Cursul Essence Relationship

June 5, 2015

June 7, 2015

11:00 To 20:00

West City Hotel Cluj-Napoca

are you going to attend Cursul Essence Relationship?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Ce face ca o relatie sa fie fericita, functionala si sanatoasa? Care sunt acele lucruri pe care le putem face pentru a avea o relație de calitate, un partener fericit, pentru a pastra sau a creste iubirea din relatie?

Inscrie-te si afla. O poti face acum, completand acest link:http://goo.gl/SZmwfG

Cel mai important lucru din viata noastra sunt relatiile. Pentru ca acesta este modul in care interactionam zilnic, relationand cu colegii nostri, cu prietenii nostri, cu partenerii nostri de business sau cu partenerii de viata, cu parintii si copiii nostri. Si desi functionam asa dintotdeauna, relatiile sunt inca un mister.

Orice relatie este un spatiu in care ne descoperim pe noi insine, LUCRAND cu noi insine si, in aceeasi masura, cu partenerul nostru, astfel incat legatura dintre noi sa fie vie si autentica.

Seminarul Essence Relationship, facilitat de Dr. Menis Yousry, ne arata cum sa procedam pentru ca iubirea sa reuseasca intr-o relatie. Cea de a doua editie a seminarului, unica din 2015, va avea loc in perioada 5-7 Iunie la West City Hotel Cluj-Napoca.

Taxa de participare este de 800 RON + TVA / persoana (992 de lei TVA inclus).

Seminarul este foarte practic, si ne ajuta sa constientizam principiile de baza la nivel emotional, prin experienta si interactiune. Relatia noastra cu parintii este relatia cu viata insasi, pentru ca ei sunt poarta noastra catre viata. Atunci cand aducem pace in relatia cu parintii, devine foarte simplu sa avem relatii bune cu toata lumea.

Cursul aduce foarte multe idei si informatii, oferindu-ne ocazia sa le filtram 100%, intelectual, emotional si experiential. Ne vom privi in oglinda, conectand relatia cu parintii la relatia de cuplu, aratandu-ne ce facem noi in toate relatiile noastre si de ce. Si mai ales, vom vedea cu claritate, care este relatia pe care o avem cu noi insine. Aceasta este cea mai importanta relatie dintre toate: daca putem trai cu noi insine in armonie, oricine altcineva o va putea face cu usurinta.

Este simplu sa fii in pace cu tine insuti. Nu e necesar sa cheltui energie foarte multa pentru ca relatia cu tine si relatiile cu cei din jur sa fie armonioase. Sunt doar cateva principii de baza, care odata interiorizate, vor functiona ca un sistem de tratament medical, care gaseste in corpul tau durerea si merge tinta pentru a vindeca. Fara ca tu sa fortezi ceva. Doar actionand. Uneori este necesar doar sa vezi cu claritate si sa traiesti experienta, iar apoi totul se aseaza din inertie.

Cea de a doua editie a seminarului Essence Relationship in Romania, va avea loc in perioada 5-7 Iunie 2015 la Cluj Napoca.

Poti participa la acest seminar fie singur, fie insotit de cineva cu care doresti sa lucrezi direct (partener, sot/sotie, prieten, parinte). Poti sa imbunatatesti acea relatie si sa comunici mai eficient, sa o aprofundezi si sa devii mai conectat cu acea persoana. Iar asta se va rasfrange in toate relatiile pe care le ai. Indiferent daca alegi sa participi singur sau insotit, seminarul iti va aduce beneficii majore in viata ta. Structura seminarului, special proiectata de catre Dr. Menis Yousry, in urma experientei sale de peste 40 de ani in terapie individuala, de cuplu si familie si in lucrul cu peste 1 milion de oameni din intreaga lume, se bazeaza pe principii experientiale si transforma intreaga teorie in practica.

Facilitator: Dr Menis Yousry

Organizers

Visited 461 times, 1 Visit today

Related Event

March 26, 2014

08:00 To 17:00

Learning & Development Summit este locul comun al invatarii pentru performanta, un dialog vital despre viitorul invatarii intre practicieni, lideri de business, consultanti, cercetatori, antreprenori, teoreticieni, oameni cu idei creative. Ne dorim sa traversam barierele invatarii fara frontiere (learning without frontiers), atat la nivel individual cat si organizational. Learning &… Read more…

September 10, 2014

09:00 To 15:00

  “Training de time management si stabilirea obiectivelor“   Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucuresti, in data de 11 septembrie 2014, intre orele 10.00 – 16.30, conform agendei prezentate mai jos. AGENDA : 10.00 – 10.30  Inregistrarea participantilor & welcome coffee 10.30 – 13.00   Valentin…

♥ Te invit cu drag, pe 21.6.2015 la un CURS OFT cu adevărat special! ♥ DUMINICA in Bucuresti: curs OFT (Original Feeling Touch – TERAPIA ATINGERII ORIGINARE) Cum oferim sprijin fizic si emotional prin Original Feeling Touch (Atingerea senzatiei originare)? Ce este OFT?OFT – Original Feeling Touch este un tip…

March 1, 2015

Procesul Essence incepe in prima zi a cursului Essence Foundation si se continua zi de zi, in afara salii de curs. Conceptul Next Step Evening, face participantilor trecerea catre cotidian cu cateva exercitii practice si teme simple de luat acasa. Este o ocazie perfecta pentru toti cei care au mai… Read more…

November 25, 2014 To November 27, 2014

10:30 To 19:00

Cui se adresează acest curs?• Persoanelor care lucrează în domeniul formării profesionale- conform prevederilor U.E.• Managerilor de departamente, lucrătorilor în resurse umane – companii și instituții• Profesorilor, lectorilor, asistenților sau doctoranzilor- instituții de învățământ• Studenților și masteranzilor• ȚIE- dacă vrei o carieră cu satisfacții personale, profesionale/ financiare în domeniu• ȚIE-… Read more…