Curs Intensiv Raţionament Logic

March 4, 2016

March 6, 2016

06:49 To 06:49

Bucharest, Romania

http://cursuri.lupupartners.ro/cursuri/curs-rationament-logic/

are you going to attend Curs Intensiv Raţionament Logic?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Academia de Cursuri Lupu & Partners îţi oferă o pregătire completă prin Cursul Intensiv de Raţionament Logicpentru Examenele de Admitere în Magistratură.

Proba de Raţionament Logic este foarte importantă şi este o probă eliminatorie în cadrul examenelor de admitere.

Acest curs oferă participanţilor dezvoltarea gândirii logice, a gândirii analitice, capacitatea de înţelegere a unui text scris, capacitatea de argumentare rapidă,  într-un cadru profesionist, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de învaţare, metode de abordare a grilelor de concurs, aplicaţii şi dezbateri.

Aplicaţiile practice se bazează pe grilele folosite la concursul de admitere în magistratură, precum si pe alte teste.

Structura Cursului
– Exercitii gandire logica
– Evaluează capacitatea candidatului de a înţeleg, analiza şi argumenta textul dat.
– Înţelegerea unui text scris
– Evaluează capacitatea candidatului de a citi şi înţelege texte complexe, precum si capacitatea de raţionare.
– Exerciţii de gândire analitică
– Testează capacitatea de înţelegere a unor structuri de relaţii, stimulând capacitatea de analiză detaliată a relaţiilor.

Cursul se va desfăşura pe parcursul unui weekend (vineri, sâmbătă şi duminică), 6-8 ore/zi.

În ultima zi vom simula examenul de admitere în INM. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Lectori
Echipa de lectori este formată din practicieni specialişti în domeniul psihologiei, psihosociologiei şi psihoterapie analitică, logicieni, cu o bogată experienţă în formare.

Sorin Costreie este lector la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti, autor al Ghidurilor de rezolvarea a testelor de verificare a raţionamentului logic din cadrul concursului de admitere la Institutul Naţional de Magistratură (Editura Beck) şi co-autor al manualului de Logică şi Argumentare (Editura Humanitas).
Sorin Costreie a publicat diverse studii şi lucrări de specialitate în volume şi reviste internaţionale (editate de către Springer, Kluwer, Elsevier, Taylor&Francis, Oxford University Press…) şi în prezent predă cursul de Dezbatere, Argumentare şi Gândire critică la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti.

Beneficii pentru tine:
– Acces la cei mai buni experţi
– Pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale
– Locaţie de curs ultramodernă
– Comunitate formată din persoane cu interese comune
– Cazare pe durata cursurilor (pentru cei care nu sunt din localitate oferim cazare la preţuri mai mult decât acceptabile. Pentru informaţii contactează–ne)

Organizers

Visited 327 times, 1 Visit today

Related Event

Curs Achizitii Publice – Poiana Brasov 2-5 iulie 2015   Stimate client, Cu siguranta ne cunoasteti de la alte evenimente de informatie specializata RENTROP & STRATON pe care le-am organizat. Astazi venim in ajutorul dumneavoastra cu un nou eveniment marca RENTROP & STRATON, dedicat specialistilor din departamentul de achizitii publice,…

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Şcoala Naţională de Grefieri este primul curs de acest fel din ţară, fiind singurii care am creat acest curs pentru cei care doresc un sprijin, un ajutor în vederea pregătirii examenului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri. Cursul, pe lângă faptul… Read more…

Iti doresti sa intri la INM sau Magistratura in 2016? Suntem Intensa Training & Events, singurul centru de training juridic din Romania si te invitam la seminarul gratuit din Sibiu ce abordeaza examenul de Rationament Logic pentru admiterea la INM, oferind instrumente utile pe care le poti folosi singur, acasa,… Read more…

Euro Best Team organizeazacursul de specializare Manager Resurse Umane Bucuresti11-23 martie 2015 Cursul isi propune sa ofere participantilor instrumentele de reducere a pierderilor datorate gestionarii ineficiente a resurselor umane. Astfel, se pune accent pe recrutarea personalului potrivit, evaluarea obiectiva a competentelor, motivarea pentru cresterea performantei. In cadrul cursului sunt elaborate documentele de… Read more…

January 9, 2015

08:30 To 13:00

În data de 30 ianuarie 2015 va avea loc seminarul cu tema “CONVINGE JUDECĂTORUL… în 10 pași practici” susținut de dl. Adrian Toni Neacșu, fost judecator cu 15 ani de experienta in sistemul judiciar, inclusiv in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Vă adresăm invitația specială de a participa la acest… Read more…