Curs si Vacanta la munte: Scrierea Proiectelor Europene pentru Domeniul Cercetare

STARTING DATEAugust 2, 2016

ENDING DATEAugust 6, 2016

TIME 15:00 - 18:00

WEBSITEhttp://www.proiect-contaplus.ro

LOCATIONBrasov

PHONE021.222.00.29/0730.102.230

are you going to attend Curs si Vacanta la munte: Scrierea Proiectelor Europene pentru Domeniul Cercetare ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Impreuna cu Proiect ContaPlus, vara aceasta, poti imbina perfectionarea cu relaxarea. Alege dezvoltarea profesionala si participa la cursurile estivale.

Proiect ContaPlus® iti recomanda cursul: “Scrierea Proiectelor Europene pentru Domeniul Cercetare in perioada 2014 – 2020, organizat in perioada 4 – 7 august la Brasov.

LECTOR INVITAT:

Irina COLCERU  – Evaluator proiecte, manager proiect, consultant international

Vasta experienta in managementul proiectelor, implementarea contractelor FIDIC, proiecte si programe internationale – Phare, EU, Fonduri Structurale, World Bank, IBRD, USAID, DFID etc.;

In prezent este consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in implementarea, cat si in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale – cca. 800 de proiecte evaluate in Romania si in alte tari.

CURSUL SE ADRESEAZA: 

Persoanelor care doresc sa se familiarizeze cu designul proiectelor europene in domeniul cercetarii, in vederea construirii unui proiect castigator.

SCOPUL CURSULUI:

Dobandirea de competente specifice accesarii de fonduri structurale si de coeziune europene.

COMPETENTE DOBANDITE:

  • Intelegerea si aplicarea prevederilor cadrului legislativ privind realizarea proiectelordin cercetare;
  • Principalele costuri si beneficii ale unor proiecte de tipul acesta;
  • Tipologia proiectelor din domeniul cercetarii aplicative pentru POCU;
  • Derularea eficienta a tuturor proceselor specifice de management ale proiectului decercetare in toate etapele ciclului sau de viata.

Acceseaza www.proiect-contaplus.ro/cursuri pentru a afla mai multe informatii privind TEMATICA abordata in timpul cursului.


Valoarea investitiei este de 1200 lei. In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare, networking, coffee break-uri si taxa de examinare A.N.C

Taxa de servicii de cazare (optional) : 1.600 lei (include: cazare in regim double (4 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!


INREGISTRAREA LA CURS

Se face in baza transmiterii formularului de inscriere completat la adresa de e-mail office@proiect-contaplus.ro sau la numarul de fax: 0372.004.507

Ai nevoie de mai multe detalii privind cursul?
Nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon 0730.102.230 sau 021.222.00.29

REGISTRATION INFORMATION

Related Events