Despre SRL-D cu Laviniu Chis – LC Learning & Consulting

STARTING DATEMarch 4, 2015

ENDING DATEMarch 4, 2015

TIME 16:30 - 19:00

LOCATIONClujHUB, strada Pitesti, nr. 19, Cluj-Napoca

are you going to attend Despre SRL-D cu Laviniu Chis - LC Learning & Consulting ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

ClujHUB în colaborare cu LC Learning & Consulting si Startup Transilvania vă invită la o noua editie a evenimentului destinat proprietarilor de SRL-D-uri.

Aflate la debut de carieră ca antreprenor, multe persoane se confruntă cu dificultăți în a asimila și administra cu ușurință informația de natură fiscal-contabilă. Dorim să venim în sprijinul tinerilor antreprenori, prin crearea unei comunități care să fie ușor accesibilă dezvoltării lor.

Ca tânăr antreprenor, poate ți-ai înființat propriul tău SRL-D, însă ai avut de-a face cu multe întrebări fără răspuns, multe piedici de care te-ai lovit fără să găsești rezolvarea. ClujHUB și partenerii săi îți sar în ajutor si aducem în fața ta oameni deschiși și experimentați dispuși să răspundă întrebărilor tale legate de gestionarea finanţelor şi Alocaţiilor Financiare Nerambursabile, tipuri de achiziţii, condiţii de acordare a creditului, cheltuieli care trebuie prevăzute în planul de afaceri în vederea înfiinţării unui SRL-D.

Invitatul acestui eveniment este Laviniu Chiș, senior consultant la LC Learning & Consulting care va susține o prezentare pe tema “Finanțările guvernamentale nerambursabile pentru tinerii antreprenori”.Ți-am pregătit această întâlnire dedicată antreprenoriatului, unde poti învăța, pas cu pas, cum să depăşesti obstacolele apărute, fie din lipsă de informare, fie din cauza birocraţiei excesive. Succesul acțiunilor tale depinde doar de tine, depinde de hotărârea ta, depinde de motivarea ta.
_______________________________________

Te rugam sa confirmi prezenta ta aici: https://www.eventbrite.com/e/despre-srl-d-cu-laviniu-chis-lc-learningconsulting-tickets-15889509952
_______________________________________

Evenimentul va avea loc la ClujHUB pe 5 martie, începând cu ora 18:30, iar contribuţia ta este de 25 ron, fiind inclusă participarea la eveniment, coffee break & drinks & snacks. Taxa poate fi achitată şi la începutul evenimentului, dar inscrierea pe Eventbrite este obligatorie.

Locurile sunt limitate.

REGISTRATION INFORMATION

Pitesti 19
Event Categories:

Related Events