Curs Probă Interviu

February 19, 2016

February 19, 2016

09:01 To 09:01

Bucharest, Romania

http://cursuri.lupupartners.ro/cursuri/curs-proba-interviu/

are you going to attend Curs Probă Interviu?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Academia de Cursuri Lupu & Partners îţi oferă o pregătire completă prin Cursul Probă Interviu pentru Examenele de Admitere în Magistratură, Barou şi Notariat.

Acest curs este în aşa fel conceput încât să intraţi în atmosfera interviului propriu-zis. La fel ca şi proba de Raţionament Logic, proba Interviului este eliminatorie în cadrul examenului de admitere.

Pe cuprinsul cursului vor fi exersate tehnici de prezentare, argumentare şi de comunicare, scopul fiind acela de a evidenţia trăsăturile de personalitate şi a tipurilor de reacţii precum şi comportamentul pe care l-ar manifesta candidatul în contextul mediului profesional.

Structura cursului
– Exerciţii şi simulări de prezentare la examen
– Evitarea celor mai frecvente greşeli pe care le fac candidaţii la interviu
– Exerciţii de reglare a tonalităţii vocii
– Tehnici de controlare a emoţiilor

Cursul se va desfăşura pe parcursul unui weekend (vineri, sâmbătă). 6-8ore/zi.

În ultima zi vom simula examenul de admitere. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Obiectivul general al cursului:
– Familiarizarea cu metoda interviului în domeniul recrutării şi selecţiei de personal în sistemul juridic

Obiective specifice ale cursului:
– Perfecţionarea şi dobândirea de noi cunoştinţe teoretice şi deprinderi practice în aplicarea unor tehnici şi metode de evaluare a personalului din structurile sistemului juridic

Programa analitică a modulului:
– Etic şi deontologic în excercitarea profesiilor din domeniul juridic
– Elemente de comunicare verbală, non-verbală şi para-verbală în timpul interviului de selecţie. Decodarea mesajelor nonverbale.
– Scenariul interviului. Actorii şi rolul lor în eficacitatea şi dezvoltarea organizaţiei
– Metoda observaţiei în psihologia resurselor umane. Fişa de observaţie a comportamentului candidatului pe postul scos la concurs.

Lectori
Echipa de lectori este formată din practicieni specialişti în domeniul psihologiei, psihosociologiei şi psihoterapie analitică, logicieni, cu o bogată experienţă în formare.

Expert psiholog definitiv Ruxandra Folostina
Ruxandra Folostina este Psiholog cu drept de liberă practică, psiholog specialist, atestat profesional în condiţiile Legii nr.213/2004, în specialitatea psihologie educaţională.
Este licenţiată a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, promoţia 2004. Doctor în Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti, 2011. Cadru didactic titular al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti, la disciplinele: Programe de comunicare şi limbaj augmentativ, Metodologia cercetării psihopedagogice, Managementul educaţiei speciale. Specialist evaluare şi intervenţie clinică la persoanele cu nevoi speciale. Visiting professor la Universitatea din Limerick (Irlanda), precum şi la Universitatea din Barcelona (Spania).
Ca şi competenţe, expertiza nivelului inteligenţei cognitive, a inteligenţei emoţionale, a nivelului de maturizare socio-afectivă. Evaluarea comportamentului, inclusiv a nivelului de agresivitate (fizică, verbală, impulsivitate), a perosnalităţii, a stimei şi a imaginii de sine, etc.

Beneficii pentru tine:
– Acces la cei mai buni experţi
– Pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale
– Locaţie de curs ultramodernă
– Comunitate formată din persoane cu interese comune
– Diplomă de participare
– Cazare pe durata cursurilor (pentru cei care nu sunt din localitate oferim cazare la preţuri mai mult decât acceptabile. Pentru informaţii contactează–ne)

Organizers

Visited 276 times, 1 Visit today

Related Event

Institutul de Studii Financiare organizează în București, în perioada 15-16 iulie 2016, cursul ”Elemente juridice și practice ale sistemului de pensii private”, trainer Daniela Theodor. Cursul are menirea să pună la dispoziția cursanților, cunoștințele şi elementele esențiale şi de specialitate ale organizării şi funcționării sistemului de pensii private, instituțiile de drept aplicabile,… Read more…

August 2, 2015 To August 16, 2015

ObiectiveCursul Manager Resurse Umane isi propune sa ofere participantilor instrumentele de reducere a pierderilor datorate gestionarii ineficiente a resurselor umane. Astfel, se pune accent pe recrutarea personalului potrivit, evaluarea obiectiva a competentelor, motivarea pentru cresterea performantei. In cadrul cursului sunt elaborate documentele de baza ale managementului de resurse umane: organigrama,… Read more…

Institutul de Studii Financiare organizează în București, în perioada 21-22 iulie 2016, cursul ”Managementul Riscurilor Operaționale – Riscuri Generate de IT”, traineri: Theodor Adam, Florin Andrei, Victor Rotaru. Riscul IT este, de fapt, riscul la care o organizaţie este expusă şi care rezultă din folosirea sistemelor informatice. În cadrul programului de… Read more…

Asociația Romana de Drept Medical Sub egidaColegiului Medicilor din RomâniaUniversitatății de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iașiîn parteneriat cu Editura Hamangiu vă invită la CONFERINȚA MALPRAXISUL MEDICALRăspunderea civilă și penală a personalului medical IASI, 14-15 Noiembrie, 2014Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iași O conferinţă interactivă adresată profesioniştilor din… Read more…

AMCOR în parteneriat cu EuroTop Consulting și cu BDO Business Advisory au deosebita plăcere de a vă invita la o nouă întâlnire Professional Corner cu tema “Probleme și noutăți în fondurile europene”. Evenimentul va avea loc pe data de 1 octombrie 2014 la Oradea, în cadrul hotelului DoubleTree by Hilton, începând cu… Read more…