interesting speakers, cool presentations, and interactive open space sessions that concludes with talks on the node.js ecosystem and… Read more…

September 17, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti

September 10, 2014

Joi, 11 Septembrie 2014 incepand cu ora 9:30 te asteptam impreuna cu un prieten sau partener de afaceri la sezonul 2 editia 1 a Open Connect Sibiu. Evenimentul se desfasoara la cafeneaua Mojo din Sibiu.Programul va fi următorul: 09:30-10:00 – sosirea participantilor10:00-10:30 – ice-breaking (fiecare persoană se prezintă)10:30-11:00 – prezentari…

September 13, 2016

18:00 To 21:30

We are looking forward seeing you at our next NRCC Dutch Networking Drink organized in Bucharest, on 14th of September, at Novotel Bucharest City Centre.   You go back to work, we offer you a drink, fun and lots of networking opportunities! Meet new people, make new business connections, share ideas… Read more…

December 7, 2015 To December 8, 2015

Te-ai gândit cel puțin o dată să devii antreprenor? Ai idei bune și nu știi de unde să începi? Te așteptăm pe 8 și 9 decembrie, începând cu orele 17:30, să afli poveștile inspiraționale ale unor oameni, cu adevărat, de succes: • marți, 8 decembrie→ Andrei și Ionuț de la… Read more…