Curs Original Feeling Touch – Masaj emotional

June 21, 2015

June 21, 2015

10:00 To 18:00

Bucharest

are you going to attend Curs Original Feeling Touch - Masaj emotional?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

♥ Te invit cu drag, pe 21.6.2015 la un CURS OFT cu adevărat special! ♥

DUMINICA in Bucuresti: curs OFT (Original Feeling Touch – TERAPIA ATINGERII ORIGINARE)

Cum oferim sprijin fizic si emotional prin Original Feeling Touch (Atingerea senzatiei originare)?

Ce este OFT?
OFT – Original Feeling Touch este un tip de atingere blânda si iubitoare foarte relaxanta si vindecătoare.
OFT reprezintă distilarea a peste 20 de ani de experienţă “Chi Nei Tsang” masaj abdominal chinezesc al lui Andrew Fretwell care a adus aceasta cunoaştere in Romania.
Detalii despre OFT si video găsești si pe site-ul oficial: www.oft-touch.ro/

Cui se adreseaza cursul?
Acest workshop se adresează atât terapeuţilor, PARINTILOR, maseurilor, cat si persoanelor care vor sa ofere relaxare si vindecare celorlalți.

♥ ATENTIE: La acest curs locurile sunt limitate pentru a putea oferi fiecarui cursant ghidare individuala! REZERVA ACUM un loc la curs: e-mail: info@oft-touch.ro♥

Tehnic vorbind, Original Feeling Touch (Senzaţia Atingerii Originare) este o metodă de vindecare emoţională, derivată din masajul terapeutic abdominal “Chi Nei Tsang” şi rafinată, după 20 de ani de experienţă, de Andrew Fretwell. Ea ne dă o nouă viziune asupra modului în care atingerea, acest “instrument” care ne este atât de la îndemână, folosit din interiorul spaţiului iubirii şi al compasiunii, poate genera vindecarea.

♥ Cursul OFT iti propune: ♥
– Să primești sesiuni OFT, în paralel cu o înţelegere aprofundată a acestui tip de atingere;
– Să primești cunoştinţele necesare pentru a oferi OFT ca practicanţi, ghizi sau profesori (urmând un număr de etape si tu poți preda “atingerea OFT” in seminarii individuale).

Din punct de vedere practic, OFT consta din doua parti:

– Prima parte implica relaxarea profunda a sistemului nervos. In acest scop, se aplica OFT de-a lungul coloanei vertebrale si pe glandele suprarenale. Procesul poate dura intre 20 de minute si o ora, timp in care tesuturile si organele se relaxeaza in profunzime. Aceasta relaxare constituie de fapt esenta procesului OFT, deoarece ne permite sa ne simtim in siguranta si sa ne deschidem.

– A doua parte a procesului consta in conectarea cu sentimentele profunde din abdomen, prin atingeri blande in zona ombilicului, ficatului, intestinului gros si intestinului subtire. Acest lucru permite constientizarea si eliberarea vechilor traume emotionale. Ca facilitatori ai procesului terapeutic, nu ne concentram pe rezultate, ci doar ‘ascultam’ si sustinem persoana sa se regaseasca pe sine.

La baza conflictelor interioare si exterioare se afla adesea emotiile pe care n-am reusit sa le “digeram”, sa le integram in viata si in corpul nostru. Insa multi dintre noi nu au modele care sa ne arate cum sa gestionam dificultatile emotionale.

