Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora

July 29, 2016

July 31, 2016

01:46 To 01:46

//www.proiect-contaplus.ro

0730.102.230

are you going to attend Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Am dat STARTUL LA SEZONUL ESTIVAL, ne vedem la mare!

Curs acreditat ANC –
“Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”

[  29 – 31 IULIE 2016 / VENUS ]

Vara este un moment propice pentru procesul de dezvoltare personala. Cariera poate fi lansata cu ajutorul unor cursuri de specialitate asa ca acum ai ocazia pe sezonul estival sa imbini relaxarea cuperfectionarea.

Proiect ContaPlus® iti recomanda sa participi la cursul “Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”, organizat in statiunea Vensu, in perioada 27 -31 iulie.

CURSUL este AUTORIZAT A.N.C. (AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI), in urma evaluarii se obtine certificat de absolvire pentru ocupatia „Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene”, Cod COR 242 213, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

„Scrierea proiectelor europene in perioada 2014-2020 si managementul financiar al acestora” este un curs practic care are ca obiectiv dobandirea abilitatilor de utilizare eficienta a instrumentelor de implementare a unui proiect, de la scriere la obtinerea finantarii si asigurarea managementului proiectului in vederea atingerii obiectivelor acestuia.

Cunostinte dobandite?

  • cursantii sunt familiarizati cu mediul legistativ in gestionarea financiara a fondurilor europene structurale de invetitii, cu mediul institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni obligatorii in procesul de implementare cu succes a proiectelor europene.
  • cunostinte despre managementul proiectelor finantate din fonduri europene si ciclul acestora, evidenta si asigurarea surselor de finantare, bugetul proiectului si executia bugetara, cat si mecanismele de plati specifice perioadei 2014 – 2020.

TEMATICA ABORDATA:

  1. LEGISLATIA RELEVANTA IN GESTIONAREA FINANCIARA A FONDURILOR EUROPENE STRUCTURALE SI DE INVESTITII;
  2. CADRUL INSTITUTIONAL;

III. MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE (CICLUL MANAGEMENTULUI DE PROIECT);

  1. EVIDENTA SI ASIGURAREA SURSELOR DE FINANTARE;
  2. MECANISME DE PLATI SPECIFICE PERIOADEI 2014 – 2020;
  3. BUGETUL PROIECTULUI SI EXECUTIA BUGETARA;

VII. ELIGIBILITATEA CHELTUIELILOR;

VII. PREFINANTAREA SI RAMBURSAREA CHELTUIELILOR:

  1. AUTORIZAREA CHELTUIELILOR
  2. ASPECTE LEGATE DE CONTABILITATEA OPERATUNILOR SPECIFICE PROIECTULUI SI GESTIUNEA DOCUMENTELOR
  3. ERORI FRECVENTE DIN PERSPECTIVA AUTORITATII DE AUDIT

XII. INTREBARI. DEZBATERI

   Pentru a vizualiza intreaga tematica, acceseaza site-ul nostru: http://goo.gl/W7u35N

Vrei sa prinzi oferta EARLY BIRD? Inscrie-te pana in data de 30.06.206 si beneficiezi de o REDUCERE DE 200 de lei din pretul initial de 1.200 lei.

In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri, taxa de examinare A.N.C si consultanta pe intreaga perioada a cursului).

Taxa de servicii de cazare (optional) : 1.600 lei -optional- (include: cazare in regim double (3 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

Cum te poti inscrie?

Te rugam sa ne contactezi la numarul: 0730.102.230 sau prin e-mail: office@proiect-contaplus.ro pentru a solicita formularul de inscriere. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

 

Daca ai intrebari sau esti interesat de alte teme de training, noi iti stam la dispozitie!

Nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem cu drag la intrebari.

Organizers

Event Information

office@proiect-contaplus.ro

Visited 22 times, 1 Visit today

Related Event

What gets your entrepreneurial engines started? Passion? A good idea? An urge to change the status quo? Well, irrespective of what got us started, some time into our journey we all realize that that’s not all there is to also get us going. And when we think about ingredients for… Read more…

În perioada 12.05-15.07.2014 Centrul pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională va organizeaza un Festival Studenţesc de Antreprenoriat 2014, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, ClujHub, Cluj IT, CPADDD, APM, OIPPIMM, Multifinanţare, Consorţiul de Inginerie Economică-CIER şi Primăria Cluj-Napoca, o competiţie de antreprenoriat inovativ şi social pentru studenţii din România. Scopul proiectului constă… Read more…

November 26, 2014

18:00 To 21:00

La Gala “Ele au reuşit” se fondează primul Centru de Leadership Feminin din Europa! Știați că femeile reprezintă 50% din forța de muncă la nivel global? Cu toate acestea, doar 10% dintre femei sunt reprezentate în poziții de leadership, 1 din 10 membri de board este reprezentat de o femeie.Female Leadership… Read more…

Ți se întâmplă să ai dificultăți în a duce lucruri la bun sfârșit? Există aspecte importante ale vieții pe care le neglijezi? Te întrebi adesea cum pot unii oameni să realizeze atât de multe în timp ce alții abia se descurcă să își gestioneze activitățile cotidiene într-o zi? Ce face… Read more…

January 21, 2016 To January 23, 2016

Inspire Events și Ovidiu Adrian Grigor te invită la un nou curs de baza ThetaHealing, un curs ce se bazeaza 75% pe interacțiunea cu TINE! ThetaHealing este o tehnică la îndemâna oricărei persoane ce dorește să facă un pas înainte pentru a crea o schimbare pozitivă în toate aspectele vieții… Read more…