Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora

July 29, 2016

July 31, 2016

09:10 To 09:10

//www.proiect-contaplus.ro

0730.102.230

are you going to attend Curs pe litoral: Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Am dat STARTUL LA SEZONUL ESTIVAL, ne vedem la mare!

Curs acreditat ANC –
“Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”

[  29 – 31 IULIE 2016 / VENUS ]

Vara este un moment propice pentru procesul de dezvoltare personala. Cariera poate fi lansata cu ajutorul unor cursuri de specialitate asa ca acum ai ocazia pe sezonul estival sa imbini relaxarea cuperfectionarea.

Proiect ContaPlus® iti recomanda sa participi la cursul “Scrierea proiectelor europene si managementul financiar al acestora”, organizat in statiunea Vensu, in perioada 27 -31 iulie.

CURSUL este AUTORIZAT A.N.C. (AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI), in urma evaluarii se obtine certificat de absolvire pentru ocupatia „Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene”, Cod COR 242 213, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

„Scrierea proiectelor europene in perioada 2014-2020 si managementul financiar al acestora” este un curs practic care are ca obiectiv dobandirea abilitatilor de utilizare eficienta a instrumentelor de implementare a unui proiect, de la scriere la obtinerea finantarii si asigurarea managementului proiectului in vederea atingerii obiectivelor acestuia.

Cunostinte dobandite?

  • cursantii sunt familiarizati cu mediul legistativ in gestionarea financiara a fondurilor europene structurale de invetitii, cu mediul institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni obligatorii in procesul de implementare cu succes a proiectelor europene.
  • cunostinte despre managementul proiectelor finantate din fonduri europene si ciclul acestora, evidenta si asigurarea surselor de finantare, bugetul proiectului si executia bugetara, cat si mecanismele de plati specifice perioadei 2014 – 2020.

TEMATICA ABORDATA:

  1. LEGISLATIA RELEVANTA IN GESTIONAREA FINANCIARA A FONDURILOR EUROPENE STRUCTURALE SI DE INVESTITII;
  2. CADRUL INSTITUTIONAL;

III. MANAGEMENTUL PROIECTELOR FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE (CICLUL MANAGEMENTULUI DE PROIECT);

  1. EVIDENTA SI ASIGURAREA SURSELOR DE FINANTARE;
  2. MECANISME DE PLATI SPECIFICE PERIOADEI 2014 – 2020;
  3. BUGETUL PROIECTULUI SI EXECUTIA BUGETARA;

VII. ELIGIBILITATEA CHELTUIELILOR;

VII. PREFINANTAREA SI RAMBURSAREA CHELTUIELILOR:

  1. AUTORIZAREA CHELTUIELILOR
  2. ASPECTE LEGATE DE CONTABILITATEA OPERATUNILOR SPECIFICE PROIECTULUI SI GESTIUNEA DOCUMENTELOR
  3. ERORI FRECVENTE DIN PERSPECTIVA AUTORITATII DE AUDIT

XII. INTREBARI. DEZBATERI

   Pentru a vizualiza intreaga tematica, acceseaza site-ul nostru: http://goo.gl/W7u35N

Vrei sa prinzi oferta EARLY BIRD? Inscrie-te pana in data de 30.06.206 si beneficiezi de o REDUCERE DE 200 de lei din pretul initial de 1.200 lei.

In acest cost sunt incluse: suportul de curs si materialele auxiliare,networking, coffee break-uri, taxa de examinare A.N.C si consultanta pe intreaga perioada a cursului).

Taxa de servicii de cazare (optional) : 1.600 lei -optional- (include: cazare in regim double (3 nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs).

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

Cum te poti inscrie?

Te rugam sa ne contactezi la numarul: 0730.102.230 sau prin e-mail: office@proiect-contaplus.ro pentru a solicita formularul de inscriere. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

 

Daca ai intrebari sau esti interesat de alte teme de training, noi iti stam la dispozitie!

Nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem cu drag la intrebari.

Organizers

Event Information

office@proiect-contaplus.ro

Visited 212 times, 1 Visit today

Related Event

♥ Te invitam cu drag, pe 21.2.2015 la un CURS OFT cu adevărat special! ♥ SAMBATA in Bucuresti: curs OFT (Original Feeling Touch) Cum oferim sprijin fizic si emotional prin Original Feeling Touch (Atingerea senzatiei originare)? Ce este OFT? OFT – Original Feeling Touch este un tip de atingere blânda…

Startup Europe Week has been created to include all the european regions in a startup focused program. Many global initiatives have been created to celebrate entrepreneurship. Typically, such events follow the Silicon Valley format (keynote motivational speeches, networking sessions etc). But Europe is different and requires something more when it… Read more…

September 22, 2016

22:00 To 09:10

Cursul Expert Achizitii Publice este un curs ACREDITAT de A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari), prin Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. CURSUL SE ADRESEAZA: Autoritatilor contractante care efectueaza achizitii publice (atat manageri, cat si functionari implicati direct in procesul de achizitii): administratia locala, administratia centrala sau… Read more…

June 30, 2016 To July 3, 2016

Pune pauză ritmului alert al vieții de oraș și, timp de 4 zile, reîncarcă-te cu energia vie a unui loc unic în natură: Parcul Național Porțile de Fier. BODHI Yoga și Activator, împreună cu Valentin Poleanu, vor fi ghizii tăi, într-un cadru natural, presărat cu povești dacice și romane, pline… Read more…

The Transilvania International Film Festival, aka TIFF, is the biggest movie festival in Romania. Its 2015 edition was a great success, and part of this success was the smooth running app that helped participants schedule their movie going experience, view the agenda, find out more about the movies and share… Read more…