Curs Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Notariat 2016

April 1, 2016

April 22, 2016

21:28 To 21:28

Clădirea Rotary Construcţii, strada Lucian Blaga, nr. 4, sect. 3, Bucureşti

http://cursuri.lupupartners.ro/cursuri/curs-intensiv-de-pregatire-pentru-examenul-de-admitere-in-notariat/

are you going to attend Curs Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Notariat 2016?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Notariat este primul curs din ţară care are ca şi lectori, renumiţi profesori cu o bogata experienta in practica judiciara, cadre universitare renumite cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata, cât şi notari în activitate. Cursul a  apărut  la solicitarea cursantilor de a se pregăti într-un cadru organizat şi bine structurat, pentru toate probele examenului de admitere în notariat.

Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorită echipei de lectori, dar şi pentru faptul că a răspuns unei nevoi reale în procesul de pregătire.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este menit să ofere un ajutor complex pentru examenul de admitere şi  este conceput astfel încât, în urma sa, candidaţii să fie  pregătiţi pentru a trece cu succes examenul  şi a obţine  titulatura de notar stagiar.

Avantajele participării la acest curs sunt:
– Sprijin de la experţi în domeniu cu experienţă practică şi academică, atât în învăţământ universitar, cât şi în susţinerea unor astfel de cursuri
– Explicarea noutăţilor legislative şi ale părţilor dificile din materia dreptului civil şi legislaţiei notariale.
– Rezolvarea de speţe, exerciţii şi grile, argumentarea acestora, oferirea de explicţii complete şi consolidate pe experienţa  anilor de activitate.
– Evaluare şi explicaţii personalizate date de către lectorii cursului fiecărui participant în parte.
– Abordare tuturor tipurilor de exerciţii specifice examenului scris.
– Pregătire probei orale a examenului, probă ce nu se poate învăţa sau deprinde individual, decât prin exercţii şi simulări asistate de un specialist

Evaluarea rezultatului obţinut la simularea acestui examen se va face pentru fiecare candidat în parte, cuprinzând o descriere detaliată a deficieţelor, dar şi a progreselor oţinute în urma suţinerii acestui curs. În cadrul acestui curs face parte şi modulul de Pregătire a Examenului Oral, în cadrul căruia vei învăţat diverse tehnice de învingere a emoţiilor şi stresului unui examen oral.

Structura cursului:
Cursul se desfăşoară pe durata a 3 weekenduri cumuland in total un numar de 70 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să iţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere si să corespundă cerinţelor concursurilor pentru admiterea la Notariat organizate în ultimii doi ani. Cursul curpinde 3 module care acopera toate cele 3 materii: drept civil , proba orala si legislatie notariala. Cursul abordează în prima fază, partea teoretică, cu accent pe acele părţi din bibliografie mai dificile, care creaza mereu confuzii printre candidaţi. După parcurgerea părţii teoretice, se va trece la soluţionarea exerciţiilor de concurs, după modelul din anii trecuţi. În cadrul acestui curs face parte şi modulul de Pregătire a Examenului Oral, în cadrul căruia vei învăţat diverse tehnice de învingere a emoţiilor şi stresului unui examen oral.

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere în Notariat. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Evaluarea rezultatului obţinut la simularea acestui examen se va face pentru fiecare candidat în parte, cuprinzând o descriere detaliată a deficieţelor, dar şi a progreselor oţinute în urma suţinerii acestui curs.

Ce iţi oferă acest curs faţă de altele?
– Cadre universitare renumite si notari în activitate, psihologi de renume dispuşi să te înveţe toate trucurile posibile pentru a trece cu succes un examen atât de important fără emoţii şi fără teama unui eşec
– Un program de studiu complet care cuprinde atât pregătirea pentru examenul scris cât şi pentru cel oral, pregătire menită să te ajute în obţinerea rezultatelor dorite la examenul de admitere în Notariat
– Sfaturi şi tehnici pentru a-ţi imbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului
– Exersarea modalităţii de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii ale examenului (subiecte grilă, examen oral).
– Pregătire completă, pentru toate probele de concurs

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din  profesori universitari, practicieni pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept Civil: Bazil Oglinda – lector universitar Universitatea Romano – Americana, avocat memebru al Baroului București, formator în domeniul dreptului civil.

Pregătire Probă Orală: Ruxandra Folostina – Doctor în Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti, expert psiholog definitiv.

Legislaţie Notarială: Vasilica Crăciun – cadru universitar şi notar.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Notariat.

Institutul Notarial Român nu este implicat în organizarea
Cursului Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Notariat.

Înscrie-te acum şi vei beneficia de preţul de 3500 lei / persoană
(în limita locurilor disponibile)

Organizers

Visited 281 times, 1 Visit today

Related Event

Curs Achizitii Publice – Poiana Brasov 2-5 iulie 2015   Stimate client, Cu siguranta ne cunoasteti de la alte evenimente de informatie specializata RENTROP & STRATON pe care le-am organizat. Astazi venim in ajutorul dumneavoastra cu un nou eveniment marca RENTROP & STRATON, dedicat specialistilor din departamentul de achizitii publice,…

November 16, 2014 To November 27, 2014

14:30 To 19:30

17-28 noiembrie 2014 Durata cursului este de 10 zile, 3 ore/zi Săptămâna I • Ambasador prof. univ. dr Ştefan Glăvan – Managementul situaţiilor de criză în activitatea diplomatică.• General (r) SRI prof. univ. dr. Cristian Troncotă – Intelligence-ul de Securitate Naţională între tradiţie şi postmodernitate.• Lector univ. dr. Mihai Marcoci –… Read more…

În ultimii ani ne-a preocupat să găsim cea mai eficientă modalitate pentru reuşita cursanţilor noştri care să arate cel mai drept şi simplu drum către ţină propusă, un drum care să fie clar şi uşor de pus în practică pentru oricine îl cunoaşte. Soluţia este să porneşti la drum cu… Read more…

ELSA Bucurestiorganizeaza Concursul National de Procese Simulate de Drept Civil „Francisc Deak”Editia a VI-a Curtea de Apel Bucuresti1 aprilie – 10 mai 2015 ELSA Bucuresti ofera ocazia studentilor din anii III si IV sa participe la a VI-a editie a Concursului National de Procese Simulate de Drept Civil „Francisc Deak”.…

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere Notariat este primul astfel de curs din ţară şi apare la iniţiativa doritorilor de a se pregăti într-un cadru organizat şi bine structurat, pentru toate probele examenului. Data exacta se va stabili ulterior.