Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora

July 29, 2016

July 31, 2016

05:34 To 05:34

//www.proiect-contaplus.ro

0730.102.230

are you going to attend Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Am dat STARTUL LA SEZONUL ESTIVAL, ne vedem la mare!

Curs acreditat ANC –
“Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”

[  29 – 31 IULIE 2016 / VENUS ]

Vara este un moment propice pentru procesul de dezvoltare personala. Cariera poate fi lansata cu ajutorul unor cursuri de specialitate asa ca acum ai ocazia pe sezonul estival sa imbini relaxarea cuperfectionarea.

Proiect ContaPlus® iti recomanda sa participi la cursul “Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”, organizat in statiunea Vensu, in perioada 27 -31 iulie.

CURSUL este AUTORIZAT A.N.C. (AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI), in urma evaluarii se obtine certificat de absolvire pentru ocupatia „Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene”, Cod COR 242 213, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

„Scrierea proiectelor europene in perioada 2014-2020 si managementul financiar al acestora” este un curs practic care are ca obiectiv dobandirea abilitatilor de utilizare eficienta a instrumentelor de implementare a unui proiect, de la scriere la obtinerea finantarii si asigurarea managementului proiectului in vederea atingerii obiectivelor acestuia.

Cunostinte dobandite?

  • cursantii sunt familiarizati cu mediul legistativ in gestionarea financiara a fondurilor europene structurale de invetitii, cu mediul institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni obligatorii in procesul de implementare cu succes a proiectelor europene.
  • cunostinte despre managementul proiectelor finantate din fonduri europene si ciclul acestora, evidenta si asigurarea surselor de finantare, bugetul proiectului si executia bugetara, cat si mecanismele de plati specifice perioadei 2014 – 2020.

TEMATICA ABORDATA:

  1. LEGISLATIA RELEVANTA IN GESTIONAREA FINANCIARA A FONDURILOR EUROPENE STRUCTURALE SI DE INVESTITII;
  2. CADRUL INSTITUTIONAL;

III. MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE (CICLUL MANAGEMENTULUI DE PROIECT);

  1. EVIDENTA SI ASIGURAREA SURSELOR DE FINANTARE;
  2. MECANISME DE PLATI SPECIFICE PERIOADEI 2014 – 2020;
  3. BUGETUL PROIECTULUI SI EXECUTIA BUGETARA;

VII. ELIGIBILITATEA CHELTUIELILOR;

VII. PREFINANTAREA SI RAMBURSAREA CHELTUIELILOR:

  1. AUTORIZAREA CHELTUIELILOR
  2. ASPECTE LEGATE DE CONTABILITATEA OPERATUNILOR SPECIFICE PROIECTULUI SI GESTIUNEA DOCUMENTELOR
  3. ERORI FRECVENTE DIN PERSPECTIVA AUTORITATII DE AUDIT

XII. INTREBARI. DEZBATERI

   Pentru a vizualiza intreaga tematica, acceseaza site-ul nostru: http://goo.gl/W7u35N

Vrei sa prinzi oferta EARLY BIRD? Inscrie-te pana in data de 30.06.206 si beneficiezi de o REDUCERE DE 200 de lei din pretul initial de 1.200 lei.

In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri, taxa de examinare A.N.C si consultanta pe intreaga perioada a cursului).

Taxa de servicii de cazare (optional) : 1.600 lei -optional- (include: cazare in regim double (3 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

Cum te poti inscrie?

Te rugam sa ne contactezi la numarul: 0730.102.230 sau prin e-mail: office@proiect-contaplus.ro pentru a solicita formularul de inscriere. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

 

Daca ai intrebari sau esti interesat de alte teme de training, noi iti stam la dispozitie!

Nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem cu drag la intrebari.

Organizers

Event Information

office@proiect-contaplus.ro

Visited 269 times, 1 Visit today

Related Event

April 27, 2015

Intr-o perioada in care resursele sunt limitate, Inspiro este o investitie pe termen lung in oameni. Ai ocazia sa cunosti manageri de succes, antreprenori curajosi si lideri de opinie care se iau la tranta cu prejudecatile. Inspiro este un eveniment de o zi care se adreseaza oamenilor care vor sa isi… Read more…

Join us for another Toastmasters meeting where you have the chance to develop communication and leadership skills, practice English, and overall just relax and have fun.

Sibiu – 17 iunie, Cluj – 18 iunie, Timisoara – 19 iunie, Iasi – 24 iunie, Bacau – 25 iunie, Bucuresti – 26 iunie, Constanta – 1 iulie, Brasov – 3 iulie Fiecare dintre noi am venit pe această lume atât cu daruri și talente unice, cât și cu vulnerabilități,…

May 30, 2014 To June 1, 2014

Order tickets via Eventbrite:http://techsylvania.eventbrite.com/?aff=efbevent If you’re having issues in processing your payment or you want to pay in cash, contact us at tickets@techsylvania.co and we’ll get back to you as soon as possible. Techsylvania has invited the region’s foremost creative minds, technologists and innovators to participate in our event, where… Read more…

April 6, 2016

Conducerea Facultății de Drept împreună cu Consiliul Studenților și ELSA Cluj Napoca vă invită în data de 7 aprilie să participați la următorul eveniment din cadrul proiectului “Săptămâna Carierei”. În cadrul acestui proiect au fost invitate societăți de avocatură din București care ne vor prezenta echipa, domeniile de practică, ne… Read more…