Curs si vacanta la mare: Evaluator Proiecte

August 18, 2016

August 21, 2016

18:25 To 18:25

Venus

//www.proiect-contaplus.ro

021.222.00.29/0730.102.230

are you going to attend Curs si vacanta la mare: Evaluator Proiecte?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Consolideaza-ti CARIERA! In aceasta vara, investeste in cariera ta, alege cursururile organizate de Proiect ContaPlus si imbina relaxarea cu perfectionarea.

Curs autorizat ANC - Evaluator Proiecte

Acumuleaza cunostinte si abilitati in domeniul evaluarii proiectelor, finantate atat din domeniul public, cat si din cel privat. Participa la cursul autorizat A.N.C. „EVALUATOR PROIECTE”, organizat de Proiect ContaPlus in luna august la Venus.

CUI SE ADRESEAZA?

Cursul „Evaluator Proiecte” se adreseaza tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor necesare evaluarii de proiecte finantate din diferite surse, consultantilor in management de proiect, expertilor din domeniul accesarii fondurilor structurale si de coeziune europene, specialistilor in elaborarea si scrierea de proiecte, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat, incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de evaluare a proiectelor, managerilor de proiect, precum si alte persoane interesate de evaluarea proiectelor.

In cadrul acestuia, cursantii vor dobandi cunostintele necesare evaluarii unui proiect in toate fazele initierii si implementarii acestuia. Cursul se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa exercite ocupatia de evaluator de proiecte, expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, manager de proiect, consultant, precum si tuturor celor care doresc sa-si dezvolte competentele in acest domeniu.

LECTOR INVITAT: Irina COLCERU

Evaluator proiecte, manager proiect, consultant international (vasta experienta in managementul proiectelor, implementarea contractelor FIDIC, proiecte/programe internationale – Phare, EU, Fonduri Structurale, World Bank, IBRD, USAID, DFID etc.; in prezent este consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in implementarea, cat si in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale – cca. 800 de proiecte evaluate in Romania si in alte tari).


Va invitam sa accesati site-ul www.proiect-contaplus.ro/cursuri pentru a vizualiza intreaga TEMATICA abordata in cadrul cursului.


TAXA DE PARTICIPARE

Pride oferta EARLY BIRD! Inscrie-te pana in data de 15.07.2016 si beneficiezi de o REDUCERE DE 10% din pretul initial de 1000 lei.

In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri si taxa de examinare A.N.C.

Taxa de servicii de cazare (optional) : 1.200 lei include: cazare in regim double (3 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!


CUM TE POTI INSCRIE?

Te rugam sa ne contactezi la numarul: 0730.102.230 sau prin e-mail: office@proiect-contaplus.ro pentru a solicita formularul de inscriere.

Daca ai intrebari sau esti interesat de alte teme de training, noi iti stam la dispozitie! Nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem cu drag la intrebari.

CONTACT:
Telefon: 0730.102.230 / 021.222.00.29
E-mail: office@proiect-contaplus.ro

Organizers

Event Information

office@proiect-contaplus.ro

Visited 273 times, 1 Visit today

Related Event

Totul despre fondurile nerambursabile – 2014-2020 pentru IMM – Conferință GRATUITĂ – Satu Mare– 8 februarie– 12:00– Restaurant Mara – str. Vasile Lucaciu nr. 19– Speaker: Kiss Zoltan, director regional vânzări Goodwill Consulting Durata conferinței: aproximativ 1 oră 30 minute. Participarea la conferință este gratuită, condiționată doar de înscrierea online.…

February 20, 2014 To February 21, 2014

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Acest  curs  doreşte  să  informeze participanţii asupra tehnicilor şi metodelor folosite în acest domeniu special de activitate, să motiveze, să dezvolte aptitudini şi competenţe pentru a eficientiza procesul de promovare, respectiv vânzare. Durata : 3  sesiuni  ( în 2 zile diferite) x… Read more…

April 2, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Strabucks, Mall Vitan, Calea Vitan 55-59 Bucuresti

OVERVIEW Anul 2015 poate continua trendul ascendent pe care economia l-a inregistrat in 2014, un rol important avandu-l in continuare si dezvoltarea IMM-urilor. IMM ReStart – Descopera-ti potentialul propune managerilor si antreprenorilor dezbateri pe marginea subiectelor actuale de business, precum si prezentari ale oportunitatilor si instrumentelor utile in dezvoltarea afacerilor,…

July 10, 2014

REIMPROSPATEAZA-TI RAPID CUNOSTINTELE DE VANZARI SI AFLA IN 2 ZILE CAT DESCOPERA ALTII (POATE) IN 3-4 ANI! DACA VREI: sa-ti clarifici aproape toate indoielile cu privire la ce functioneaza si ce nu in intalnirile de vanzari si in negocieri, sa descoperi tehnici de vanzari si de negociere care te ajuta sa-ti… Read more…