Curs Original Feeling Touch – Masaj emotional

June 21, 2015

June 21, 2015

10:00 To 18:00

Bucharest

are you going to attend Curs Original Feeling Touch - Masaj emotional?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

♥ Te invit cu drag, pe 21.6.2015 la un CURS OFT cu adevărat special! ♥

DUMINICA in Bucuresti: curs OFT (Original Feeling Touch – TERAPIA ATINGERII ORIGINARE)

Cum oferim sprijin fizic si emotional prin Original Feeling Touch (Atingerea senzatiei originare)?

Ce este OFT?
OFT – Original Feeling Touch este un tip de atingere blânda si iubitoare foarte relaxanta si vindecătoare.
OFT reprezintă distilarea a peste 20 de ani de experienţă “Chi Nei Tsang” masaj abdominal chinezesc al lui Andrew Fretwell care a adus aceasta cunoaştere in Romania.
Detalii despre OFT si video găsești si pe site-ul oficial: www.oft-touch.ro/

Cui se adreseaza cursul?
Acest workshop se adresează atât terapeuţilor, PARINTILOR, maseurilor, cat si persoanelor care vor sa ofere relaxare si vindecare celorlalți.

♥ ATENTIE: La acest curs locurile sunt limitate pentru a putea oferi fiecarui cursant ghidare individuala! REZERVA ACUM un loc la curs: e-mail: info@oft-touch.ro♥

Tehnic vorbind, Original Feeling Touch (Senzaţia Atingerii Originare) este o metodă de vindecare emoţională, derivată din masajul terapeutic abdominal “Chi Nei Tsang” şi rafinată, după 20 de ani de experienţă, de Andrew Fretwell. Ea ne dă o nouă viziune asupra modului în care atingerea, acest “instrument” care ne este atât de la îndemână, folosit din interiorul spaţiului iubirii şi al compasiunii, poate genera vindecarea.

♥ Cursul OFT iti propune: ♥
– Să primești sesiuni OFT, în paralel cu o înţelegere aprofundată a acestui tip de atingere;
– Să primești cunoştinţele necesare pentru a oferi OFT ca practicanţi, ghizi sau profesori (urmând un număr de etape si tu poți preda “atingerea OFT” in seminarii individuale).

Din punct de vedere practic, OFT consta din doua parti:

– Prima parte implica relaxarea profunda a sistemului nervos. In acest scop, se aplica OFT de-a lungul coloanei vertebrale si pe glandele suprarenale. Procesul poate dura intre 20 de minute si o ora, timp in care tesuturile si organele se relaxeaza in profunzime. Aceasta relaxare constituie de fapt esenta procesului OFT, deoarece ne permite sa ne simtim in siguranta si sa ne deschidem.

– A doua parte a procesului consta in conectarea cu sentimentele profunde din abdomen, prin atingeri blande in zona ombilicului, ficatului, intestinului gros si intestinului subtire. Acest lucru permite constientizarea si eliberarea vechilor traume emotionale. Ca facilitatori ai procesului terapeutic, nu ne concentram pe rezultate, ci doar ‘ascultam’ si sustinem persoana sa se regaseasca pe sine.

La baza conflictelor interioare si exterioare se afla adesea emotiile pe care n-am reusit sa le “digeram”, sa le integram in viata si in corpul nostru. Insa multi dintre noi nu au modele care sa ne arate cum sa gestionam dificultatile emotionale.

