DIGITAL MARKETING

June 11, 2016

June 11, 2016

09:30 To 15:00

Bucuresti, Calea Victoriei nr 166

https://brandtrainers.ro/workshops/digital-marketing/

0729 182 940

are you going to attend DIGITAL MARKETING?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Promoveaza-ti afacerea on-line

Pentru referinte workshop, accesatiBrand Trainers

Plecand de la nevoile fiecaruia de a utiliza instrumentele online pentru cresterea propriei afaceri se vor parcurge cele mai importante platforme. La finalul workshop-ului DIGITAL MARKETING, organizat de Brand Trainers vei sti cum sa iti creezi un site simplu si rapid, sa gestionezi campaniide promovare pe Facebook si Google, cum sa faci content marketing. Descopera care este cel mai bun canal de promovare pentru afacerea ta si ce cauta consumatorii tai pe internet.

Contractarea unui furnizor pentru servicii de marketing digital presupune un buget minim de sute de Euro. De ce sa nu incepi prin a-ti insusi chiar tu cunostintele care iti vor folosi de aici inainte in promovarea propriei afaceri.

Desfasurare
Data: 11 iunie, 2016. Durata 1 zi: 9:30 – 15:00. Investitie: 290 lei/persoana
Accesati:  FORMULAR INSCRIERE

TRAINER: ANCA NACHIU, expert in comunicare de brand, cu o experienta de 20 ani in companii nationale si multinationale. Zona de expertiza acopera domeniile marketing, brand development, media, trade marketing, comunicare de criza, PR & eveniment, leadership adaptiv.

GUEST SPEAKER: GABRIEL EREMIA, Digital Marketing Manager, detine o experienta profesionala solida pe intreg mixul strategic al marketing-ului online. A lansat campanii de success, atat pentru branduri globale cat si business-uri locale,  pozitionadu-le in topul clasamentelor pe segmentele in care activeaza. Certificare formator, Google Analytics, Adwords. 

GUEST SPEAKER: IOSIF OPRESCU, Cultivator de idei la Logo Bigger si la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti. Cu ceva experienta in comunicare, dar mai important, cu entuziasm si naivitate ca putem face lumea mai frumoasa.

Cui se adreseaza

Programul Brand Trainers se adreseaza atat freelancer-ilor cat si celor care au nevoie sa isi construiasca un profil profesional sau personal in mediul on-line, indiferent de domeniul de activitate. Totodata, ofera o baza specialistilor care lucreaza intr-un departament de marketing si care au nevoie sa isi consolideze cunostintele in zona on-line.

Objective

Programul isi propune sa asigure cunostintele necesare participantilor, astfel incat: Sa isi construiasca un mix de comunicare eficient in mediul online in functie de publicul tinta caruia i se adreseaza. Sa lucreze cu platformele WordPress, Facebook, Linked-In, GoogleAdwords, pornind de la creearea unei pagini pana la generare de continut si activarea de campanii digitale. Sa realizeze un plan editorial, cu declinare pe canale on-line media, in functie de audienta vizata. Sa acceseze resurse gratuite pentru continut, publicare si stocare (imagini, grafica, video). Sa isi plaseze anuturi pe platformele de tip eveniment. Sa isi monitorizeze prezenta in mediul online si sa isi creasca pozitia in clasamentul cautarilor Google prin actiuni SEO. Sa isi consolideze o imagine pozitiva, aliniata obiectivelor stabilite.

Programul include
Internetul si blogosfera. Cele mai importante platforme digitale si specificul acestora. Construirea vizibilitatii online. Lucrul cu platformele digitale. Ce sunt adserverele. Formate specifice de promovare: display ads, sponsored ads, content & PR digital. Retargeting. Monitorizare in mediul online: trafic, leads, afisari, clickuri, conversie, engagement. Managementul reputatiei in on-line.
Simulari practice.

Accesati: FORMULAR INSCRIERE

Conditii de inscriere
  • Acest workshop este deschis oricarui participant, indiferent de nivelul de studii sau profesie.
  • Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere si a confirmarii platii.
  • Detalii puteti obtine: la telefon: 0729 182 940 sau pe pagina de Contact.
Locul de desfasurare

Workshopul va avea loc la Hotel Golden Tulip Victoria, Bucuresti, Calea Victoriei nr 166.

Accesati : FORMULAR INSCRIERE

 

 

Organizers

Bucuresti

0729 182 940

//www.brandtrainers.ro

Event Information

contact@brandtrainers.org

Visited 417 times, 1 Visit today

Related Event

November 6, 2015

08:00 To 16:00

Self Realisation for the Modern Age# Workshop de o zi Toate modalitățiile , tehnicile și meditația care le împărtășesc ne îndruma spre realizarea de sine. Îndată ce realizăm cine suntem (sau macar să indentificăm cine nu suntem) , perspectiva noastră asupra vieții se schimbă radical. Realizarea de sine îmbunătățește încrederea… Read more…

July 26, 2014

19:30 To 20:30

Casa de licitatii Artmark prezinta Licitatia Eleganta & Vanitas pe 27 iulie la Hotel Vega. In aceeasi seara evenimentul va fi intregit de Licitatia de Marine si marinarit. Colectionarii de arta sunt invitati pe www.artmark.ro pentru informatii suplimentare si detalii legate de participare. Licitația Eleganță și Vanitas, aflată deja la… Read more…

Întrucât locurile la ediția din 11 februarie s-au epuizat, deschidem înscrierile la a doua Seară de Comunitate! http://bit.ly/ImpactHub-17-Feb Vino pe 17 februarie la Impact Hub Cluj-Napoca Candidate să descoperi cum prinde contur #TaramulAntreprenorilor și să construim împreună viitoarea comunitate de antreprenori, creativi, IT-iști, freelanceri, ONG-iști, profesioniști și indivizi cu atitudine… Read more…

June 4, 2014 To June 12, 2014

08:00 To 14:00

Vrei să îţi descoperi pasiunile, să acumulezi noi competenţe şi abilităţi, şi să descoperi care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a porni propria afacere? Atunci vino la Enterprise You, un proiect Akcees organizat în colaborare cu Rompetrol.  Echipa Akcees te aşteaptă pe 5-6 iunie la Universitatea… Read more…

March 26, 2014

07:30 To 10:30

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Strabucks, Mall Vitan, Calea Vitan 55-59 Bucuresti