Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora

July 29, 2016

July 31, 2016

04:19 To 04:19

//www.proiect-contaplus.ro

0730.102.230

are you going to attend Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Am dat STARTUL LA SEZONUL ESTIVAL, ne vedem la mare!

Curs acreditat ANC –
“Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”

[  29 – 31 IULIE 2016 / VENUS ]

Vara este un moment propice pentru procesul de dezvoltare personala. Cariera poate fi lansata cu ajutorul unor cursuri de specialitate asa ca acum ai ocazia pe sezonul estival sa imbini relaxarea cuperfectionarea.

Proiect ContaPlus® iti recomanda sa participi la cursul “Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”, organizat in statiunea Vensu, in perioada 27 -31 iulie.

CURSUL este AUTORIZAT A.N.C. (AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI), in urma evaluarii se obtine certificat de absolvire pentru ocupatia „Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene”, Cod COR 242 213, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

„Scrierea proiectelor europene in perioada 2014-2020 si managementul financiar al acestora” este un curs practic care are ca obiectiv dobandirea abilitatilor de utilizare eficienta a instrumentelor de implementare a unui proiect, de la scriere la obtinerea finantarii si asigurarea managementului proiectului in vederea atingerii obiectivelor acestuia.

Cunostinte dobandite?

  • cursantii sunt familiarizati cu mediul legistativ in gestionarea financiara a fondurilor europene structurale de invetitii, cu mediul institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni obligatorii in procesul de implementare cu succes a proiectelor europene.
  • cunostinte despre managementul proiectelor finantate din fonduri europene si ciclul acestora, evidenta si asigurarea surselor de finantare, bugetul proiectului si executia bugetara, cat si mecanismele de plati specifice perioadei 2014 – 2020.

TEMATICA ABORDATA:

  1. LEGISLATIA RELEVANTA IN GESTIONAREA FINANCIARA A FONDURILOR EUROPENE STRUCTURALE SI DE INVESTITII;
  2. CADRUL INSTITUTIONAL;

III. MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE (CICLUL MANAGEMENTULUI DE PROIECT);

  1. EVIDENTA SI ASIGURAREA SURSELOR DE FINANTARE;
  2. MECANISME DE PLATI SPECIFICE PERIOADEI 2014 – 2020;
  3. BUGETUL PROIECTULUI SI EXECUTIA BUGETARA;

VII. ELIGIBILITATEA CHELTUIELILOR;

VII. PREFINANTAREA SI RAMBURSAREA CHELTUIELILOR:

  1. AUTORIZAREA CHELTUIELILOR
  2. ASPECTE LEGATE DE CONTABILITATEA OPERATUNILOR SPECIFICE PROIECTULUI SI GESTIUNEA DOCUMENTELOR
  3. ERORI FRECVENTE DIN PERSPECTIVA AUTORITATII DE AUDIT

XII. INTREBARI. DEZBATERI

   Pentru a vizualiza intreaga tematica, acceseaza site-ul nostru: http://goo.gl/W7u35N

Vrei sa prinzi oferta EARLY BIRD? Inscrie-te pana in data de 30.06.206 si beneficiezi de o REDUCERE DE 200 de lei din pretul initial de 1.200 lei.

In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri, taxa de examinare A.N.C si consultanta pe intreaga perioada a cursului).

Taxa de servicii de cazare (optional) : 1.600 lei -optional- (include: cazare in regim double (3 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

Cum te poti inscrie?

Te rugam sa ne contactezi la numarul: 0730.102.230 sau prin e-mail: office@proiect-contaplus.ro pentru a solicita formularul de inscriere. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

 

Daca ai intrebari sau esti interesat de alte teme de training, noi iti stam la dispozitie!

Nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem cu drag la intrebari.

Organizers

Event Information

office@proiect-contaplus.ro

Visited 251 times, 1 Visit today

Related Event

E cald, inabusitor … senzatii de oboseala in corpul tau, el spune…se apropie momentul… acel moment de odihna …ganduri de concediu… un altfel de concediu …despre ce-ar fi daca… …lasa controlul concediului in seama noastra… de ce? Pentru ca anul acesta mergem pentru a 7-a oara in Grecia… si deja… Read more…

May 22, 2015

14:00 To 21:00

Fii pe faza ! Nu pleca acasa! Weekendul urmator, mai exact in data de 23 mai, te asteptam sa petreci, impreuna cu prietenii tai, alaturi de noi, ultima zi din cadrul Festivalului Universitatii Tehnice. Se vor desfasura, in premiera, activitati si multe surprize pentru voi. Stay tuned 😀 https://www.facebook.com/events/875508112508669/ Read more…

July 5, 2015 To July 11, 2015

Create.Act.Enjoy are planuri de vacanță pentru tine! La The Box, intri în Vacanța Creativă între 6 și 12 iulie și îți alegi atelierele care ți se potrivesc – teatru ți improvizație pentru adulți și copii, film, scriere creativă, body language, fotografie, muzică de teatru și film, design vestimentar și graphic… Read more…

  “Leadershipul feminin dincolo de frontierele eului limitat” sau “Arta de a conduce cu inima”   Cuvinte cheie: coaching & business networking & leadership & spirituality O intalnire restransa, in care vei comunica si lucra practic.   …dacă te simți inspirată să treci dincolo de modelele convenționale de învățare și… Read more…

November 22, 2014

13:00 To 17:00

Business Ladies Club invită atât doamnele cât şi domnii la un nou eveniment, prin care 4 speakeri vor aduce în prim plan 4 teme de actualitate din domeniile financiar, imagine, HR şi proiecte strâns corelate cu cele patru departamente ale ONG-ului. Prin acest proiect, aflat la prima ediţie, echipa BLC… Read more…