Acest program ne ajuta sa devenim unul dintre aceste modele de care lumea are atata nevoie!
Programul de acreditare pentru a deveni Ghid OFT consta in doua cursuri de cate o zi, la o distanta de 3 luni. Vei invata:
1. Cum sa practici aceasta terapie pe TINE pentru a iti ameliora sanatatea fizica si emotionala.
2. Cum sa iti ajuti prietenii si familia prin aceasta terapie
3. Cum sa-i indrumi pe altii sa practice pe ei insisi.
4. Cum sa te accepti si sa-ti integrezi emotiile pentru a ”digera” mai bine evenimentele din viata si a deveni mai matur pe plan emotional.
Dupa primul curs, poti practica pe tine si pe membrii familiei sau pe prieteni. Apoi poti participa, doar daca doresti, si la al doilea curs pentru a deveni ghid Original Feeling Touch.
La al doilea curs,vei avea ocazia sa practici sub supraveghere ajutandu-i si pe altii sa-si depaseasca emotiile dificile. Vei lucra impreuna cu un incepator si-l veti invata cum sa practice OFT pe el insusi.

Locatie: strada Prometeu, aproape de metrou Aurel Vlaicu

Cu iubire si dăruire va împărtăşi cu tine aceasta cunoaştere:
Alexandra Chiru – PROFESOR SI COORDONATOR OFT ROMANIA

Investitie workshop: 260 lei

DUPA ACEST CURS PRIMESTI DIPLOMA RECUNOSCUTA INTERNATIONAL !

Te încurajez sa iti aduci haine lejere, UN IZOPREN SI DOUA PATURI, încredere in forța vieții/ procesul de vindecare, curiozitate si … mâncare pentru masa de prânz pe care o vom lua împreuna.

Daca rezonezi cu aceasta cunoaștere te aștept cu drag!
Daca simți si dorești sa împărtășești si celorlalți, te rog sa distribui informațiile acestea, am încredere ca vor ajunge la cine are nevoie de ele.

INREGISTRARE:
tel: 0745.171.681
e-mail: info@oft-touch.ro

detalii la acelasi nr de telefon / email

https://www.facebook.com/events/862512127154373/

Organizers

Visited 418 times, 1 Visit today

Related Event

May 22, 2015

14:00 To 21:00

Fii pe faza ! Nu pleca acasa! Weekendul urmator, mai exact in data de 23 mai, te asteptam sa petreci, impreuna cu prietenii tai, alaturi de noi, ultima zi din cadrul Festivalului Universitatii Tehnice. Se vor desfasura, in premiera, activitati si multe surprize pentru voi. Stay tuned 😀 https://www.facebook.com/events/875508112508669/ Read more…

lubul de Analiza Tranzactionala – Bucuresti va invita in perioada 11-12 octombrie 2014, la un curs introductiv in analiza tranzactionala (AT 101). Cursul este sustinut de Jacqueline van Gent, PTSTA (Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst) – consiliere (Olanda). Prezentarea cursului: Analiza tranzactionala este o teorie a personalitatii, a comunicarii, a dezvoltarii copilului si… Read more…

June 23, 2015

Îți place acest produs? Ce anume îți place la acest produs? Mi-ai putea detalia răspunsul? Cum te simți? Ce vrei? Mie-mi zici? De ce? etc… Tu cum ai răspunde la aceste întrebări? Succesul unei negocieri, a unei conversații, a oricărei interacțiuni umane, constă în mare parte în modul în care… Read more…

December 11, 2014 To December 13, 2014

Macro Training organizeaza cursul de Evaluator Proiecte (cod COR: 241263) acreditat de Autoritatea Natională pentru Calificări ANC (fosta CNFPA) in Bucuresti! Grup tinta: 10 – 12 persoane Participarea la acest curs de Evaluator Proiecte este recomandata:* persoanelor care au evaluat proiecte* persoanelor care doresc sa devina evaluatori de proiecte* managerilor…

E.ON te invită Marți 10.05.2016, ora 15:00 să afli mai multe detalii legate de Programul E.ON pentru Absolvenţi, care împlineşte 10 ani şi în cadrul căruia se caută viitori absolvenţi sau masteranzi ai Ştiinţelor Economice! Dă astfel startul carierei tale în domeniile: Financiar, Marketing & Vânzări, Relaţii Clienţi şi Business… Read more…