Acest program ne ajuta sa devenim unul dintre aceste modele de care lumea are atata nevoie!
Programul de acreditare pentru a deveni Ghid OFT consta in doua cursuri de cate o zi, la o distanta de 3 luni. Vei invata:
1. Cum sa practici aceasta terapie pe TINE pentru a iti ameliora sanatatea fizica si emotionala.
2. Cum sa iti ajuti prietenii si familia prin aceasta terapie
3. Cum sa-i indrumi pe altii sa practice pe ei insisi.
4. Cum sa te accepti si sa-ti integrezi emotiile pentru a ”digera” mai bine evenimentele din viata si a deveni mai matur pe plan emotional.
Dupa primul curs, poti practica pe tine si pe membrii familiei sau pe prieteni. Apoi poti participa, doar daca doresti, si la al doilea curs pentru a deveni ghid Original Feeling Touch.
La al doilea curs,vei avea ocazia sa practici sub supraveghere ajutandu-i si pe altii sa-si depaseasca emotiile dificile. Vei lucra impreuna cu un incepator si-l veti invata cum sa practice OFT pe el insusi.

Locatie: strada Prometeu, aproape de metrou Aurel Vlaicu

Cu iubire si dăruire va împărtăşi cu tine aceasta cunoaştere:
Alexandra Chiru – PROFESOR SI COORDONATOR OFT ROMANIA

Investitie workshop: 260 lei

DUPA ACEST CURS PRIMESTI DIPLOMA RECUNOSCUTA INTERNATIONAL !

Te încurajez sa iti aduci haine lejere, UN IZOPREN SI DOUA PATURI, încredere in forța vieții/ procesul de vindecare, curiozitate si … mâncare pentru masa de prânz pe care o vom lua împreuna.

Daca rezonezi cu aceasta cunoaștere te aștept cu drag!
Daca simți si dorești sa împărtășești si celorlalți, te rog sa distribui informațiile acestea, am încredere ca vor ajunge la cine are nevoie de ele.

INREGISTRARE:
tel: 0745.171.681
e-mail: info@oft-touch.ro

detalii la acelasi nr de telefon / email

https://www.facebook.com/events/862512127154373/

Organizers

Visited 169 times, 1 Visit today

Related Event

May 11, 2016 To May 14, 2016

Congresul Studenților din România se află la cea de a noua ediție. Evenimentul va reuni într-un singur loc studenți din toată țara ce vor dezbate asigurarea calității în învățământul superior. Problemele vor fi identificate în urma unui chestionar aplicat în 17 centre universitare în urma campaniei Comment. În data de… Read more…

April 2, 2014

14:30 To 08:30

Workshop „Atrage Abundenta in viata ta” în 3 aprilie la Timişoara15.30 – 21.30 În  workshop  sunt  prezentate  tehnici  pentru anihilarea convingerilor ne-suportive (limitative) și construirea convingerilor suportive (numim asta ”curățarea subconștientului”) precum și procesul în care se folosesc aceste tehnici. Pentru  a  avea  rezultatul  dorit,  orice tehnică trebuie  folosită în… Read more…

January 24, 2016

Găsește-ți echilibrul, evită amânarea, lucrează inteligentși bucură-te de rezultatele pe care le obții Programul este pentru tine dacă:✔ Ai nevoie de mai multă atenție și putere de concentrare, ca să îți duci la bun sfârșit proiectele✔ Îți dorești mai multă claritate în stabilirea obiectivelor pe termen scurt, mediu și lung✔… Read more…

October 16, 2015 To November 27, 2015

09:00 To 11:30

Bogdana Bursuc, psiholog (ro), si Thierry Landry, coach (fr), au pregatit cinci ateliere pentru persoane singure si in cuplu care vor sa-si imbunatateasca relatia. Programul atelierelor:17.10.2015   Drumul tau spre un cuplu fericit. 3 ingrediente31.10.2015   Sufletul pereche: daca ce caut ar fi de fapt opusul?07.11.2015   Gelozia:incredere in mine sau…

ELSA Cluj-Napoca, prin departamentul Activități Academice împreună cu Societatea Civilă de Avocați Costaș, Negru și Asociații vă invită să luați parte la Concursul de Procese Simulate de Drept Fiscal, ce va avea loc în data de 21 mai 2016 la Curtea de Apel Cluj-Napoca începând cu ora 10. Memoriile vor… Read more…